Ezen az oldalon az Xpertstudio Kft. Emelt díjas szolgáltatásokhoz kapcsolódó legfontosabb információkat találhatja meg.

Mi is az Emelt díjas szolgáltatás?

Olyan, mobiltelefon segítségével lebonyolított távközlési tranzakció(k), amelyben a mobilszolgáltató előfizetői számára a tartalomszolgáltató értéknövelt, digitális tartalmat ad el a mobilszolgáltató rendszerét használva, ahol a pénzügyi elszámolást az ügyféllel a mobilszolgáltató végzi, majd elszámol a tartalomszolgáltatóval.

Eseménydíjas szolgáltatások

Eseménydíjas számlázású szolgáltatás alatt azt értjük, amikor az előfizető telefonhívással éri el a megadott szolgáltatást. E szolgáltatások végződtetéseként az előfizető élőhangos partnert vagy egy végberendezést jellemzően egy IVR-t – interactive voice response), ahol készüléke billentyűi segítségével választhatja ki a számára megfelelő menüpontot.

Az úgynevezett eseménydíjas számlázású szolgáltatások minden esetben olyan szolgáltatást takarnak, melyek elszámolása magához az eseményhez kötődik, azaz az előfizető abban az esetben fizet, ha a hívás végződtetésre került, függetlenül attól, mennyi ideig veszi igénybe a szolgáltatást.

IVR – Interactive Voice Response

Elektronikus Pályázati információk Microsoft Szabolcs Vocalizerrel.

(Automatikus Hangbemondásos Ügyfélszolgálati Rendszer) szolgáltatásával hatékonyan és költségkímélő módon tudhat meg információkat a pályázatokkal kapcsoltban a telefonos ügyfélszolgálati rendszeren keresztül!

Az IVR egy olyan interaktív menürendszer, amelyben a felhasználó egy hagyományos telefonkészülék nyomógombjai segítségével kommunikálhat egy ügyfélszolgálati rendszerrel. A telefonálót egy hangbemondásos menü fogadja, majd az általa adott választ egy újabb lejátszott üzenet követi, amire aztán megint reagál a felhasználó, és így tovább, amíg el nem éri a kívánt információt vagy szolgáltatást. Pályázatunkhoz kapcsolódóan már általános pályázati információk és díjak lekérdezése, sőt, akár a telefonon keresztüli nem publikus információkhoz is hozzájuthatnak az érdeklődők!

IVR – gyors mellékek

  • 1, Záródátumokkal kapcsolatos információk
  • 2, Pályázatfeldolgozási díjak
  • 3, Pályázatra való jelentkezés
  • 4, Pályázattól való elállás
  • 5, Tabletekre vonatkozó információ
  • 6, Pc számítógép konfigurációkkal kapcsolatos információk
  • 7, Árfelező Kupon
  • 8, Greenlight pályázat támogatói
  • 0, Vissza a főmenübe

Az eseménydíjas szolgáltatás díja:

Emeltdíjas telefonszámunk csak belföldről (Magyarország) hívható:

+91 …

Az emeltdíjas szolgáltatás díja bruttó 900 Ft az Ön havi telefonszámla kivonatán lesz elérhető! A díjak megoszlása hívásonként bruttó 405 Ft/hívás Xpertstudio Kft és 495 Ft/hívás az Opennetworks Kft részesedése.

A VIPeX IP alapú szolgáltatást az Opennetworks Kft biztosítja számunkra.

FOGALMAK
Emelt díjas telefonszám
A Szolgáltató által nyújtott kizárólag a normálnál magasabb díjakon hívható, a Tartalomszolgáltató által választott, vagy neki kiosztott virtuális hívószám, mely jellemzően 90 vagy 91-es előhívószámmal kezdődik.

Szolgáltatás
A Szolgáltató, emelt díjas hívószám nyújtásával lehetőséget biztosít a tartalomszolgáltatóknak a telefonszámhoz köthető üzleti tevékenység végzésére.