_FORRÁS BIZTOSÍTÁS JELENTKEZŐKNEK - GreenLight pályázatok 2018-2024
parallax background

FORRÁS BIZTOSÍTÁS JELENTKEZŐKNEK

Határidős jelentkezés - Pályázat zárása Június 30.

Ezekben a nehéz időkben az emberek egyre többet költenek szerencsejátékra, vagy keresnek magas hozammal kecsegtető befektetéseket.


parallax background

KIK PÁLYÁZHATNAK?

Pályázatainkon való részvételnél minden induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknekalapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknekönkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni. 

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött!
Előirányzott támogatás Minimum: 99db-300db támogatható pályázat 
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar


Az eszköz támogatás felhasználható távoktatásra -távmunkára, kapcsolat tartásra, online bankolásra, információ cserére, élő videó közvetítésre vagy bármire amit itt fel nem soroltunk!

Eszköz támogatásunk során igyekeztünk minden területet lefedni, amely jelenleg létezik a piacon. Ezekkel az eszközökkel gördülékenyen tud internetezni, dolgozni vállalkozásán vagy szabadidejét eltölteni akár utazás közben. Ez az üzleti megoldás biztosítja ön számára hogy minimális befektetéssel jelentős támogatást tudjon igénybe venni nálunk.


A lehetőségek az idő előrehaladtával csökkennek. Jelenlegi statisztika szerint naponta 5000 munkanélkülivel lehet számolni. Ezt a kormány úgy próbálja ellentételezni hogy a közszférába próbálja felszívni 100 ezer főig az új munkanélkülieket. 

A jövő a For -Profit vállalkozásokban van, akik tudnak termelni és értéket előállítani, nem véletlenül a gazdaságvédelmi akciótervnél a vállalatok megsegítése a fő cél.

MOST TE IS RÉSZT VEHETSZ EGY VÁLLALAT SIKERÉBEN. JELENLEG IS 300% NÖVEKEDÉST ÉRTÜNK EL. A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN, HOGY EZT MOST KIHASZNÁLOD-E VAGY SEM! A VILÁG A FEJETETTJÉRE ÁLLT ÉS CSAK A LEGERŐSEBB VÁLLALATOK KÉPESEK EZT TÚLÉLNI.


Gyors kérdés - Válasz

1Mekkora támogatás jár egy pályázati csomag vásárlással?
A pályázatfeldolgozási díj bruttó 6350 forint, de a támogatás során a kedvezményezettnek 50 ezer forinttól maximum 300 ezer forintig biztosítunk kedvezményt!
2Kik juthatnak támogatáshoz?
Bárki akiket érint vagy érinteni fog a gazdasági nehézség!
3Miért kell pályázni?
Igyekszünk kiszűrni a komolytalan pályázókat és a trükközéssel próbálkozó bűnözői csoportokat
4Milyen forrásból finanszírozzák a támogatást?
A társaság saját forrást különített el a pályázati projektek megfinanszírozására.
5Ez nem szerencsejáték?
NEM! Mivel a kiválasztás nem a szerencsén vagy a véletlenen múlik, továbbá az erőforrásainkat már a pályázat kiírás előtt elkülönítettük!
6Mit szól ehhez a hatósági szerv?
A vállalkozás pályázati tevékenységét a fogyasztóvédelem VE-09/01/00135-12/2019 Ügyiratszámon megvizsgálta és a jogszabályi feltételeknek megfelelően az Fttv. rendelkezéseit nem sérti, jogsértést nem tárt fel.

A NAV 4550701427 iktatószámon végzett adóhatósági szúróprobaszerű ellenörzés során megállapítást nyert, hogy a vizsgált időszakban a pályázóknak kiszámlázott összegek ténylegesen a pályázati oldalon feltüntett összegeknek megfelelnek. Adózó a pályázati díjakról kiállított számlákat a könyveiben és ÁFA bevallásaiban szerepeltette.

Mekkora nyereséget realizálhat ha beküld egy pályázatot?

Pályázatfeldolgozási díj: Bruttó 6350 forint

 • Laptop készülékek esetén: 50-150 ezer forint 40%
 • Desktop számítógépek esetén: 50-300 ezer forint 50%
 • Android telefonok esetén: 150 ezer forint80%
 • Amazon Tabletek esetén: 100 ezer forint90%
 • Honlapok és tárhely esetén: 150 ezer forint100%

 

MI TÚLÉLÜNK! ÉS TE?

Fektess pályázat útján Technológiai eszközökbe!

 

RÓLUNK MONDTÁK!


 • Örömmel vettük jelzésüket, hogy tablet támogatásban részesülünk. A pályázat kezelője az XPERTSTUDIO Korlátolt Felelősségű Társaság, ahová március 31-ig pályázatunkat benyújtottuk, a bírálati díjat befizettük és örömünkre – a szerződés megkötése után – az eszközt megkaptuk. Ezen felbuzdulva újra próbálkozni fogunk. Természetesen az első siker nem garancia a következőre, de megpróbáljuk. (Horváth Attila NAV Nyugdíjasainak Országos Szövetsége elnök)
 • Köszönöm a PC-t Megkaptam, jól működik, sokkal gyorsabb mint a régi gépem. (F. Károly)
 • Tisztelt Igazgató Úr
  Köszönettel már átvettem, az önzetlenül küldött laptopot. (B.Tivadar)
 • A Kiskunhalasi Football Club labdarúgó egyesület nevében pályáztam honlapkészítés témakörben. A pályázattal hírlevélben találkoztam, egyértelmű feltételeket támasztott, az adatlap kitöltése, pályázati díj fizetése után rögtön visszajelzés érkezett, hogy befogadták a pályázatot.
  Alig 2 hónap várakozás után megérkezett a támogatásról szóló határozat. Levélváltás után domain regisztráció megtörtént, és rövid időn belül küldhettem a honlap kinézetéhez szükséges igényeket, valamint kezdő tartalmat.
  A következő lépésben már megkaptam a szerkesztői jogokat, mellyel már én tudtam felvinni a saját készítésű tartalmakat.
  Összefoglalva, gyors, korrekt módon történt a pályázatban vállaltak teljesítése. S persze fontos az is, és jelenetős mellette, hogy minden további támogatásért fordulhatok a pályázat kiírójához. (Kiskunhalasi Football Club Keresztúri Attila)
 • Köszönettel vettük a Green Light pályázaton elnyert támogatást és a lakcímre eljuttatott számítógépet. Nagy segítség nekem, aki bár 79 éves vagyok, tizedik könyvemen dolgozom. Öreg gépem nem sokáig bírta volna. Pedig nemcsak terveim vannak, hanem a folyóiratokban publikált verseimből, novelláimból egy-egy újabb kötetet kell megszerkesztenem! Sajnos az irodalomból olyan kevés honorárium jut a szerzőnek, hogy új gépet nem állt volna módomban beszerezni. Külön megköszönöm a technikai segítséget és előzékenységüket! (Radnai István író-költő a Magyar Írószövetség tagja)
 • Nagyon örülök a gépnek, sokat vagyok kórházban, nem nagyon tudok járni, mert fulladok, és a géppel le tudom kötni magamat, hasznos dolgokat olvasok a világhálón. A géppel meg vagyok elégedve, sokat gyakorlok, és van aki tudott segíteni a beletanulásban is.
  Nagyon köszönöm, sokat segít a gép a mindennapokban! (Jakab Géza)
 • Tavaly pályázott egyesületünk  és nyert a pályázatukon.  Korrekt megbízható szervezet. Az értesítés után hamar megkapta az egyesület a pályázott eszközt. (Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete Szalai Miklósné Elnök)
 • Köszönöm a folyamatos kapcsolattartást, a számítógép rendben megérkezett  azt a szomszéd Asszony átvette és Tőle vettem át két nap múlva.  Azóta hibátlanul működik. (Dr. Sz. Csaba)

 

Elektronikus pályázati felület

Az adatlapot Figyelmesen töltse ki!
A pályázati adatlap kitöltése átlagosan 5 percet vesz igénybe!

EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS ESZKÖZÖKHÖZ JÓVAL OLCSÓBBAN HOZZÁJUT MOST A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MINTHA PIACI ÁRON KELLENE MEGVENNIE!

Az elektronikus pályázati felület a pályázati csomagra kattintva érhető el.