Pályázat - GreenLight pályázatok 2018-2024

HÁZTARTÁSI NAGYGÉP PROGRAM KÜLFÖLDI MAGYAROKNAK

XPERTSTUDIO KFT Pályázatot hirdet vissza nem térítendő:

  • Mosógép és Hűtőgép háztartási nagygép támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
    [Maximum 100ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatás]

Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult régi eszközeit új és garanciális háztartási nagygépre. Célunk a külföldi kapcsolatok erősítése, modern technológiai megoldások terjesztése.

Eszköz támogatásunk során a legmodernebb háztartási nagygép készülékeket biztosítjuk a kedvezményezettjeinknek. Igyekeztünk figyelembe venni az energiatakarékos hatékonyságot és a készülék milyen új technológiát használ. Ez az üzleti megoldás biztosítja ön számára hogy minimális befektetéssel jelentős támogatást tudjon igénybe venni nálunk.

KIK PÁLYÁZHATNAK?

Pályázatainkon minden olyan magánszemélyt igyekszünk támogatni akiknek már régebbi vagy rossz (elavult) mosógéppel vagy hűtőgéppel  rendelkeznek.

A pályázat jogalapja: Társadalom modernizációja, Magyarországgal szomszédos régiók háztartásokban található korszerűtlen hűtőgépek, fagyasztók, mosógépek), helyett, alacsony energia felhasználású modern eszközöket biztosítsunk.
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött!
Előirányzott támogatás Minimum: 99db-300db támogatható pályázat 
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

Iratkozz fel és elküldjük az információkat! Ne maradj le a pályázati innovációról! Pályázataink hozzáadott értéket képviselnek!

Eddig több mint 2000 kedvezményezett 100 millió forint piaci értékben támogattunk 2016 indulás óta. 

Kérjük a pályázóinkat, hogy  legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk. 

A KÉSZÜLÉKEK KÉSZLETEN RENDELÉKEZÉSRE ÁLLNAK!

MOSÓGÉP háztartási eszköz támogatás

A társaság a Greenlight pályázat keretében a háztartási technológia megújítása és energia hatékonysággal összhangban bárkinek biztosítja az mosógépet akinek a pályázata meggyőz bennünket! A pályázatok benyújtása 5 perc.

Elöltöltős mosógép különböző programjával és számos praktikus funkciójával kényelmes és sokoldalú megoldást kínál minden háztartásba

Az eszközökhöz partnereinktől és pályázati felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak, minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Ingyen eszköz támogatásban.


HŰTŐGÉP háztartási eszköz támogatás

A társaság a Greenlight pályázat keretében a háztartási technológia megújítása és energia hatékonysággal összhangban bárkinek biztosítja az hűtőgépet akinek a pályázata meggyőz bennünket! A pályázatok benyújtása 5 perc.

Kétajtós alacsony energiafelvételű hűtőszekrény, mechanikus vezérlés állítható hőmérséklet-szabályozóval, LED világítással sokoldalú megoldást kínál minden háztartásba.

Az eszközökhöz partnereinktől és pályázati felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak, minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Ingyen eszköz támogatásban.

Green-Light Elektronikus pályázati hirdetési felület

Az adatlapot Figyelmesen töltse ki!
A pályázati adatlap kitöltése átlagosan 5 percet vesz igénybe!

EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS ESZKÖZÖKHÖZ JÓVAL OLCSÓBBAN HOZZÁJUT MOST A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MINTHA PIACI ÁRON KELLENE MEGVENNIE!

Az elektronikus pályázati felület a pályázati csomagra kattintva érhető el.


 

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.