Klímavédelem 2020-2024 - GreenLight pályázatok 2018-2024

Társaságunk küldetése és szemléletmódja

Élhetőbb Föld

Képzelj el egy olyan jövőt, ahol egészséges környezetben élhetünk, békében egymással! Ahol a szennyező energia már a múlté, a klímaváltozást megállítottuk. Ahol tiszta vizek, talaj és levegő vesznek körül minket. Ahol nem a fogyasztás a cél, hanem közösségeink boldogulása. Ezt egyedül senki sem tudja elérni. De összefogással igen.

Környezetünk

Szükségünk van a Földünkre. Az életet adó talajra, a vizekre, a levegőre. A Föld otthona sokszínű élővilágunknak. Nem engedhetjük, hogy kevesek kisajátítsák vagy elpusztítsák természeti kincseinket.

Energia felhasználás

A klímaváltozásért elsősorban mi, emberek vagyunk a felelősek. Meg kell előznünk a klímakatasztrófát. Változtatnunk kell az életmódunkon és rá kell bírnunk a politikusokat és a…

Civilizációnk

Nem hagyhatjuk, hogy vállalatok és kormányok profit- és hataloméhsége tovább pusztítsa Földünk gazdag élővilágát. Véget kell vetnünk a fenntarthatatlan fogyasztásnak. Társaságunk elkötelezett olyan új technológiák alkalmazására amellyel az öko lábnyomunkat csökkenthetjük. Ahhoz hogy Carbon semlegesek legyünk, nem csak új technológiák alkalmazása szükséges mint például a megújuló energia (napelem) hiszen ezeknek a legyártása már terhelte a környezetünket. Ezért olyan természeti erőforrásokba fektetünk mint a faültetés!

Ültess fát!

A Greenlight pályázatok olyan társadalmi és piaci rétegnek kíván elsősorban segíteni, akiknek nem áll rendelkezésre vagy nincs anyagi erőforrásuk a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodni, a jelentős hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmust megváltoztassák. Egyszerűbben fogalmazva sodródnak az árral. Ezért pályázataink révén nem csak segítséget nyújtunk a pályázóknak, hanem hozzájárulnak a pályázatban való részvételükkel fák ültetéséhez a természet élhetőbbé tételéhez.