Pályázatfeldolgozás - GreenLight pályázatok 2016-2020

 

A pályázatfeldolgozási díj vagy pályázatra való nevezési díj egy egyszeri adminisztrációs költség. Ez egy ugyanolyan egyenértékű szolgáltatás megrendelés mint egy műszaki cikk vagy tanácsadási díj.

Miután a pályázó benyújtotta pályázatát, a pályázatok feldolgozásához mi a pályázatfeldolgozási díjat kérjük elektronikus Díjbekérő formájában. A számla kiegyenlítésekor a Díjbekérőből generált számlát a szamlazz.hu rendszere küldi meg a pályázatban megadott Elektronikus postafiókjába.

Tapasztalataink szerint egy ingyenes pályázat gyorsan káoszba fulladhat. Ezért szükségesnek láttuk bevezetni egy hatékony szűrőt a komolytalan pályázók kiküszöbölésére.

Pályázati kiírás

A pályázatunk versenykiírás. Így akik szeretnék megmérettetni magukat azoknak egyszeri pályázatfeldolgozási díjat kell megfizetni. Kedvezményezettként pedig a pályázati kiírásban meghirdetett projekteket valósítjuk meg.

Mit kapnak a pályázatifeldolgozási díjjal a vásárlók?

Elsősorban ahogy hangsúlyozzuk az erőforrásainkért versenyezhetnek! Ahogy korábban írtuk más “nevezési díjas” pályázatok is vannak, így a pályázati csomagokon és árainkon egyenlőre változtatni nem kívánunk!

Továbbá csomagonként FIX 6db soundtracket (zeneszámot) és egy Greenlight EBOOK könyvet lehet letölteni a pályázati csomag megvasalásával ami fedezi  a pályázati csomag piaci értékét is!

Pályázatonként 99db pályázatot fogunk támogatni. Amennyire csak lehet mindenkit támogatunk a kontingens erejéig! Esetenként átléphetjük a 99db támogatható pályázatok keretet is.

A Prémium pályázati csomag egy Prémium csomag 100% támogatást biztosít a pályázónak verseny nélkül. A csomag piaci értéke maximum 500 ezer forint.

Ez egy igazán versenyképes összeállítás nem csak nekünk, hanem a pályázóinknak is, hiszen mi teljesen kipörgetjük a készleteinket és lefoglaljuk erőforrásainkat, a pályázók meg kedvezményesen jutnak eszközökhöz és szolgáltatásokhoz. Hangsúlyozom ez a mi saját készletünk, erőforrásunk amire a pályázó a támogatási kérelmét benyújtja!

Pályázatfeldogozás díjas pályázatok

Szeretnék pár pályázatfeldolgozás díjas pályázatot bemutatni.

Pályázati eszköz témákban a Mitev Kutató és Fejlesztő Kft kiírása a Jeladó Internet Kommunikációval vagy korábban Látássérült személyeknek az Informatika a Látássérült Alapítvány majdnem tízezer forint nevezési díjjal írt ki (FS2015) pályázatot beszélő szoftverekre. Ide sorolhatnám a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft ahol a (LSER2017-től és FOF2017-től) pályázatokban valló részvétel több tízezer forint, vagy a Magyar Marketing Szövetség Év honlapja pályázata is. Még pár példát említve a Nemzeti Kulturális Alap könnykiadási pályázatra való jelentkezésnél a nevezési díj 100 ezer forint is lehet.
Továbbá ilyen még a Holdkő Kultúrális Alapítvány pályázata és a Cuki cicák Alapítványnak felajánlott támogatások és a Pairdime Kft könykiadási pályázatai is.

Állami szinten a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Közösségi környezet kollégium pályázati kiírás Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-vel pl: NEA-KK-20-O kódjelű pályázat aminek a feldolgozási díja: 2000 forint.

Szóval látható hogy nem mi vagyunk az egyetlenek akik pályázatfeldolgozás díjas pályázatot írunk ki, de mi vagyunk a leginnovatívabbak az eszközök és megoldások alkalmazása terén.

A pályázatfeldolgozási díj egy fontos eleme a pályázatunknak hiszen van munka ezeknek a pályázatoknak a feldolgozásával, szűrésével esetleg beazonosításával. Ettől eltekinteni már csak azért sem tudunk mivel ez kompenzálja a befektetett ingyen munkáink és beszerzendő eszközeink és hirdetési költségeink.

Komolyan vesszük

Ha nem lenne rá piaci igény akkor nem lennének pályázóink. Az elmúlt években megtöbbszöröződött az érdeklődés pályázataink iránt. Viszont hangsúlyozom ez nem szerencsejáték!!! Itt komoly vállalások is történnek 1-1 támogatás során, a kiválasztás nem véletlen generálás során történik, hanem a feldolgozási díjhoz kötött adminisztrációs költséghez mivel említettük hogy ez számunkra jelentős idő, -pénz és befektetett munkát igényel.

Mivel a pályázatokra üzleti szempontból tekintünk, nekünk az a jó ha minél több pályázat érkezik be hozzánk, így több lehetőségünk van arra hogy a számunkra megfelelő pályázatokat támogathassuk!

A pályázatok tartalmának valódiságát ellenőrizni nem tudjuk, ezért kérjük a pályázót hogy a támogatási kérelem beküldésekor törekedjen az egyszerűségre és az őszinteségre a kölcsönös bizalom végett.

A pályázatok benyújtásakor biztosítottunk zenealbumot is, aminek az értéke fedezi a feldolgozási díjat, ezzel se érezze magát csalódottnak a pályázó amikor benyújtja támogatási kérelmét.

Szerintünk ez egy jó Deal lehetőség azoknak is akik komolyan szeretnének a piaci feltételekhez képest az erőforrásainkból jelentős kedvezménnyel részesülni.

Utolsó és legfontosabb szempont hogy ezzel mi is látjuk kik azok akiknek tényleg komoly a szándék vagy az elköteleződés.

A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint piaci értékű is lehet.