Pályázati Energetika, Tervrajz és tanúsítás - GreenLight pályázatok
Energetikai tanúsítvány, építész rajzok készítése

Pályázati energetika, tervrajz és Napelem rendszerek telepítése

Magánszemélyeknek és Vállalkozásoknak

Ajánlatkérés

Helyszíni szemle, adatfelvétel

Energetikai tanúsítvány készítése

Napelem telepítésnél egyeztetés helyszíni kiszállásra

Napjainkban jelentős kiadásokkal jár ingatlanjaink megfelelő állapotban tartása, gazdaságos üzemeltetése.

Az Európai Unió tagállamainak teljes energiafogyasztását 40%-ban teszi ki az épületek hőszükségleteinek fedezése. Ha megnézzünk éves szinten, hogy mekkora költséget jelent számunka ingatlanunk fűtése, meglepődhetünk azon, hogy mennyi kiadást fordítunk a megfelelő hőérzetünk biztosítására. A költségek csökkentésére napjainkban egyre korszerűbb, jobb hatásfokkal működő berendezések, építészeti konstrukciók állnak rendelkezésünkre.

Családi házunk, ipari ingatlanunk szigetelése, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés, esetleg napelemes rendszer telepítésével havi szinten jelentős megtakarításokat érhetünk el, melyek néhány éven belül megtérülnek.

Amennyiben ezt pályázatból szándékozza megcsinálni, ki kell választani a megfelelő pályázatot. Ezek a pályázatok majdnem mindig kérnek energetikai számításokat és terveket a fejlesztési igényekről.

Ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő fejlesztési megoldást, energetikai tanúsítást kell készíteni, ahol megmutatjuk miket javaslunk. A tanúsítás tartalmazza a kiinduló állapotot és a végső tervezett állapotot, továbbá az ezekkel kapcsolatos számításokat. Kérés esetén több megoldást is fel tudunk vázolni. Árak tekintetében a kisebb 100-200 m2-es épületek energetikája 80.000 Ft + ÁFA összegtől indul, és valahol 190.000 Ft +  ÁFA körül végződnek 3500 m2 esetén, e felett egyedi árakat alkalmazunk.

További szükséges dokumentum lehet az építész rajzok elkészítése, ahol a fejlesztési megoldásokat építész tervező által aláírt rajzon is jelölni kell. Ezek általában a helyszínrajzból, alaprajzokból, metszetekből,  homlokzatokból állnak. A gépészeti fejlesztések esetén kisebb csőterveket is tartalmaznak a rajzok. Árak tekintetében a kisebb 100-200 m2-es épületek energetikája 90.000 Ft + ÁFA összegtől indul, és valahol 290.000 Ft + ÁFA körül végződnek 3500 m2 esetén, e felett egyedi árakat alkalmazunk.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, TERVRAJZ

Ajánlatkérés

Magánszemélyeknek, Vállalkozásoknak, Nonprofitoknak

 
Az ajánlatkérésről hamarosan visszaigazolást küldünk! Kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot!