10 érv, hogy miért a Greenlight pályázatokat válaszd - GreenLight pályázatok 2016-2020

Bár az emberekben rossz reflexek vannak az elmúlt 20 év átverései miatt, azért vannak jó kezdeményezések és rossz szokások egyaránt amik meghatározzák tömegek életét.

Pályázatok

Az uniós csatlakozásokat követően kezdett egyre népszerűbb lenni itthon a pályázatokon való részvétel. A pályázatoknál általánosan elmondható hogy egy díjat vagy valamilyen pénzbeli nyereményt vagy erőforrást biztosítanak a támogatottnak.
A pályázatok többségénél szükséges a kreativitás, valami felrázó projekt, esetleg egy zöld környezettel összefüggő projekt vagy egy újszerű startup ötlet.

A pályázók azok akik versenybe szállnak más pályázókkal együtt a támogatás tárgyát képező nyereményért.

A pályázó szónak a szinonimái: aspiráns, jelölt, jelentkező, induló, nevező, folyamodó, kérelmező

A pályázat kiírója (Cég -Alapítvány és Állami szervek szoktak lenni) aki valami cél érdekében egy ügyhöz szeretné megnyerni a támogatást vagy forrást biztosít a legjobb pályázati művek számára.
Maga a pályázat pedig az a rendszer, ami alapján megértjük a célt, a feltételeket és a támogatási formát és lehetőséget. A pályázat szónak a szinonímiái: versenykihívás, felhívás, pályázatkiírás, pályázat

Minden pályázat egy verseny elsősorban. A verseny általánosan akkor alakul ki ha a rendelkezésre álló erőforrásnál többen jelentkeznek.

Milyen pályázati célokkal találkozik most az ember?

Itt van a már népszeri NFSI pályázat keretében az Otthon Melege Program, melyben háztartási nagygépek cseréjére van lehetőség mint a régi hűtő vagy mosógépek újabb készülékre való cseréjére.

Megtalálható újabban a Lakossági Energia Hatékonyság Hitelprogram. A Fejlesztési Bank keretében biztosított hitellel és a Napelem beszerzésekkel lényegébe véve kiváltható a központi Áramszolgáltatók által biztosított lakossági energia ellátást. Ez most a Paks II. vállalása mellett a kormánynak az egyik legnagyobb környezetvédelmi programja. Magyarországon kb 40 ezer háztartást fog érinteni.

Ilyen környezetvédelemmel összefüggő támogatások találhatók például az elektromos meghajtású gépkocsiknál a Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. keretében.

Uniós források úthálózat fejlesztésre turisztikai megoldásokra, induló vállalkozások támogatása, képzés pályázatok, gyakornoki program és bér és járulék támogatás. Az uniós pénzek elosztását az Állami szervek mint az Emberi Erőforrás Minisztérium vagy a Magyar Államkincstár, Széchényi Programiroda vagy Minisztériumok egyike felel vagy külsős cégek osztják és koordinálják pl: Magyar Vállalkozás fejlesztési Alapítvány. 

EU és Állami pályázatok

Ezen kiírások főképp a Széchenyi 2020 Program keretében valósulnak meg. Jelenleg futó ilyen pályázatok itt tekinthetők meg.

A pályázatok között van Vissza nem térítendő ami azt jelenti hogy a támogatott részt teljes egészében a projektben meghatározottak szerint kell felhasználni és nem kell visszafizetni. Vannak hitel termékkel kombinált pályázatok is ami a pályázatnak a visszatérítendő része lesz.

De nézzünk csak szét jobban egy pályázati oldalon ahol látható hogy az állami és Uniós források mellett mint a GINOP, EFOP, VEKOP, TOP pályázatok mellett bizony rengeteg más pályázat kiíró cég is szerepel a listában.

Pályázatok feldolgozási díjjal vagy nevezési díjjal

Pályázati eszköz témákban a Mitev Kutató és Fejlesztő Kft kiírása vagy a Jeladó Internet Kommunikációval vagy korábban Látássérült személyeknek az Informatika a Látássérült Alapítvány majdnem tízezer forint nevezési díjjal írt ki pályázatot beszélő szoftverekre.

Ide sorolhatnám a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft ahol a pályázatokban valló részvétel több tízezer forint, vagy a Magyar Marketing Szövetség Év honlapja pályázata is.

Még egy példát említve a Nemzeti Kulturális Alap könnykiadási pályázatra való jelentkezésnél a nevezési díj 100 ezer forint.

Ebben a szegmensben mozog viszont a legszélesebb társadalmi réteget megcélozva innovatív és egyedi technológiákat felhasználva van jelen a Greenlight pályázatok ahol a Digitális megjelenéssel összhangban kerülnek a pályázatok kiírásra. Itt a feldolgozási díj csak 5000 forint amiért konkrét terméket is kapnak a jelentkezők!

Szerencsejáték

Budapest, 2012. május 30.
Egy fogadó egy szelvényt tölt ki egy lottózóban, ahol sokkal többen játszanak a nagy nyeremény reményében. Az ötös lottón minden idõk második legnagyobb nyereményét veheti fel az játékos aki a 22. héten mind az öt számot eltalálja. A nyereménye várhatóan 3 milliárd 727 millió forint lesz.
MTI Fotó: Balaton József

Mi a szerencsejáték?

szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értéktárgyban kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére. A játék célja az esemény kimenetelének eltalálása és további pénz nyerése. A játékelmélet alapján a szerencsejáték zéró összegű játék, mivel a résztvevők csak egymás kárára növelhetik nyereményeiket.

A szerencsejátékok napjainkban szoros állami ellenőrzés alatt állnak a világ szinte minden országában: a szerencsejátékok megszervezése általában állami monopólium, amelynek tevékenységét a pénzügyminisztérium vagy az adóhivatal felügyeli. A szerencsejátékokra kivetett adóból az államnak hatalmas bevételei keletkeznek (szerencsejáték-adó), amit az általános költségvetés céljaira, vagy esetenként jól meghatározott kulturális, társadalmi projektek támogatására fordíthatnak.

Az online szerencsejátékok megjelenésével a szerencsejátékok hatalmas nemzetközi gazdasági tevékenységgé nőtték ki magukat: 2009-ben a becslések szerint 335 milliárd dollárt költöttek el az online játékosok.

Tehát a szerencsejáték lényege abban van hogy olyan kicsi a valószínűsége hogy valaki nyer hogy a folyamatos játékosok horribilis összegekkel simán fenntartják a rendszert. Ennek nem más a fenntartója mint azok az emberek, akik a várható nyeremény előttük mint egy illúzióként lebeg.
Bár valós a nyeremény csak a valószínűsége elég kicsi, illetve nem szolgál semmilyen célt, hanem csak az emberek kapzsi és hedonista hajlamira játszik rá. Illetve arra a hamis felfogásra hogy ha sok pénzem lesz……

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a könnyen jött pénz, az könnyen megy legyen bármekkora az összeg. Amerikai szerencsejáték dollár milliomosok mentek tönkre rövid idő alatt és ugyanez igaz kis magyar hazánkban is.

Piramis Játék

A piramis játék szinte mindenhol tiltott “gazdasági” tevékenység.

Illegális tevékenység

pilótajáték vagy piramisjáték olyan nem fenntartható hierarchikus pénzügyi hálózat, amelybe az újonnan belépett emberek belépési díját a korábbi tagok, a „piramisban” felette elhelyezkedő személyek kapják meg.

A másik variáció az, amennyiben nem kell senkinek semmit küldeni, viszont te kapsz fizetséget egy csatlakozási díj ellenében. Ekkor természetesen a cég semmilyen profitot nem termel, a fizetést a csatlakozási díjak exponenciális növekedéséből fedezik. A piramisjáték szervezése Magyarországon bűntett a Btk. 412. §-a szerint.

Átverés, Becsapás

Magyarországon is több ilyen tevékenység zajlott. Legfőbb közös ismertető jele, hogy nagy összegű pénzt kell befizetni, hatalmas jutalékok a rendszerben, külföldi cég esetleg bankszámlaszám a termék általában nem kézzelfogható vagy ha van is akkor az is külföldön található! Kerülendő!!!!!!

Az ügyfelek legyenek körültekintőek, ha

 • az interneten az egyes cégek befektetéseinél “mesés”, havonta akár 4-6 de akár 30 százalékos hozamot ígérnek
 • Igyekszik az erős, nemzetközi háttérrel rendelkező cég illúzióját kiépíteni
 • ha a felhívásban pl: kriptovalutákról, Karbon semlegesítésről olvasnak, illetve
 • ha a cég mögött álló emberekről semmit sem lehet megtudni, ellenben olyan celebekről olvashatnak, akik dicsérik a céget.

A piramis játék mögött nincs valós gazdasági tevékenység, hiszen a rendszer úgy működik, hogy az újonnan belépők pénzét kapják meg a piramis csúcsán állók, amikor azonban már nincsenek új belépők, a rendszer összeomlik.

Ilyen esetek voltak

 • Invia World nevű állítólagos kriptopénz-bányászcég
 • a kínai OneCoin, vagy más néven Weika Coin
 • Quaestor ügy, erre épült a magyar történelem legnagyobb piramisjátéka, a Quaestor-botrány is, ahol mintegy 150 milliárd forintot nyeltek el fiktív kötvényeken keresztül.
 • Tribuszer Zoltánné is ismerőseit kihasználva épített fel egy 2,5 milliárdos piramisjátékot pár évvel a rendszerváltás után
 • Carbon Credit kereskedelemmel foglalkozó dán cég és a statisztikák szerint a dán cégek megbízhatóak és a korrupció is ott a legkisebb, ezért nyugodtan rá lehetett bízni a pénzt! 🙂

MLM üzleti tevékenység

Ezzel szemben az MLM – amely erre az ötletre épül – már legális, jól működő üzletág.

multi-level marketing (MLM) vagy network marketing egy értékesítési vállalkozás-forma. A vásárlás-ösztönző marketingformák egy világszerte elterjedt változata. Néhol többszintű értékesítésnek vagy hálózati kereskedelemnek fordítják.

A multilevel marketing-rendszer lényege, hogy az értékesítés a vállalattal alvállalkozói szerződésben lévő értékesítők vagy hálózatépítők által történik, személyes fogyasztás, illetve az ismerősök felé történő ajánlás által. Az értékesítést lényegében a független termékforgalmazókból álló, többszintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül, direkt módon juttatja el a fogyasztókhoz.

 • Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben.
 • Ez alapján mint ajánlót az általa „értékesített” termékek után bizonyos javadalmazás illeti meg.
 • Amennyiben az ő vásárlója a saját vásárlás nyomán a terméket ismételten sikeresen továbbajánlja, s ebből következően újra vásárlás és fogyasztás történik, a tovább-ajánló személyeket jutalék illeti meg, és az eredeti ajánló ebből a jutalékból is jutalék-részesedést kap.

Ily módon egy sikeres, többszintű fogyasztói-értékesítői hálózatot maga alá építő egyén komoly jövedelemre tehet szert. Egy ponton túl, a modern mlm-hálózatok értékesítőnek már nem is kell foglalkoznia termékeladással, mivel a hálózatban lévő fogyasztás jutalékaiból is komoly jövedelemre tesz szert. Ekkor már csak a hálózata fenntartásával, a hálózat eróziójának csökkentésével kell foglalkoznia. Ha ez az erózió megnő, azaz a fogyasztás visszaesik, a rendszert csak újabb értékesítők bevonásával, azaz terjeszkedéssel, expanzióval, a hálózat növelésével lehet fenntartani.

Tele van vele az internet. A lényege elsősorban hogy valamilyen terméket forgalmaznak biztosítanak, az árrésből fedezhető a tagok és a jutalékok kifizetése.

Magyar MLM tevékenység

A legnagyobb érdeklődési eredménnyel az Avon rendelkezik, majd az Oriflame következik és a dobogó harmadik fokára az FLP került.

A lista szinte egy az egyben tükrözi az MLM cégek forgalmát a magyar piacon. Egyedül az AmWay került hátrébb a 3. helyéhez képest, de ez valószínűleg annak köszönhető, hogy már közel 30 éve jelen vannak Magyarországon és egy kialakult fogyasztói bázissal rendelkeznek. Az Ökonet és a Zepter az MLM cégek listáján szinte ugyanakkora forgalommal rendelkeznek, és a keresési eredmények szempontjából is majdnem megegyező eredményt mutatnak.

Greenlight pályázatok

A pályázat lebonyolításáért az Xpertstudio Kft. felel. A pályázati forrásokat a digitális megjelenésre fordítják, elsősorban olyan eszközökre, melyekkel az interneten való online jelenlétet lehet erősíteni.
Továbbá elősegíteni, hogy a magánszemélyek is elsősorban lehetőségként tekintsenek az Internetre. Ezért eszköz pályázatok mellett támogatás részeként honlapokat készítenek, melyeket a forrásunkhoz képest jelentős nézettséggel is megdobnak a kezdő látogatók és ügyfelek szerzése céljából.

A Greenlight pályázatok bemutatásával egy terjedelmesebb cikkben olvashat.

Kik jelentkezhetnek?

Minden 18. életévét betöltött személy

Hogyan valósulnak meg a projektek?

A záródátumot követően Támogatói értesítést küldünk a kedvezményezettnek. A támogatási szerződést követően azonnal elkezdjük a projektet megvalósítását, de ez kiírásonként változó.

Milyen támogatási formák vannak és mekkora piaci értékkel bírnak?

 • Nagy értékű PC számítógépek támogatása során berendeljük az alkatrészeket, összeállítjuk és kiszállítjuk ügyfélnek a konfigurációt. Minden számítógépet alaposan tesztnek vetünk alá melyre 1 év garanciát vállalunk!
 • Tablet készülék esetén a kedvezményezett vállalja a székszerű használatot és a pályázatban benyújtottaknak megfelelően használja. Ezt követően postára adjuk a készüléket új tulajdonosának.
  A készülékek felhasználásának módjáról után követést nem végzünk, ugyanis erre sem időnk sem energiánk nem lesz a további projektek megvalósítása miatt.
 • Weboldal pályázat és fejlesztés terén cél, hogy a kedvezményezett pályázó eszközként tudja használni weboldalát. Hasznos tartalmat készítsen, esetleg kivegye valamilyen módon a részét az növekvő online kereskedelmi piacból.
  A támogatás során nem egy “mindenkinek ugyanez a design séma van” arculatot kap a pályázó, továbbá egy SSL titkosítással felszerelt gyors SSD tárhelyet biztosítunk és üzemeltetünk.
 • Online jelenlét erősítése marketing eszközökkel és hirdetési keret támogatással. Ezzel főképp azok tudnak jogosultságot szerezni akik részt vettek weboldal pályázaton vagy már rendelkeznek valamilyen online felülettel. Közösségi oldalak kizáró ok (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+….)

A támogatásokra szánt forrás maximum 150 ezer forint / pályázat. Van arra is lehetőség hogy egy pályázó hozzáférhet a maximum 500 ezer forint piaci értékű támogatáshoz is.

10 érv a Greenlight pályázat mellett

Lássuk a rövid és tömör érveket. Minden mást a honlapon fel lehet lelni a pályázati kiírásban.

 1. Mert nem a szerencsén múlik a támogatás
 2. Mert rendelkezünk a támogatáshoz szükséges forrásokkal
 3. Leinformálható magyar cég vagyunk
 4. Maximálisan 99db pályázatot támogatunk, de ezt a keretet ha szükséges tudjuk még növelni
 5. Pályázatunk kitöltése átlagosan 5 perc
 6. A pályázatok kitöltése annyira egyszerű hogy nincs szükség pályázati író cégre
 7. 5000 forint egyszeri adminisztrációs költség mellett FIX ajándék terméket is biztosítunk számodra
 8. Kedvezményezettként 150 ezer forint piaci értékű támogatást biztosítunk ami jóval több mint a pályázat feldolgozási díja
 9. Új és Garanciális készülékeket biztosítunk számodra
 10. Eddig több mint 500 pályázati nyertes és 100 millió forint piaci értékű támogatás

Ne legyenek kétségeid, ez a pályázat amire neked szükséged van!

Greenlight pályázat vélemények

Idei ellenőrzéseink – NAV, Fogyasztóvédelem

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!