7 tipp a biztos sikerhez - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight pályázati támogatás

Kezdjük azzal hogy a siker mindenkinek mást jelent?

A Wiki értelmező szótár szerint:
Kedvező végeredmény; olyan helyzet, állapot vagy következmény, ami korábbi elvárásainknak tervünk elért céljaként megfelel, és arra tudatosan törekedtünk, szándékunk irányult rá.

Tehát először meg kellene fogalmaznunk mi az ami nekünk jó és szeretnénk elérni. Viszont azt is le kell szögezni ami irreleváns, vagy csak az elménkben létezhet.
Ilyen például hogy munka nélkül nincs anyagi bevétel.
Passzív jövedelem sem örökké tart vagy hogy 10 millió forint megoldaná minden problémánkat.

Filozófiát félretéve mi összeállítottunk egy listát a pályázatainkhoz ami ha nem is teljes végleges megoldást biztosít, de a cél eléréséhez egy megfelelő eszközt.

Lássuk a pályázathoz tippeket:

1, Tervezz!

Egy vállalkozás működése közben bevételhez jut, és kiadásai is keletkeznek, vagyis egy vállalkozás működése folyamatos pénzáramlással jár. Az első pont hogy felmérjük milyen kiadások mellett mekkora bevétel érhető el. Például, Honlap pályázat során számolni kell a pályázat feldolgozási díjjal és azzal hogy kb 150 ezer forint fejlesztési támogatást spórolunk. Ugyanez igaz bármelyik kiírásunkra -> Tablet készülékek, PC számítógépek vásárlás támogatása, Grafikai arculat vagy promóciós Videó készítés. A legtöbb embernek nincs meg az a kompetencia hogy magától ezeket elkészíti. Ez így van rendjén, egy asztalos, nem biztos hogy nyomtatott áramkörökkel fog foglalkozni, de egy Sebész sem fog agrár területen is tevékenykedni, persze elvonatkoztatva létezhet ilyen. A pályázatok azért születnek hogy a cél elérése érdekében forráshoz juttassuk vagy olcsóbban adjunk eszközt a sikerhez.

2, Spórolj!

Minden cél élérése jelentős anyagi ráfordítást vagy időbeli befektetést igényel. Ha például reggel a feleségem nem hozza a kávét akkor bizony nekem kell felkelnem és elkészítenem, de még inni sem bírom mert a gyerekek egyből kakaót kérnek, így először azt kell elkészítenem, tehát az időmet használtam a cél eléréséhez a finom kávé elfogyasztásához.
Hosszabb távon egy új autót vásárolni bizony sokaknak kihívás még hitel mellett is, hiszen ki kell termelni nem csak a hitelt – sokan így gondolják, belefér a fizu mellet, de a kocsi az üzemanyag mellett még fogyasztja az alkatrészeket, gumikerekek, szerviz stb. költségeket. Nagyon fontos spórolni így minden embernek, egyfajta pénzügyi kultúrát megtanulnia akár már gyermekkortól.

Most ha viszont a Greenlight pályázatokat nézzük és azt írjuk hogy 99%-ban támogatjuk a pályázatokat akkor az azt jelenti hogy valami hatalmas nagy hibát kell véteni hogy valaki a támogatást ne kapja meg, illetve ha a készleteink kifogynak, akkor megmérettetjük a pályázatokat amelyekről a döntést hozzuk és véglegesítjük a kedvezményezett listát. Mekkora befektetéssel jár pályázatunk?

5000 AAM forint 1db pályázatra való jelentkezés. Az napi 166 forint spórolás és 1 hónap alatt összejön a pályázatfeldolgozási díj. Ez kevesebb mint amit egy átlag ember a nap folyamán elkölt, cigarettára, étkezésre, rezsire. A pályázati nyeremény viszont minimum 30x nagyobb. Ezt érdemes végig gondolni. 1db 5000 forint pályázatfeldolgozási díj 99% eséllyel is harmincszor nagyobb vagyis 150 ezer forint piaci értékű támogatás. Persze ez a minimum, ugyanis 2019-től maximum már 900 ezer forint piaci értékű támogatással készülünk! Szóval érdemes matekolni és spórolni!

3, Indíts weboldalt

Az elmúlt 20 évben akkorát változott a világ amekkorát talán az elmúlt 100 évben nem. Ez hatalmas lehetőségeket is jelent, ugyanakkor tisztában kell vele lenni, hogy szinte mindenki valamiylen módon kapcsolódik az internethez vagy valamilyen módon fent van rajta. Akár cég, akár magánszemély közösségi médiában (facebook, twitter, pinterest, google+…..) vagy eredetibb ha saját honlapja van valakinek. Ahogy korábbi cikkünkben is beszámoltunk honlap pályázatunkról ez egy eszköz amit nagyon olcsón kínálunk, ennek kiaknázása és ezzel való siker eléréséhez is kínálunk eszközöket de szükséges valamilyen módon befektetni. Befektetni meg csak az időnkből tudunk, vagy ha spórolunk akkor a megfelelő anyagi befektetéssel nagyon gyors sikereket is el lehet érni, de ehhez stratégia kell!

4, Stratégia

Ez egy nagyon fontos momentum mielőtt bármibe is belekezdünk. Az élet mivoltából fakad hogy annyira kiszámíthatatlan és sok tényezőből tevődik össze, hogy az ember azt mondhatná lehetetlen egy normális stratégiát felállítani. Viszont ha ezt nem tesszük meg akkor az egész folyamat kudarcra van ítélve.

Tehát van egy cél amihez spórolunk, használjuk az időnket, a pénzünket és eszközöket szerzünk pályázat útján. A cél lehet a több bevétel, lehet a már említett új gépkocsi, lehet egy könyv megjelentetése eladása, lehet online vállalkozás indítása. A stratégia pedig abban segít minket hogy ezt a célt az eszközöket használva hogyan érjük el. Például önmagában a több nézettség, megosztás és like még nem fog bevételt termelni. Stratégia kialakításánál érdemes konzultálni könyvelőkkel, adó tanácsadókkal, marketingesekkel vagy Coach-okkal. Ezzel kapcsoltban az Xpertstudio Kft is készségesen segít bárkinek elindulni és támogatni a siker útján.

5, Pályázz eszközre!

A forrásteremtésnél az egyik legnépszerűbb a Greenlight pályázati kiírásunk az Amazon Tablet és a PC számítógép konfigurációk. A digitális megjelenés támogatásánál hogyan is tudnánk bármilyen online közösségi megjelenésre ha nincsenek eszközeink. Az tény hogy a mobil technológiák népszerűsége teljesen átvette az asztali pc számítógépek népszerűségét. Viszont aki dolgozni akar az rájön hogy mobil telefonról csak nagyon kevés ember tud dolgozni. Gondoljunk csak a számlázás, egy Blog írás, vagy komolyabb tervező munka készítésénél egyértelműen hogy a PC számítógépek a nyerő megoldás. Egyébként korszerű számítógépeket nagy mennyiségben támogatunk közel 100% támogatási intenzitással. 1-1 ilyen támogatásnál 30 -150 ezer forint pénzbeli támogatást is tudunk nyújtani. A pályázatok 100% Vissza nem térítendő támogatás.

6, Szánj időt pihenésre!

A 400 óra túlmunka nagyon jó lehetőség elméletben a spórolásra, de ne felejtsük el az ember nem gép, így ha kifárad, lerokkan akkor nem csak a célunk veszítjük el hanem az ember teljes élete kiszolgáltatottá válhat. Nagyon hangsúlyozzuk hogy nem kell 1 év alatt elérni a fő célunk, ha több évbe telik sem gond, de gondoskodjunk arról hogy kikapcsolódjunk és pihenjünk, ez néha csak annyit jelent hogy a megszokott mókuskerékből kilépve egy teljesen más dologgal foglalkozunk. Azok a vállalkozók, magánszemélyek vagy akik már valami vezető pozícióban vannak vagy szervezetet irányítanak, emberek egzisztenciájáról gondoskodnak, mind végig mentek egy olyan folyamaton ami kevésbé dicsőséges, fáradságos és sokszor szenvedéssel teli volt. És ha tudnánk hogy mennyien indulnak el ezen az úton és buknak el vagy omlanak össze mint egy papírkártyavár, akkor őszinte tisztelettel és alázattal tekintenénk arra a feladatra amire vállalkozunk.

7, Online marketing – nézettség!

Ha már pályáztál eszközre és / vagy honlapra érdemes meggondolni online megjelenés (PR EDM hírlevél) támogatásunkat egy kis GoogleAds támogatással.

A piacon teljesen egyedülállóak vagyunk akik pályázat keretében biztosítunk felületet számodra ahol nagyon sok nézettséget és ügyfelet tudunk számodra biztosítani. Azt nem tudjuk garantálni hogy üzleti kapcsolatod születhet-e belőle, mivel nem specifikus célcsoporttal rendelkezünk, de több tízezer emberhez juttatjuk el üzeneted! EDM hírlevél kampányaink során pedig egyszer megfuttatjuk levelező listáinkon a PR cikkedet! A mi sikerünk a te sikered, ezért érdekünk hogy a pályázat során a legjobb információkat megosszuk közönségünkkel!

[wpdm_package id=’12962′]

Pályázataink egyedülállóak Magyarországon. Eddig több mint 400 kedvezményezettünk 60 millió forint piaci értékben támogattunk!

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!