Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása 2019 - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight pályázati támogatás

2019-ben újabb lehetőséget kapnak a vállalkozni vágyók

A pályázatról

Folytatódik az évek óta népszerű pályázat  a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című kiemelt pályázati felhívás.2019-ben is ezért elindítjuk a Greenlight pályázati kiírásunkat hogy a vállalkozni vágyó fiatalokat és munkanélkülieket pályázati eszközökhöz segítsük, illetve az eszközök mellett most már emelt vissza nem térítendő szolgáltatásokat nyújtsunk maximum 900 ezer forint piaci értékben.A kiemelt projektek keretében mostantól a pályázatfeldolgozási díj AAM vagyis Alanyi adómentes, így az egyszerűsített pályázati költség és az elektronikus pályázati felülettel nyújt támogatást azon 18-30 év közötti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők vállalkozásindítási tevékenységéhez, akik az “Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése révén a Greenlight pályázatokra is jelentkeznének kombinálva a már említett pályázatokkal.

A potenciális vállalkozók a GINOP keretében támogatott szervezetek által nyújtott képzési programok eredményes elvégzésével szerezhetik meg a vállalkozásindításhoz szükséges kompetenciákat, elsajátíthatják az alapvető jogi, pénzügyi, gazdálkodási, munkaszervezéssel, gazdálkodással és irányítással kapcsolatos ismereteket, megismerhetik a vállalkozási formák típusait, képessé válhatnak előkészíteni önfoglalkoztatóvá vagy vállalkozóvá válásuk lépéseit.

A pályázat keretében elfogadott üzleti tervvel rendelkező fiatalok, illetve álláskeresők maximum 900 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak. Ez a támogatás az önfoglalkoztatás, továbbá a vállalkozásban foglalkoztatott munkavállalók digitális megjelenésük elősegítésére, valamint a vállalkozás indításához szükséges egyéb tevékenységek finanszírozására, eszközbeszerzésre, információs technológiai fejlesztésre, marketing és kommunikációs tevékenységre fordítható.

A pályázatok benyújtására a Greenlight pályázati felületen keresztül a képzés sikeres elvégzését és a vállalkozás megalapítását követően lesz lehetőség 2019. nyarán.

A vállalkozásindítással kapcsolatos képzések 2019. év elején indulnak, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni az alábbi oldalon: Greenlightpalyazatok oldalon

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!