Greenlight pályázati támogatás

2019-ben újabb lehetőséget kapnak a vállalkozni vágyók

A pályázatról

Folytatódik az évek óta népszerű pályázat  a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című kiemelt pályázati felhívás.2019-ben is ezért elindítjuk a Greenlight pályázati kiírásunkat hogy a vállalkozni vágyó fiatalokat és munkanélkülieket pályázati eszközökhöz segítsük, illetve az eszközök mellett most már emelt vissza nem térítendő szolgáltatásokat nyújtsunk maximum 900 ezer forint piaci értékben.A kiemelt projektek keretében mostantól a pályázatfeldolgozási díj AAM vagyis Alanyi adómentes, így az egyszerűsített pályázati költség és az elektronikus pályázati felülettel nyújt támogatást azon 18-30 év közötti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők vállalkozásindítási tevékenységéhez, akik az “Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése révén a Greenlight pályázatokra is jelentkeznének kombinálva a már említett pályázatokkal.

A potenciális vállalkozók a GINOP keretében támogatott szervezetek által nyújtott képzési programok eredményes elvégzésével szerezhetik meg a vállalkozásindításhoz szükséges kompetenciákat, elsajátíthatják az alapvető jogi, pénzügyi, gazdálkodási, munkaszervezéssel, gazdálkodással és irányítással kapcsolatos ismereteket, megismerhetik a vállalkozási formák típusait, képessé válhatnak előkészíteni önfoglalkoztatóvá vagy vállalkozóvá válásuk lépéseit.

A pályázat keretében elfogadott üzleti tervvel rendelkező fiatalok, illetve álláskeresők maximum 900 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak. Ez a támogatás az önfoglalkoztatás, továbbá a vállalkozásban foglalkoztatott munkavállalók digitális megjelenésük elősegítésére, valamint a vállalkozás indításához szükséges egyéb tevékenységek finanszírozására, eszközbeszerzésre, információs technológiai fejlesztésre, marketing és kommunikációs tevékenységre fordítható.

A pályázatok benyújtására a Greenlight pályázati felületen keresztül a képzés sikeres elvégzését és a vállalkozás megalapítását követően lesz lehetőség 2019. nyarán.

A vállalkozásindítással kapcsolatos képzések 2019. év elején indulnak, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni az alábbi oldalon: Greenlightpalyazatok oldalon

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup