Amazon Fire Tabletek 2019-2020 pályázaton - GreenLight pályázatok 2018-2024

Úgy döntöttünk hogy mostantól nem a régi hanem az új FIRE 8 HD IPS kijelzővel szerelt nagyon gyors és nagyobb üzemidővel rendelkező készülékeket szerezzük be a támogatásokhoz! Nézd meg mit tud ez a készülék!

Amazon FIRE 8 Tablet

Vékonyabb házban, jobb akkuval és kicsit erősebb hardverrel érkeznek az Amazon frissített Fire táblagépei – természetesen már Alexával a fedélzetükön. A cég a szokásos őszi rajt elé vágva, nyáron dobta piacra az eszközöket.

Az Amazon tavaly nagyon jó formában volt a táblagépek piacán kiváló eladási eredményeket produkált, idén viszont erős visszaesés jellemzi a vállalat szereplését. Most egy új Fire HD 8 modellel próbálja élénkíteni az eladásokat. A cég a legutóbbi negyedévben már csak 1,4 millió eszközt tudott értékesíteni, kíváncsiak leszünk, hogy a most befutott eszköz hoz-e változást, vagy folytatódik az elmúlt hónapokban látott tendencia.

A friss Fire HD 8 megjelenítője maradt a régiben, az eszköz előlapját egy 8 hüvelykes panel eleveníti meg, ami IPS technológiával dolgozik, és 189 PPI-s pixelsűrűség jellemzi, hála az 1280 x 800 képpontos felbontásnak. A készüléken a Fire OS operációs rendszer fut, ahogy azt már megszokhattuk az Amazon táblagépeinél. Természetesen ennek a legújabb, hatos kiadása található az újdonságon, aminek mélyen legbelül az alapját sajnos még mindig az Android 7.1 Nougat adja. A szoftveres oldalon ki kell emelni, hogy már kéz nélkül használható Alexa támogatás is van, szóval akár a szoba másik végében heverő táblagépnek is lehet hangutasításokat adni, lekérdezhető például öltözés közben, hogy milyen az idő ott ahova megyünk, milyen ruhadarabokat érdemes választani. A kamerák terén előrelépésként könyvelhető el, hogy a korábban használt VGA előlapi képalkotót végre elengedte a vállalat, és itt már egy 2 MPixeles egység teljesít szolgálatot, ami a korábbitól sokkal jobb, 720p HD minőségű videocsevegések bonyolítására biztosít lehetőséget. A Fire HD 8 hátán szintén egy 2 megapixeles kamera van, és sajnos LED-es villanó nélkül, szóval csak jó fényviszonyok mellett lehet majd vele érdemben képeket és videókat rögzíteni.

A termék egy MediaTek rendszerchip köré épül, az MT8163V/B dolgozik benne. Ez a lapka nem mai darab már, négy darab Cortex-A53 teljesít benne szolgálatot 1,3 GHz-es frekvencián, a grafikus munka végrehajtásáért pedig az ARM Mali-T720 MP2 integrált GPU a felelős. A fejlesztők 1,5 GB-nyi rendszermemóriával a fedélzetén küldik bevetésre az új generációs Fire HD 8-at, ami bizony eléggé szűkös már manapság. Az eszköz a háttértárat tekintve kétféle kivitelben fog befutni, lesz 16 gigás modell, aminél 9,8 GB a szabadon felhasználható, és jön 32 GB-os is, ahol pedig 23,8 GB érhető el a felhasználó adatai számára. Van bővítési lehetőség is, microSD formátumú memóriakártyát 256 GB-os kapacitásig tud kezelni a masina. A kapcsolati képességek listája nem nyúlt hosszúra, van itt Bluetooth 4.1 Low-Energy modul A2DP kiterjesztéssel, valamint 802.11 a/b/g/n szabványoknak megfelelő, 2,4 és 5 GHz-es sávokat is támogató Wi-Fi, az internetelérés biztosítása érdekében.

Az Amazon Kindle Fire az eddig megjelent tabletektől teljesen eltérő úton indult el: nem egy hardvergyártó árulja hanem egy kereskedő, számára nem a fizikai eszköz, hanem a tartalom és a szolgáltatás értékesítése az üzlet. Vonatkozik ez könyvre, zenére, filmre és persze a mobilalkalmazásokra is.

Amazon Fire HD 8 (2019) ÁLTALÁNOS ADATAI

Operációs rendszer: FIRE OS

Processzor és RAM: Quad-Core: 1,3 GHz mit 1,5 GB RAM
Háttértár: 16GB
Méret mm: 214 mm x 128 mm x 9,7 mm
Kijelző pixel: 8-Zoll-HD-(20,3 cm); 1280 x 800 felbontás 189 ppi, HD-videó megjelenés, IPS-Technológiával
Súly g: 369 Gramm
Wi-Fi  802.11a, 802.11b, 802.11g oder 802.11n
Akkumlátor: Li-Ion 12 órás folyamatos használat

Pályázatink a 2019-2020 évben is nyitva állnak mindenki számára! Amennyiben megfelelő ez a készülék Önnek nyújtsa be pályázatát hozzánk!

Ezeket a tableteket ingyen biztosítjuk!

Ingyen Tablet pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!