Amazon Fire Tabletek 2019-es pályázaton - GreenLight pályázatok 2016-2020

Eszköz támogatás

Vékonyabb házban, jobb akkuval és kicsit erősebb hardverrel érkeznek az Amazon frissített Fire táblagépei – természetesen már Alexával a fedélzetükön. A cég a szokásos őszi rajt elé vágva, nyáron dobja piacra az eszközöket.

Magáról a Tablet pályázatainkról itt olvashat!

A kisebb, Amazon Fire 7 tablet valamelyest feljavított, héthüvelykes IPS kijelzőt kap, igaz még mindig szerény, 1024×600 pixeles, 171 PPI-s felbontással, továbbá 1 gigabájt RAM-ot, egy négymagos, 1,3 gigahertzes processzort és microSD-vel bővíthető, 8 vagy 16 gigabyte belső tárhelyet. Az eszköz jó láthatóan a belépőszintet képviseli, ezt azonban az ára hálálja meg, a tabletért az Amazon már nettó 50 dollártól árulja, ha az ember meg tud barátkozni a zárképernyőn megjelenő reklámokkal. Az Amazon Fire HD 8 már kicsit izmosabb, a belépőszintet persze utóbbi sem hagyja el.

A vállalat ugyanígy az egyébként erősen piacon lévő tabletpiacon is szép sikereket ért el. Az IDC idén május elején közzétett rangsorán globálisan a jelenleg a negyedik helyet foglalja el, a vezető Apple, az ezüstérmes Samsung és a szintén dobogós Huawei után, ami 5,6 százalékos piaci részesedést jelent. A cég persze nem a hardvereladásokból akar nyereséget termelni, stratégiájának lényege, hogy a készülékeken keresztül szolgáltatásait értékesítse a vásárlóknak. Greenlight pályázat keretében azért esett ezekre a készülékekre a választás, mivel az Amazon tabletek nagyfokú népszerűséget mutatnak. A Tees Nonprofit Kft így 2019-es évben Amazon Tablet készülékek népszerűsítésére teszi a fő hangsúlyt.

Az Amazon Kindle Fire az eddig megjelent tabletektől teljesen eltérő úton indult el: nem egy hardvergyártó árulja hanem egy kereskedő, számára nem a fizikai eszköz, hanem a tartalom és a szolgáltatás értékesítése az üzlet. Vonatkozik ez könyvre, zenére, filmre és persze a mobilalkalmazásokra is.

Korrekt hardver

Az akkumulátor 4400 mAh kapacitású, ami elvileg 7,5-8 óra médiafogyasztást enged töltés nélkül, de tapasztalataink szerint szerint ennél jóval kevesebb ideig húzza a Fire, értelemszerűen játékkal lehet a leggyorsabban lemeríteni az akkut.

Amazon Fire 7 (2017) ÁLTALÁNOS ADATAI

Megjelenés időpontja: 2017 május
Operációs rendszer: Lollipop (Android OS v5,x)
Min. konfiguráció: Mediatek MT8127, Quad-core 1,3 GHz Cortex-A7, Mali-450MP4
Súly g: 295
Méret mm: 192*115*10
Kijelző pixel: WsVGA 7″ (600*1024) IPS
Kamera felbontása: 2,x Mpixel
Video: 720p HD
Bluetooth: v4,x
Wi-Fi (alap) g/b: v4 – b/g/n
Akkumlátor: Li-Ion 8 órás folyamatos használat

Pályázatink a 2019-es évben is nyitva állnak mindenki számára! Amennyiben megfelelő ez a készülék Önnek nyújtsa be pályázatát hozzánk!

Ezeket a tableteket ingyen biztosítjuk!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!