Automatizáljuk a pályázatokat - GreenLight pályázatok 2016-2020

markeitng jövő

Idén végrehajtottunk pár változtatást a pályázatok feldolgozásával kapcsolatban.

Weboldalainkon beüzemeltünk pár hasznos marketing eszközt. Ezeket régebben promóztuk is így a napipalyazat.hu oldalon is lehet róla olvasni.

Először nézzünk pár nagyon hasznos megoldást a pályázat automatizálásra.

PUSH Onesignal

Ez a szolgáltatás lényegében azonnali üzenetet tud küldeni mobilra és asztali számítógépre a böngészőn keresztül a felhasználóknak. Fontos ha vannak feliratkozók akkor legyen gyors szerver is, mivel ilyenkor 1-1 üzenet kipusholásakor több százan ugranak a weboldalainkra. Nagyon hatékony eszközről beszélünk mert igazából bárhova irányíthatjuk vele a forgalmat, ugyanakkor akik kérik a push üzeneteket bizalmat szenteltek nekünk, hogy a legjobb ajánlatokról legelőszőr értesülhessenek.

Many Chat robot

Egy robot amit mi tanítunk be az üzenetekre. Még nem tökéletes, viszont a felkínált opciók közül nagyon sok felhasználó végig megy a folyamatot. Irányítani lehet vele az információt.

Természetesen vezetheted is a felhasználók figyelmét,  menüket állíthatsz be előre, párbeszédeket és időzített üzenetsorozatokat is létre lehet benne hozni. Nagyon okos autoresponder

Mire használhatod?

  • automatikus válasz azoknak, akik üzenetet küldenek az oldaladnak
  • termékekkel, megrendeléssel, szállítással kapcsolatos gyakran ismételt üzenetek automatikus megválaszolása,
  • kampányban az adott ajánlattal kapcsolatos kérdések megválaszolása …stb

Mail poet hírlevél

Ennek az a lényege, hogy feliratkozókat gyűjtsünk a honlapunkra. A hírlevél az egyik kihagyhatatlan és legrégebbi marketing eszköz ami létezik és kötelezően beépítendő minden honlapba amit készítünk. Mivel manapság mindenki mobil okos készüléket használ így email címekre küldeni ki tömegesen levelet (betartva az etikai szabályokat) szintén egy hatékony eszközről beszélünk. NAGYON FONTOS hogy az email cím már személyes adat így azt megfelelően védeni, harmadik személynek átadni SZIGORÚAN TILOS!

Automatizálás

Mind a 3 eszköz együttesen jelentős plusz erőt tud adni 1-1 kampányunkhoz melyet negyedévente futtatunk a pályázóknak. Az összenézettség elég változó időszaktól függően. Nálunk a nyár a leggyengébb időszak, viszont ilyenkor tudjuk mozgósítani a már korábban vagy a pörgősebb év elején feliratkozott követőinket.

Ezek a megoldások éltetik és mint a szív a testben egy kellemes lüktetést adnak az online organikus weboldalunknak és ha jó a tartalom akkor azt az olvasók is meghálálják amit nyugtázhat mindenki egy Google Analitycs fiókból is vagy a vásárlók és előfizetők számából.

Itt szeretném kiemelni hogy az automatizálásnak köszönhetően idén is sikerült duplázni a pályázók számát, ezáltal körülbelül a kedvezményezettek számát is sikerült megemelni.

A pályázatok automatizálása azért hasznos, mivel maguk a pályázatok feldolgozása csak negyedévente történik meg, így maga a beérkező pályázatokra nem kell nagyon odafigyelni. Persze azért a beérkező kérdésekre válaszolunk, illetve pár rendelésnél manuálisan is be kell avatkozni.

Hogyan érjük el az embereket?

Ezzel talán most ötletet adok sokaknak de majd egy másik cikkben elkezdem megosztani miért is jók ezek a vissza nem térítendő pályázatok.

Az embereket a főbb pályázati portálokon érünk el, de a nagy látogatottságuk ellenére nagyon gyenge leadet tudnak generálni. A megjelenésért kifizetett összeg helyett sokszor inkább a google kereső hirdetésébe fordítunk mi is be. Sokkal pontosabb és mérhetőbb megoldás és talán a legjobb is ebben a témában. Ettől függetlenűl az olvasó valahol látja a hirdetésünket az interneten és a kattintás után egy landing oldalra érkezik, ami teljesen hasonló mint a menüpontok alatt elérhető oldalak de nem teljesen ugyanaz 🙂 . Ezek az oldalak külön nem kereshetők, viszont követőkódokkal mérjük ki az aki marad és ki az aki megy vagy nem jön többé vissza. Ezeken az oldalakon a látogató feliratkozik hírlevélre vagy kéri a Push üzeneteket végső esetben ha nem ért valamit akkor rákérdez Facebook Messengeren a Chatbotunkra. Ekkor a jól beállított automatikus gépezet beindul és a pályázati információkkal kapcsolatos részletek elkezdenek feltárulkozni az olvasóink előtt.

A pályázóban nem mi alakítjuk ki a gondolatot a kiírásunkkal kapcsolatban, hisz úgy talált ránk és lépett be a gépezetbe, hogy a mi szolgáltatásainkat kereste. Miután az olvasóból pályázó lesz egy az oldalon létrehozott pályázati felületen kérdéseket megválaszolva küldheti be a pályázatát. A pályázat ekkor bekerül a rendszerünkbe amiről visszaigazoló emailt kap és minden további fontos teendőről, majd egy köszönő oldalra irányítjuk a pályázót. A szamlazz.hu rendszere megküldi a pályázónak a díjbekérőt melyet ha rendezett, akkor automatikus számlával nyugtázza a rendszer.

A pályázatfeldolgozási díj nélkül nem is foglalkozunk egyetlen egy pályázattal sem, ezeket a záródátumot követő 1-2 héten belül teljesen kipucoljuk a rendszerünkből. Tekintve hogy mi olyan támogatást nyújtunk amit a piacon jóval többért lehet igénybe venni így a pályázónak a pályázatra úgy kell tekintenie mint egy verseny aminek ez egy nevezési díja.

Nagyjából ez a része így működik nálunk, mellette pedig fejlesztünk projekteket kivitelezünk, eszközöket szerzünk be, szoftver licenceket vásárolunk hogy a legjobb eszközökkel a legjobbat hozzuk ki mindenki számára.

Mire lehet nálunk pályázni?

Honlap pályázat, Tablet eszközökre, PC számítógép vásárlásának támogatásához, és nálunk PR megjelenés támogatásra.
A pályázatok vissza nem térítendő támogatások! Viszont a szolgáltatásaink és eszközeink csak pályázat útján vehető igénybe – ez az üzleti modell, ez az egyetlen lehetőség ha velünk együtt szeretne dolgozni vagy sikereket elérni!

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!