Black Friday 2019 - GreenLight pályázatok 2016-2020

Mivel idén is lesz fekete péntek, így már most elmondom mivel fogunk készülni számotokra.

Mi is a Black Friday?

A tömegeket megmozgató akcióhullám az Egyesül Államokból indult el, és bár már több üzlet az év más időszakában is tart Fekete Pénteket, hagyományosan a hálaadás utáni első péntekre esik. A tradíció szerint ezzel kezdődik a karácsonyi bevásárlás. A hatvanas években használták először a Black Friday kifejezést erre a napra vonatkozóan Philadelphiában, ám általánossá csak a kétezres évek elején vált.

Az extrém árleszállítás valóságos tömegeket mozgat meg, az internet segítségével pedig már nemcsak személyesen vásárolhatunk, hanem online is. Magyarországon is rendkívül népszerű a világhálón való böngészés, így elkerülhetjük a tömeget, a tülekedést, a sorban állást. Ilyenkor már csak a csomagok postázására kell várni. Főként azoknak kényelmes megoldás ez, akiket taszít a nagy tömeg.

Black Friday 2019

A Greenlight pályázatok keretében is lesz hatalmas kedvezmény. Sokkal nagyobb mint egy Emag vagy Média Markt vagy akár bármelyik legnagyobb online webáruház tudna biztosítani.
Mivel nálunk a díjak elsősorban a pályázati csomagokhoz vannak kötve, így ezen a téren lesz jelentős engedmény, illetve a pályázatban elnyerhető maximális támogatást fogjuk közel egymillió forint piaci értékre emelni.

Kinek lesz jó a Fekete Péntek?

Elsősorban a pályázónak! Ezen belül is azoknak akik Tablet készülékekre vagy egy vadonatúj Pc számítógép konfigurációra szeretnének pályázni.
Továbbá lesz lehetőség szolgáltatásokat is igénybe venni azoknak, akik nem kifejezetten fizikai terméket keresnek hanem mondjuk online vállalkozásukat szeretnék felpörgetni vagy modernizálni – felfrissíteni honlapjukat.
Lényegébe véve mint magánszemély de akár mint megbízott ügyvezető, tulajdonos vagy bármilyen vezetői tisztséget betöltőt (területi képviselő, műszakvezető, koordinátor, manager ..stb.) is benyújthatja a pályázatot.

Elbírálás, szállítás időzítése

A megpályázott csomagokra December 20.-ig lehet jelentkezni. Tekintettel a túl nagy forgalomra és az ünnepekre még karácsony előtt elkezdjük a pályázatok feldolgozását, hogy az értesítést a döntésről legkésőbb Januárban kiküldhessük a pályázóknak. Ebből kifolyólag a szállítást legkésőbb Január hónapban tudjuk csak biztosítani a kedvezményezetteknek.
A fekete péntekre időzített csomagoknak külön nevei lesznek majd és az árukat is látni fogjátok hogy mit tartalmaz. Minden pályázati csomag mellé további plusz 100% megkapható terméket biztosítunk.

Kedvezmények összehasonlítása

Mekkora kedvezmények lesznek elérhetők hazai körökben?
Nézzük a legnagyobb hazai beszállítókat:
Emag
További áruházak a Blackfriday.hu oldalán
Kedvezmények tekintetében bődületes árleszállításokkal lehet majd találkozni. Lesznek 5 -10 -20 de akár 50%-os leárazások, készlet kisöprések!

Mikor lesz?

El ne felejtsd! November 29. péntek

Greenlight Black Friday

Vagy hívhatnánk úgy is hogy Green Friday. Mi egy speciális csomagot állítottunk össze majd azoknak akik a mi kedvezményeinket szeretnék igénybe venni! A csomag piaci értéke közel 500 ezer forint amelyet November 20.-tól már vásárolhatóvá teszünk, így a leárazás mértéke 99%-os lesz!!!!

99%-os leárazás csak nálunk!

A csomagot már itt bekészítettük, így beírhatod a naptárba vagy elmentheted a könyvjelzőid közé ezt a linket! Jelenleg kifogyott státuszon van, de ezen a bizonyos napon aktiválni fogjuk számodra!

Fontos hogy csak korlátozott példányszámban fogjuk biztosítani így a leggyorsabbak vehetik igénybe ezt az óriási kedvezményt!

Mit tartalmaz?

 • 11db soundtracket
 • 1db Ebookot
 • 1db PC számítógép konfiguráció vásárlásához kedvezmény
 • 1db Honlap támogatás 150 ezer forint értékben
 • 1db online megjelenés támogatást 500 ezer forint értékben

További információ a pályázati kiírásban!

A csomag tartalmából bármi felhasználható, de akár az összes biztosított kedvezmény is igénybe veheti a pályázó! 100% biztosítjuk a készlet erejéig, 100% kedvezményezett lesz aki November 20.-tól ezt a csomagot választja!

Kik jelentkezhetnek vagy vásárolhatják ezt a csomagot?

Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

Nézzük a csomagokat egyesével

PC Számítógépek beszerzésének támogatása

Nagy mennyiségű PC Számítógép konfigurációk beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A TEES Nonprofit Kft hozzájárul bármilyen nagy értékű számítógép konfigurációk árához 30-300 ezer forint értékben. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Eszköz vásárlásának támogatásban.

AZ ESZKÖZÖK ODAÍTÉLÉSE A PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓBAN LEÍRTAK SZERINT
Az eszközöket összeszerelve és tesztelve szállítjuk ki, melyre 1 év garanciát vállalunk! Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult készülékét.
Az aktuális PC konfigurációkra bárki pályázhat. Az eszközök a pályázatok meghirdetése során rendelkezésre állnak, a kedvezményezettek kihirdetésekor lesz megküldve a Vásárlási kedvezmény, melynek felhasználása után postán vagy futárral juttatjuk el a nyertes pályázónak az eszközöket

WEBOLDAL

Ingyen weboldal és webáruház megrendelése tartalom feltöltéssel és ingyen domain hoszting szolgáltatással, induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet pályázatot hirdet 150 ezer forint piaci értékű responsive (mobilbarát) professzionális dinamikus weboldalak készítésére.
A weboldalakhoz Ingyen tárhely és domain regisztrációt biztosítunk.

Pályázatunkban meghirdetett weboldalakat úgy építi fel ahogy szeretné!

Jelenleg is több mint 400+ weboldal téma közül lehet választani! Korlátlan lehetőség egyedi design és tartalom építésre  weboldalak létrehozásához!

Jelentkezzen Ön is weboldal pályázatunkra!

 • Mi adjuk hozzá a tárhelyet
 • Regisztráljuk a domain nevet
 • Telepítjük a weboldalt
 • Kialakítjuk a struktúrát
 • Feltöltjük a kezdő tartalmat
 • Aktiváljuk az igényelt szolgáltatásait
 • Jogosultságot adunk hozzá
 • Oktató anyagot biztosítunk

Ingyen hoszting+tárhely szolgáltatással

ONLINE MEGJELENÉS TÁMOGATÁSA

PR MEGJELENÉS TÁMOGATÁSA

Jelenj meg egy nagy nézettségű portálon, kerülj a címlapra!

A TEES Nonprofit Kft céljai között szerepel a civileknek a szabad publikációk, tanulmányok, vállalkozásoknak termékek és szolgáltatások bemutatása. Pályázat keretében biztosítjuk a lehetőséget a megjelenésre, továbbá értékes linkkel is ellátjuk PR cikkedet így erősítheted a keresőkben a poziciódat.

INGYEN TARTALOM ÉS EDM HÍRLEVÉL KIKÜLDÉS TÁMOGATÁSA

Az e-mail marketinget már sokan leírták, azonban az okostelefonok megjelenésével újból egyre népszerűbb eszköz.

A kiküldött levelek azonnal olvashatóak út közben vagy a tévé előtt ülve. A direkt marketing ma már többet jelent, mint reklámüzenetek küldését: a hatékony kampányok egyszerre osztanak meg érdekes tartalmakat és ösztönzik az ügyfelet vásárlásra. Egy érdekes hírlevélbe csomagolt reklámüzenetnél kevés hatékonyabb eszköz van.

GOOGLE ADS ÉS FACEBOOK KAMPÁNYTÁMOGATÁS

Mi nem az Ön havi költségkerete után kapjuk a munkadíjat. A szerződéses díj tartalmazza az hirdetések tervezését, a hirdetési kampányok beállítását, auditját, a hirdetési szöveg írását, adatkövetést és a finom beállításokat a kapott értékesítési adatok alapján a hirdetés indítást követő 30-90 napig.

INGYEN TARTALOM ÉS EDM HÍRLEVÉL KIKÜLDÉS TÁMOGATÁSA

A Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet pályázatot hirdet 150 ezer forint piaci értékű EDM kampány kivitelezéséhez

Dőlj hátra és élvezd a Greenlight pályázatok adta lehetőséget! Figyelj az indulási dátumra és pályázd meg időben!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!