Digitális megjelenés támogatása - GreenLight pályázatok 2016-2020

Neked is egy lehetőség

Ezt a pályázatot neked hoztuk létre!

Mi lesz ha megszűnnek az EU pályázatok vagy kiapadnak az Állami források? Nem kétségbeejtő?

Részben jogos az aggodalom, de az biztos hogy a nagy többségnek a csapok elfognak hamarosan záródni.

Már most látszik, hogy az EU övezethez való tartozás komoly kihívás elé állítja kis hazánkat is.
Politikától függetlenül kérdezem, mi lesz ha nem lesz Otthon melege Program, vagy Háztartási gépcsere program, mint hűtő, mosógép stb… állam által hozzájáruló további támogatások?

Az ingatlan árak hatalmasat emelkedtek az elmúlt időszakban, ez elsősorban azoknak kedvez akik több ingatlannal rendelkeztek, viszont semmiképpen sem a CSOK-ot igénybe vevő családoknak! Ez is dühítő nem?

Most mond meg nekünk egy válaszlevélben milyen lehetőséget látsz idehaza amivel a nagy átlagból egy kicsit te is kiemelkedhetsz vagy egy lépcsőfokot előrébb tudsz lépni?

Miért írom ezt a levelet? Szánj rá 2 percet és elmondom!

A lehetőség nem sokszor adódik!

Olvasóink visszajelzésére reagálva igazuk van azoknak akik most kezdik el az egzisztenciájuk építését, de nem tudják merre is induljanak el, ugyanakkor a másik oldal akik ledolgoztak (több mint) 40 évet és nem tudták a kitűzött céljaikat hiánytalanul megvalósítani.

Harmadik lehetőségként akik jelenleg is a mókuskerékben vannak jobb vagy kevésbé jobb sorban hónapról, hónapra gürizve “pénzt keresnek”

Igaz a mondás hogy “csinálj pénzt” működik és ehhez eszközök, lehetőségek is vannak, csak az a kérdés, hogy áttudod-e gondolni, hogy ezeket hogyan aknázd ki.

A technológia hidd el nagyon sok mindent könnyebbé tett, ugyanakkor sakkoknak ez a munkájuk elvesztését vagy szakmák eltűnését jelentette. Ahhoz hogy te nyertese legyél ennek a világkorszaknak egy olyan megoldásra van szükséged amivel befolyásolhatod és vásárlásra ösztönözhetsz embereket anélkül hogy személyesen kellene bárkivel is találkoznod.

Mi kell ehhez az egész projekthez?

Először is valami Tablet vagy PC számítógép aminek a költségei sem mindenki számára finanszírozható. A 2018-as évben az Új számítógépek, Telefonok és Tabletek közel felét hitelre vásárolták az emberek. – origo.hu

Ez borzasztó ami a fogyasztói magatartásunkat illeti. Nem is lenne baj ha az eszköz kitermeli bőven az árát ugye?

A Greenlightpályázatok keretében mi egy olyan megoldást nyújtunk neked, ami kimozdít a kilátástalanságból és egy valós passzív kiszámítható forrást teremt neked. Fontos a tanulás ezzel kapcsoltban, de mi még egy lapáttal ráteszünk neked.

A pályázatban nagyon sok mindent meghirdettünk amire lehet jelentkezni és ezeket mi biztosítjuk is maximálisan.

Itt tekintheted meg a teljes pályázati kiírást: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

Mit adunk neked?

Eszközöket adunk a kezedbe amivel irányíthatod a folyamatokat. Felépítünk számodra egy professzionális honlapot amivel felkeltjük az emberek figyelmét (és itt most nem kell valami nagyon extra termékre gondolni, ez lehet egy küldetés, egy ötlet vagy persze egy termék amit te magad is gyárthatsz).

A támogatásban van lehetőség 3 különböző marketing területről nézettséget irányítani hozzád (vagyis a honlapodra) Ezeket teljesen ingyen biztosítjuk számodra a pályázati feltételek szerint.

A targetált célzással lehetőséged lesz megszólítani azokat akik a te szolgáltatásaidra kíváncsiak! Míg te most azon gondolkozol hogy benyújtsd-e a pályázatod mások meg előzhetnek téged.

Most van egy Vissza nem térítendő támogatási lehetőség számodra. A támogatások együttes elnyerése közel 1 millió forint piaci értékkel bír.

Ez kamu vagy igaz?

Teljesen jogos a kérdésed velünk kapcsoltban, de ez nem egy egyszeri kampány aminek keretei között kapod ezt a levelet. Már több éve dolgozunk együtt több száz kedvezményezettel akiknek ezeket a kezdeti költségeit átvállaltuk a sikerük érdekében. A honlapunkon lecsekkolhatod eddigi kedvezményezettjeinket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Támogatás elnyerése!

A támogatásainkat mindig maximálisan fel szoktuk használni és biztosítjuk a Tablet készülékeket és a PC konfigurációkat az induláshoz. Rengeteg munkaórát beleteszünk hogy a piac legjobb felhasználóbarát honlapjait biztosítsuk! Ügyfeleink között Mikro, Kis és Középvállalkozások, Magánszemélyek, kisnyugdíjasok, Alapítványok és Egyesületek is megtalálhatók!

Most itt a lehetőség akár neked vagy céged vagy közösséged számára!

Kezd el még ma!

Fogalmazd meg mit is szeretnél, a pályázati adatlap kitöltése körülbelül 5 perc. Elsősorban nem “profi” pályázatokat várunk, de azért fontos az összeszedettség és a cél körülírása.

Nem lennél mérges ha véletlenül lecsúsznál erről a lehetőségről? Most vedd kezedbe a sorsod TE!

Többféle pályázati csomagot biztosítottunk így te is el tudod dönteni mire is van szükséged. Legyen a sikered a mi sikerünk is, mert a pályázataink elnyerése NEM SZERENCSE KÉRDÉSE!

….és miért Greenlight pályázatok a nevünk?

Szeretjük a természetet és a Technológiát egyszerre, ezért olyan modellt dolgoztunk ki ami utat mutat ebben a digitális visszhangban és harmonizál a környezettel.

Ezt a fényt érdemes követni mindenkinek!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!