Eddigi fejlemények - GreenLight pályázatok 2016-2020

Több email is érkezik hozzánk, hogy nincs semmi hír a pályázatokról

Pályázati döntés

A pályázatokkal kapcsolatos döntésről záródátumot követően tudunk többet mondani. A végső határidő Szeptember 30 éjfél. Az ezután érkező pályázatokat átsoroljuk az utolsó negyedéves ciklusba.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Pályázatonként maximálisan 99 pályázó támogatását tervezzük. A pályázat tervezett támogatási kerete az informatikai eszközök becsült piaci értékéből + a nyújtandó támogatások forintban kifejezett összegéből + weboldalak becsült piaci értékéből áll.

Kérem türelmüket a döntéssel kapcsoltban. A feldolgozás 15-20 munkanapot is igénybe vehet!

Greenlight honlap fejlesztés

A háttérben több fejlesztést is megvalósítottunk. Most már a felületen keresztül is azonnal elérhető az OTP Simple bankkártyás fizetési szolgáltatás. A Díjbekérőkkel érkező emailben is megmarad a lehetőség az utólagos kredit kártyával való fizetés.

A fizetési felületen 2 oszlopos megoldásra módosítottuk a stílust, így átláthatóbb a pályázat, a fizetési felület és a pályázó adatai a pályázat véglegesítése előtt.

A honlapunkon módosítottunk a strukturált adatok és a menük felépítésével kapcsoltban, így az érdeklődők még inkább elérhetik a legfontosabb oldalainkat.

A háttérben több kötegelt műveletre képes szolgáltatást is aktiváltunk mellyel a mi munkánkat tudjuk megkönnyíteni.

Hírlevélben a Mailster WordPress hírlevélsüldő alkalmazásra álltunk át. Nem teljesen volt zökkenőmentes, így előfordult hogy valaki leiratkozott és közben mégsem 🙂

Greenlight szerver

Az előző VPS szolgáltatásaink úgy tünt mintha az erőforrást más VPS-k is elveszik előlünk, így 10-17% Szerver LOAD-nál is jelentősen csökkent a felhasználói élmény a böngészések során.

Mostantól minden ügyfelünknek tudjuk biztosítani az 1 másodperces oldalbetöltést. Ehhez egy elég komoly szervert sikerült beszerezni az Elin.hu szolgáltatón keresztül. Jelenleg is folynak az átköltöztetések így 1-1 órára kiesés várható már meglévő ügyfeleinknél!

Szerver Microcloud E3
Intel Xeon E3 1230 (4C/8T – 3.2GHz)
16GB ECC DDR3
2x 240GB SSD (Intel DC D3-S4510)
1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) – 0 Ft/hó

Honlap kiirtásunkban résztvevő pályázókat 100% támogatunk, így mostantól csak a legjobbat kapják teljesítményben és minőségben egyaránt!

Greenlight vélemények

Összegyűjtöttünk pár pozitív és negatív véleményt is velünk kapcsolatban. A pályázatainkról kulturált véleményt alkotni lehet, ezeket el is fogadjuk és válaszolunk is a feltett kérdésekre.

Eddig amit fontosnak tartottunk ide gyűjtöttük össze. Így egy kicsit jobban átlátható pályázatunk!

Greenlight pályázat vélemények

Google találatok

Google találatoknál is jelentősen emelkednek az oldallátogatók száma. Akarva akaratlanul is de jelentősen növekszik a Greenlight pályázatok népszerűsége.

A legnagyobb forgalmat a Google és a Facebook teszi ki, de így is elég magas a direkt vagy az email hír levelinkből bekattintó olvasó.  A pályázók számáról majd a zárást követően fogunk publikálni több információt!

#Pályázatra fel!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!