Greenlight pályázati felület

Hogyan tudsz jelentkezni pályázatainkra?

Az elektronikus pályázati felület valamelyik pályázati csomagra kattintva érhető el.

Összesen 5 de kiírásonként akár 8 különböző pályázatra lehet benyújtani kérelmünket. Amennyiben a pályázatunkból csak az egyik kiírás érdekel akkor az első [1 pályázat] csomagot válasszuk. A pályázati csomagok piaci értéke minimum 150 ezer forint.

Amennyiben 2 vagy akár mind az 5 kiírásra jelentkezik akkor a második [Több pályázat] csomagra kattintva érjük el az elektronikus pályázati felületet. Ezzel a lehetőséggel 99% támogatási eséllyel indul. Nekünk az a célunk, hogy maximálisan felhasználjuk és le tudjuk kötni a forrásainkat.

Azok a pályázók, akik nem szeretnének versenyezni és mindenképpen szükségük van a pályázati támogatásokra a [Prémium Pályázat] csomagot választva jutunk el az elektronikus pályázati felülethez. Ez a csomag 100% támogatást biztosít a záródátumot követően. A pályázati támogatás összértéke 500-900 ezer forint piaci értékkel rendelkezik. Kedvezményezettként a támogatás szabadon felhasználható!

Az elektronikus pályázati felület

Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját.

Kérjük a pályázóinkat, hogy  legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Amint kiválasztotta mely pályázatokban szeretne részt venni, a bemutatkozás után kérem, írja le pár mondatban mikre szeretné felhasználni a támogatásokat. (maximum 1000 karakter)

Vegye figyelembe hogy a pályázatokat 99%-ban támogatjuk a rendelkezésre álló keret teljes kimerüléséig! A pályázat feldolgozási díjat Paypal, utalás és díjbekérő érkezésekor az OTP Simplepay rendszerben is kiegyenlítheti!

A pályázatban való részvétel 5000 Forint AAM (Alanyi adómentes) megfizetés után lehetséges.  Ezért minden pályázót kérünk, hogy 5000 Forintot utaljon el a pályázatban megadott feltételek szerint!

Több pályázatra való jelentkezés (2-5db) 10ezer forint AAM megfizetése után lehetséges, ami 10.000 Forintot jelent utalásnál. A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint értékű.

 

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem, adja meg a rendeléskor kapott számla sorszámát, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát. Bankszámlaszám az átutaláshoz:
Xpertstudio Kft
OTP BANK
11748007-24813095-00000000

Utalást követően kérem, a megadott email címek egyikére juttassa el a befizetési bizonylatot a pontos azonosítás miatt!

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.

A pályázat véglegesítése a [Pénztár oldalon] fog megtörténni, amikor a pályázó személye vagy szervezete adatait kitöltve megrendeli a szolgáltatást.

Kiválasztva a kívánt fizetési eszközt véglegesítheti a benyújtani kívánt pályázatot.

A benyújtott pályázatról egy pályázati megrendelési visszaigazolás és egy díjbekérő is érkezni fog. Amennyiben paypallal vagy bankkártyával egyenlíti ki az összeget akkor csak elektronikus számlát fog tőlünk kapni a megadott email címre.

Ezek a szolgáltatások csak pályázat útján vehetők igénybe. A szolgáltatások piaci értéke 150 ezer forint amelyet 99%-ban támogatunk. A szolgáltatások kiértékelése és a TÁMOGATÓI OKIRAT megküldése pályázati záródátumot követő 5. munkanapig lesz megküldve a pályázó email címére!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup