Elektronikus pályázati felület - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight pályázati felület

Hogyan tudsz jelentkezni pályázatainkra?

Az elektronikus pályázati felület valamelyik pályázati csomagra kattintva érhető el.

Összesen 5 de kiírásonként akár 8 különböző pályázatra lehet benyújtani kérelmünket. Amennyiben a pályázatunkból csak az egyik kiírás érdekel akkor az első [1 pályázat] csomagot válasszuk. A pályázati csomagok piaci értéke minimum 150 ezer forint.

Amennyiben 2 vagy akár mind az 5 kiírásra jelentkezik akkor a második [Több pályázat] csomagra kattintva érjük el az elektronikus pályázati felületet. Ezzel a lehetőséggel 99% támogatási eséllyel indul. Nekünk az a célunk, hogy maximálisan felhasználjuk és le tudjuk kötni a forrásainkat.

Azok a pályázók, akik nem szeretnének versenyezni és mindenképpen szükségük van a pályázati támogatásokra a [Prémium Pályázat] csomagot választva jutunk el az elektronikus pályázati felülethez. Ez a csomag 100% támogatást biztosít a záródátumot követően. A pályázati támogatás összértéke 500-900 ezer forint piaci értékkel rendelkezik. Kedvezményezettként a támogatás szabadon felhasználható!

Az elektronikus pályázati felület

Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját.

Kérjük a pályázóinkat, hogy  legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Amint kiválasztotta mely pályázatokban szeretne részt venni, a bemutatkozás után kérem, írja le pár mondatban mikre szeretné felhasználni a támogatásokat. (maximum 1000 karakter)

Vegye figyelembe hogy a pályázatokat 99%-ban támogatjuk a rendelkezésre álló keret teljes kimerüléséig! A pályázat feldolgozási díjat Paypal, utalás és díjbekérő érkezésekor az OTP Simplepay rendszerben is kiegyenlítheti!

A pályázatban való részvétel 5000 Forint AAM (Alanyi adómentes) megfizetés után lehetséges.  Ezért minden pályázót kérünk, hogy 5000 Forintot utaljon el a pályázatban megadott feltételek szerint!

Több pályázatra való jelentkezés (2-5db) 10ezer forint AAM megfizetése után lehetséges, ami 10.000 Forintot jelent utalásnál. A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint értékű.

 

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem, adja meg a rendeléskor kapott számla sorszámát, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát. Bankszámlaszám az átutaláshoz:
Xpertstudio Kft
OTP BANK
11748007-24813095-00000000

Utalást követően kérem, a megadott email címek egyikére juttassa el a befizetési bizonylatot a pontos azonosítás miatt!

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.

A pályázat véglegesítése a [Pénztár oldalon] fog megtörténni, amikor a pályázó személye vagy szervezete adatait kitöltve megrendeli a szolgáltatást.

Kiválasztva a kívánt fizetési eszközt véglegesítheti a benyújtani kívánt pályázatot.

A benyújtott pályázatról egy pályázati megrendelési visszaigazolás és egy díjbekérő is érkezni fog. Amennyiben paypallal vagy bankkártyával egyenlíti ki az összeget akkor csak elektronikus számlát fog tőlünk kapni a megadott email címre.

Ezek a szolgáltatások csak pályázat útján vehetők igénybe. A szolgáltatások piaci értéke 150 ezer forint amelyet 99%-ban támogatunk. A szolgáltatások kiértékelése és a TÁMOGATÓI OKIRAT megküldése pályázati záródátumot követő 5. munkanapig lesz megküldve a pályázó email címére!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!