Eszköz pályázat 2020 - GreenLight pályázatok 2018-2024

Bemutatjuk milyen eszközöket fogunk kiszórni December 20. zárást követően. TE IS KÖZTÜK LESZEL?

Eszköz pályázat 2020

FIRE 8 TABLETEK

Az Amazon tavaly nagyon jó formában volt a táblagépek piacán kiváló eladási eredményeket produkált, idén viszont erős visszaesés jellemzi a vállalat szereplését. Most egy új Fire HD 8 modellel próbálja élénkíteni az eladásokat. A cég a legutóbbi negyedévben már csak 1,4 millió eszközt tudott értékesíteni, kíváncsiak leszünk, hogy a most befutott eszköz hoz-e változást, vagy folytatódik az elmúlt hónapokban látott tendencia.

A friss Fire HD 8 megjelenítője maradt a régiben, az eszköz előlapját egy 8 hüvelykes panel eleveníti meg, ami IPS technológiával dolgozik, és 189 PPI-s pixelsűrűség jellemzi, hála az 1280 x 800 képpontos felbontásnak. A készüléken a Fire OS operációs rendszer fut, ahogy azt már megszokhattuk az Amazon táblagépeinél. Természetesen ennek a legújabb, hatos kiadása található az újdonságon, aminek mélyen legbelül az alapját sajnos még mindig az Android 7.1 Nougat adja. A szoftveres oldalon ki kell emelni, hogy már kéz nélkül használható Alexa támogatás is van, szóval akár a szoba másik végében heverő táblagépnek is lehet hangutasításokat adni, lekérdezhető például öltözés közben, hogy milyen az idő ott ahova megyünk, milyen ruhadarabokat érdemes választani. A kamerák terén előrelépésként könyvelhető el, hogy a korábban használt VGA előlapi képalkotót végre elengedte a vállalat, és itt már egy 2 MPixeles egység teljesít szolgálatot, ami a korábbitól sokkal jobb, 720p HD minőségű videocsevegések bonyolítására biztosít lehetőséget. A Fire HD 8 hátán szintén egy 2 megapixeles kamera van, és sajnos LED-es villanó nélkül, szóval csak jó fényviszonyok mellett lehet majd vele érdemben képeket és videókat rögzíteni.

A termék egy MediaTek rendszerchip köré épül, az MT8163V/B dolgozik benne. Ez a lapka nem mai darab már, négy darab Cortex-A53 teljesít benne szolgálatot 1,3 GHz-es frekvencián, a grafikus munka végrehajtásáért pedig az ARM Mali-T720 MP2 integrált GPU a felelős. A fejlesztők 1,5 GB-nyi rendszermemóriával a fedélzetén küldik bevetésre az új generációs Fire HD 8-at, ami bizony eléggé szűkös már manapság. Az eszköz a háttértárat tekintve kétféle kivitelben fog befutni, lesz 16 gigás modell, aminél 9,8 GB a szabadon felhasználható, és jön 32 GB-os is, ahol pedig 23,8 GB érhető el a felhasználó adatai számára. Van bővítési lehetőség is, microSD formátumú memóriakártyát 256 GB-os kapacitásig tud kezelni a masina. A kapcsolati képességek listája nem nyúlt hosszúra, van itt Bluetooth 4.1 Low-Energy modul A2DP kiterjesztéssel, valamint 802.11 a/b/g/n szabványoknak megfelelő, 2,4 és 5 GHz-es sávokat is támogató Wi-Fi, az internetelérés biztosítása érdekében.

Ingyen Tablet pályázat

APPLE IPHONE 5 SE

Sokan még az árának felét is pénzkidobásnak tartják, mégis a legnépszerűbb okostelefonok közt van. Most, hogy itt a kis méretű iPhone SE, melyik készülék éri meg annak, aki most vesz először iPhone-t? És mire váltson az, akinek csak a méret a lényeg?

Az új telefon igazából annyi mindent magában hordoz, hogy azt lehet mondani: csak akkor érdemes bármelyik más készüléket választani, ha ezt zavaróan kicsinek találjuk.Az iPhone SE hardveresen szinte teljesen megegyezik a jelenlegi egyik legerősebb modellel,az iPhone 6S-sel: ugyanaz a processzor és grafikai egység van benne, és mára az is kiderült, hogy még a két gigabájt memóriát (RAM) is megörökölte.

A kamera ugyanúgy 12 megapixeles, és képes 4K felvételre (amire a 6 egyébként még nem). Még az élő fotók is bekerültek, egyedül a 3D érintés hiányzik.

A funkció ugyan egyre hasznosabb dolgokra képes, de semmiképp sem ér százezer forintos felárat, de még feleannyit se. Ezen kívül annyi “hátránnyal” indul a készülék, valamivel gyengébb az előlapi kamerája, és nem lesz belőle hamarosan 128 gigabájtos tárhelyű változat, bár ez már csak az extrém sok adatot tárolóknak okozhat problémát.

Az iPhone SE ezenkívül – ahogy az Apple is mondta –ideális választás lehet azoknak, akik most akarnak először iPhone-t venni.Régóta tetszik nekik – bizonyára valami megmagyarázhatatlan elmezavar miatt -, de annyira sokat nem akarnak rászánni, amennyibe az újabbak kerülnek.

Az Apple idén először nem a maradékot söpri oda ezeknek az embereknek,hanem egy értékelhető alternatívát, ami nincs mérföldekre lemaradva társaitól.

Mert az iPhone SE szinte csak méretében kevesebb, mint a jelenlegi legjobb Apple készülék, és mégis majdnem százezer forinttal olcsóbb.Vagy kevésbé drága, ahogy tetszik, de az biztos, hogy az SE egy új közönség felé akar nyitni, és valamivel elérhetőbbé tenni az iPhone-családot, és erre jó esélyei vannak.

Ingyen Apple Iphone telefon pályázat

A FIRE 8 TABLETEINK ÉS IPHONE SE KÉSZÜLÉKEINK KÉSZLETEN VANNAK. MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

Te melyiket választod?

Pályázati kiírás és jelentkezés: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat/

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!