Eszköz támogatás - GreenLight pályázatok 2016-2020

Kiemelt figyelmet szentelünk az eszközök beszerzésénél.

Eszköz Támogatás

A pályázataink során piackutatást végeztünk arról, hogy mely társadalmi rétegek vannak a legjobban kiszolgálva a piaci tényezők befolyásának. Általában elmondható hogy az ide látogatók többsége hanyagolná a saját forrásból biztosított eszköz ráfordítást ezért keres támogatást és pályázik nálunk. Egyszerűbben fogalmazva inkább tartalékolna az ínségesebb időszakra. Ugyanakkor az is fontos szempont hogy fejlesztés nélkül jelentős hátrányba kerülhetünk embertársaink vagy konkurenciákkal kapcsoltban.

Az uniós pénzosztásban a legtöbb kis és Középvállalkozás nem tud részt venni vagy egyáltalán nem is alkalmas ezen források lehívására. Egy egész iparág létrejött az uniós támogatások szétosztására. Bár a legtöbbjük nem a “haveroknak” kívánnak beruházást biztosítani azért elmondható hogy a nagy többségnek politikai háttér kapcsolat nélkül is tud sikeres pályázatot benyújtani.

A pályázatok lényege, hogy egy biztosított erőforrást megfelelő számú jelentkezők között tudjuk szétosztani. Ehhez a szétosztáshoz egy megfelelő minőségű szűrő rendszert kell biztosítani és a nagyszámú pályázatokat megfelelően automatizálni.

Milyen eszközöket támogatunk? Erről korábban írtunk pár cikket:

Laptop készülékek beszerzésének támogatása során beadtuk a derekunkat, ugyanis korábban azért nem támogattuk, mivel számítási teljesítményben egy Új és Garanciális DDR4 memóriákkal szerelt számítógép sokkal gyorsabb és jobban használható munkára mint Laptop társaik. Ugyanakkor a tartalom fogyasztásra Tablet készülékekkel is rendelkezünk. Így a hordozható számítógépeknél csak és kizárólag stabil erős hardverrel szerelt üzleti Laptop készülékeket biztosítunk mindenkinek a pályázati feltételeink szerint!

Laptop támogatás

PC Számítógép konfigurációk vásárlásának támogatása során csak olyan készülékeket támogatunk amik megfelelnek a mai technológiai követelményeknek. Figyelünk arra, hogy a legújabb és energiahatékonyságból a legmegfelelőbb hardverekkel legyen felszerelve, támogassa a legújabb Windows operációs rendszert.

Egyszerűen ne érezze a kedvezményezett szintén azt hogy rásóztak egy elavult lassú vasat.

A számítógépek vásárlásához önerő szükséges, de egy jelentős részét átvállalja a TEES Nonprofit Kft, így olcsóbban beszerezhető és hozzá lehet jutni új és garanciális számítógépekhez.

PC számítógépek támogatása

Tablet készülékek során igyekszünk új és garanciális mai feltételeknek megellő tudású készülékeket beszerezni. Korábban írtunk arról hogy más pályázatokon is lehet Tablet készülékekre pályázni, de azok használt és teljesítményben gyengébb gépek szoktak lenni. Továbbá mi nem számítunk fel postai költséget ezt is teljes mértékben mi álljuk!

Tablet támogatás

Támogatásra jogosultak

Az elmúlt időszakban rengeteget fejlődtünk mi is mind szakmailag, mind technológiailag. Már 2018-ban kiszélesítettük a támogatottak körét, így elmondható hogy a Greenlight pályázatok a legszélesebb társadalmi réteget éri el. Mivel üzleti pályázat vagyunk, nekünk érdekünk hogy a lehető legtöbb ember megismerje programunkat. A TEES Nonprofit Kft-vel karöltve lefektettük azokat az alapokat ami alapján lehet és érdemes támogatásokat biztosítani a jelentkezőknek.

Ezek a célok mindig a Digitális megjelenések támogatására irányulnak. A pályázatainkban szinte bárki részt vehet. Ez alól csak a politikai pártok képeznek kivételt illetve 18. életévét be nem töltött személy. Milyen szempontok alapján támogatjuk a társadalmi rétegeket?

Magánszemélyek

Magánszemélyek esetében a

 • 18. életévét beötlött fiatalabb korosztály akinek elsősorban eszközökre van szükség tanulmányaik folytatására vagy egy szakma megszerzéséhez. Az oktatás területén is kezd Magyarország a nyugathoz (lassan ugyan) de fejlődni. Ezért elsősorban mobil hordozható Tablet készülékek szoktak a legnépszerűbbek lenni.
 • A 20-30-as évek közötti pályázóink már a munka vagy egy induló vállalkozás fontos kellékeként tekintenek eszközpályázatainkra. Itt már megjelenik a Honlap támogatásunk is hiszen ezek a megoldások biztosítják egy nagyobb targetált ügyfélkör elérését. Mivel a piac megváltozott ezen a téren így a 2 legnagyobb platformot használják tájékozódásra vagy hirdetésre. Már nem elég feladni az újságba egy hirdetést hiszen ezeknek a konverziója olyan kicsi hogy nem éri meg az erre kiadott összeget.

Én is a 40. életévemhez közeledek és újságot is csak hetilapot olvasok, könyvek közül is csak Bestseller vagy szakmai könyveket bújok. Minden további információt digitálisan fogyasztok. 

Tehát a közép korosztály egyértelműen hogy a sok munkával töltött idő miatt csak gyors tartalom fogyasztást részesíti előnyben. Ők azok akik először léptek be a digitális térbe mikor még nem volt otthon Internet sem, ugyanakkor ők azok kik a leginkább feltörekvő középosztály, akik közül feltörekvő közép és regionális vezetők kerülnek ki akik a következő 10-20 évben jelentősen befolyásolni fogják a piaci körülményeket, a magyar társadalom alakulását. Jellemző erre a rétegre hogy már házas és 2 vagy több gyermeket nevelnek, ami jól jellemzi hogy kitartó és elkötelezett (fegyelmezett) életvitellel egy magasabb színvonalra fogják emelni a digitális megjelenés támogatását!

 • 50-60 éves korosztályban egyfajta lemaradást vehettünk észre az technológiák alkalmazásában. Ellentéteben a korábban említett Z generáció fialtjai, akik az idősebb nagyszülőket is inspirálja ezen eszközök kezelésének megtanulását. Ők azok akik a 2. világháború után születtek, egy szocialista rendszerben nevelkedtek, ugyanakkor ő közülük vannak akik közül kikerültek a rendszerváltás nagy nyertesei illetve vesztesei is. A 90-es évek meghatározó korszaka társadalmilag és életszínvonal tekintetében is kettévágta a magyar társadalmat. Jelenleg a szakmájukkal még a napi mókuskerékben dolgoznak, illetve gyárigazgatók, vállalkozások felső vezetői is leginkább belőlük került ki.

A szakképzetlen réteg van a leginkább kitéve a legnagyobb gazdasági ingadozásnak. Ha elmegyünk gyárakba, felszolgáló helyekre, vagy állami cégekhez (vagy közmunkásoknál) elég sokakat ebben a korosztályban találunk meg.

 • 60 év feletti korosztály vagy nyugdíjasok, rokkantnyugdíjasok egy jelentős részének van megtakarítása, ugyanis nyugdíj mellett még sokan aktívan dolgoznak. Szabadidő eltöltésében rengeteget olvasnak és fogyasztanak, vásárolnak online. Tehát társadalmi szempontból is igen hasznos gazdasági tevékenységet folytatnak.

Röviden felvázolva minden társadalmi rétegben jól látható hogy mindenkinek szüksége van és szinte kivétel nélkül mindenkinek haszonra adatnak ezek az eszközöknek a megléte.

Magánszemélyeknél ezért igyekszünk mindenkit támogatni eszköztámogatásaink során. A legtöbb pályázó inkább a régi elavult készülékeit cserélné le ami érthető, hiszen a tartalmak minősége és a szoftverek fejlődésével egyre több erőforrásra van szükség a normális felhasználói élmény fokozásához a gördülékeny munkavégzéshez vagy egyéb digitális tevékenységhez.

Vállalkozások

Gazdasági társaságok a következő formákban jelentkezhetnek:

 • közkereseti társaság (KKT)
 • betéti társaság (BT)
 • korlátolt felelősségű társaság (KFT)
 • részvénytársaság (RT) mely lehet zártkörűen működő részvénytársaság (ZRT) vagy nyilvánosan működő részvénytársaság (NYRT)

Nem jogi személyek is benyújthatják a pályázatot mint az egyéni vállalkozó és az egyéni cég is!

Greenlight eszköz támogatás

Nem probléma ha nincs lezárt üzleti éved, mint az európai uniós pályázati kiírásoknál. Induló vállalkozások, Egyéni vállalkozásokat kiemelten támogatunk!

Nonprofitok

Valamilyen nemes társadalmi célért létrehozott nonprofit szervezetek akik a törvényi előírások szerint működnek.

Nonprofit szervezeteknek minősülnek:

 • az egyesületek,
 • alapítványok, közalapítványok és
 • a köztestületek.

KÖZHASZNÚ FOKOZATTAL RENDELKEZŐKET KIEMELTEN TÁMOGATJUK!

Greenlight Vissza nem térítendő Eszköztámogatások 2019

Pályázatfeldogozás díjas pályázatok

Szeretnék pár pályázatfeldolgozás díjas pályázatot bemutatni.

Pályázati eszköz témákban a Mitev Kutató és Fejlesztő Kft kiírása a Jeladó Internet Kommunikációval vagy korábban Látássérült személyeknek az Informatika a Látássérült Alapítvány majdnem tízezer forint nevezési díjjal írt ki pályázatot beszélő szoftverekre. Ide sorolhatnám a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft ahol a pályázatokban valló részvétel több tízezer forint, vagy a Magyar Marketing Szövetség Év honlapja pályázata is. Még egy példát említve a Nemzeti Kulturális Alap könnykiadási pályázatra való jelentkezésnél a nevezési díj 100 ezer forint is lehet.

Szóval látható hogy nem mi vagyunk az egyetlenek akik pályázatfeldolgozás díjas pályázatot írunk ki, de mi vagyunk a leginnovatívabbak az eszközök és megoldások alkalmazása terén.

Greenlight pályázati támogatás

Feldolgozási díjunk 5000 forint AAM Alanyi adómentes amelyet a támogatáskor a projekt végrehajtás során jóváírunk Önnek!

Miért kell pályázatfeldolgozási díjat fizetni?

A pályázataink üzleti pályázat. A beérkezett pályázatokat menedzselni kell, üzleti szempontból értékelni és ezzel kapcsoltban döntést hozni. A pályázati költségek hozzájárulnak a hirdetési költségeink fedezéséhez, honlapjaink üzemeltetéséhez is.
A TEES nonprofit szervezet partnere az Xpertstudio Kft, akivel szoros együttműködésnek köszönhetően rengeteg embernek tudtunk már támogatást és segítséget nyújtani.

Mikor születik döntés a pályázatokról?

A pályázatok záródátumát követő 15-20. munkanapig mindenkit emailben szoktunk értesíteni. A Záródátum itt tekinthető meg

Kik jelentkezhetnek?

Pályázatainkon való részvételnél minden induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG! KÉRLEK, VÁLASZD KI SZÁMODRA A LEGMEGFELELŐBB PÁLYÁZATI CSOMAGOT (TÖBBRE IS LEHET JELENTKEZNI)

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!