Gépcsere 2019 - GreenLight pályázatok 2016-2020

Idei számítástechnikai eszközpályázat

Gépcsere 2019

Milyen eszközöket támogatunk?

Tabletek

Elsősorban korszerű Tablet készülékeket biztosítunk a pályázat keretében. Így akiknek elavult “bunkofonja” vagy lassú régi tablet készüléke azok most Amazon Tablet készülékekre tudják benyújtani pályázati kérelmüket! Az Amazon készülékekről korábban itt írtunk.

PC Számítógépek

A Pc számítógépek konfigurációja során korszerű Windows 10-es operációs rendszerre felkészített új és garanciális számítógépeket biztosítunk összesen 3 különböző árkategóriában.

A számítógépeket összeszerelve, szükség esetén telepítve szállítjuk le. Ha régi, lassú vagy korszerűtlen Windows Xp, Windows 7-es számítógépe van akkor érdemes jelentkezni legújabb Gépcsere pályázatunkra. A pályázatra bárki jelentkezhet.

Fontosnak tartjuk a digitális szakadék csökkentését, a számítástechnikai analfabétizmus megszüntetését! Az eszköz pályázatokat a pályázati feltételek é útmutatóban leírtak szerint biztosítjuk!

A Pc számítógép konfigurációkról itt olvashat.

A pályázatok valóságának ellenőrzésére kapacitásunk nincs ezért kérem, az igénybenyújtások őszinte valós szándékot tükrözzenek.

Kik jelentkezhetnek?

A pályázatokra minden 18. életévét betöltött személy jelentkezhet! Továbbá Nonprofit szervezetek, Egyesületek, Alapítványok, Intézmények és bejegyzett Egyházak.

Nem pályázhatnak: Politikai pártok

A pályázatra 2019. Július 1.-től Szeptember 30.-ig lehet jelentkezni első körben! A pályázatok kiírója a TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft.

A digitális szakadék mélyülése projekt kivitelező és az eszközök biztosítását külső partnereinken keresztül biztosítjuk! A pályázatok egyszeri feldolgozási díjhoz vannak kötve!

Információt az oldal alján található telefonszám, Facebook Messenger és email címen kérhet.

Ingyen Tablet pályázat

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!