Miről is van szó, hogyan jön szóba nálunk a ginop pályázat?

Az Állami és Uniós pályázatok mellett van jelen a piacon Greenlight pályázatunk. Pályázataink elég széles területet ölelnek fel.

Támogatási források tekintetében alulmaradunk a ginop pályázatokkal szemben, ugyanakkor éves szinten a jelentkezések számában, továbbá a támogatott projektek tekintetében jelentős szerepet foglalunk el a gazdaságfejlesztés innováció és operatív programokkal kapcsolatos támogatásban.

Gazdaságfejlesztés

A kormány célja a 2020-as időszakban a pályázati pénzek kipörgetése az uniós források optimális felhasználása, gazdaság élénkítő hatásának növelése. Elsősorban a hazai mikro, -kis, és közép vállalkozások támogatása, új munkahelyek teremtése a fő cél. megközelíteni a teljes foglalkoztatottságot.

Fő célkitűzés, stratégia

A program egyik legfontosabb célkitűzése, hogy Magyarország foglalkoztatási rátája elérje a 75%-ot. Ehhez szükséges egyrészt új munkahelyek létesítése, másrészt a munkát vállalni akarók képességeink fejlesztése. E célkitűzéshez kapcsolódóan a program további két fontos célkitűzése – az Európa 2020 Stratégiához is illeszkedve – az ország innovációs képességeinek és kapacitásainak, valamint a magyar ipari és szolgáltató szektornak a fókuszált fejlesztése.

Kombinált pályázat

A ginop pályázatok mellett a Greenlight pályázatok kombinálhatók egymással így jelentős forrás megtakarítható eszköz beszerzéseknél, honlap fejlesztéseknél, szerver üzemeltetés, online értékesítés, hirdetés támogatásainkkal.

Ginop pályázatok támogatója

Szükség esetén árajánlatokat biztosítunk és a projekt végrehajtás során támogatásunk révén a fennmaradó összeget fordíthatja további erőforrásai fejlesztésére.

Innováció

Kiemelten figyelünk és elkötelezettek is vagyunk hogy a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzuk. Elsősorban a kis vállalkozásoknak a ginop pályázatok mellett is jelentős forrásmegtakarítás szükséges.

Több esetben minden eszközt beszereznek az innovatív projekt végrehajtásra, de a megfelelő szakértelem hiányában csak nagyon nehezen tudnak a piacon lavírozni, ehhez szükséges szakembert vagy külsős céget megbízni.

Az Ipari forradalom 4.0 miatt és a felgyorsult információ áradatnak köszönhetően nehéz lépést tartani technológiai és marketing megoldásokkal. Az Állam kiemelten fontosnak tartja hogy a megvalósuló projektek mindig valami újszerű elképzelést is tartalmazzanak.

Miért fontos az innováció és a Technológia?

Erre egyszerű a válasz! Az Amerikaiak a hidegháború idején a Szovjetuniót ezzel tudták teljesen porrá zúzni. Azóta nincs megállás, feljött Kína, Japán, Korea, most jön India és az Európai “egyesült” Államoknak is fontos hogy jól bepozicionálja magát ezen a téren, így a közép európai államok, köztük Magyarországot is feltornázzák a jóléti államok sorába. 🙂

Operatív Program

Ezen célok megvalósítását 7 operatív program segíti elő.

Az operatív program a Strukturális Alapok közül kettő, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) és az Európai Szociális Alap (ESZA) támogatásaiból részesül.

A program céljai, prioritásai és intézkedései összhangban állnak az Európai Parlament és a Tanács 1301/2013. számú, az Európai Regionális Fejlesztési Alapról szóló rendeletében rögzített szabályokkal.

Ennek értelmében az ERFA fő feladata a regionális fejlődés elősegítése, a gazdasági tevékenységek harmonikus, kiegyensúlyozott és fenntartható fejlesztése, valamint a versenyképesség magas fokához, a foglalkoztatottság magas szintjéhez, a férfiak és nők közti esélyegyenlőséghez és a környezet védelméhez való hozzájárulás.

A program emellett összhangban van az Európai Parlament és a Tanács 1304/2013. számú, az Európai Szociális Alapról szóló rendeletével. Ennek értelmében a GINOP a foglalkoztatás bővítését, a folyamatos tanulást és a leszakadó társadalmi rétegek felzárkóztatását tűzi ki célul.

A partnerségi megállapodás, valamint a strukturális alapok integrált jellegéből adódóan, az egymást erősítő hatások kihasználása érdekében a program épít valamennyi operatív program eredményeire is.

Pályázati régiók

Legfőbb beavatkozási területek:

– foglalkoztatás növelése és munkahelyteremtés,
vállalkozások, valamint kiemelt növekedési potenciállal rendelkező ágazatok és térségek versenyképességének fejlesztése,
– K+F+I tevékenységek ösztönzése és a tudásgazdaság erősítése,
– integrált infokommunikációs fejlesztések, az Információs és Kommunikációs Technológiai (továbbiakban: IKT) szektor fejlesztése,
– alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságszerkezetre való áttérés támogatása, valamint a környezet megőrzése és védelme, és az erőforrás-hatékonyság növelésének elősegítése.

Digitális megjelenés támogatása

Greenlight pályázatok keretében a Ginop pályázatok kombinálásával maximálisan 900 ezer forint piaci értékű webes fejlesztést, hirdetési támogatást és szakmai hátteret biztosítunk cégeknek vállalkozásoknak a határidő végéig.

Pályázatunk Ginop pályázat nélkül is igénybe vehető, de jelenleg futó projektek mellett is bekapcsolható a szolgáltatás!

A Vissza nem térítendő pályázati támogatás itt olvasható: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup