GINOP pályázatok - GreenLight pályázatok 2016-2020

Miről is van szó, hogyan jön szóba nálunk a ginop pályázat?

Az Állami és Uniós pályázatok mellett van jelen a piacon Greenlight pályázatunk. Pályázataink elég széles területet ölelnek fel.

Támogatási források tekintetében alulmaradunk a ginop pályázatokkal szemben, ugyanakkor éves szinten a jelentkezések számában, továbbá a támogatott projektek tekintetében jelentős szerepet foglalunk el a gazdaságfejlesztés innováció és operatív programokkal kapcsolatos támogatásban.

Gazdaságfejlesztés

A kormány célja a 2020-as időszakban a pályázati pénzek kipörgetése az uniós források optimális felhasználása, gazdaság élénkítő hatásának növelése. Elsősorban a hazai mikro, -kis, és közép vállalkozások támogatása, új munkahelyek teremtése a fő cél. megközelíteni a teljes foglalkoztatottságot.

Fő célkitűzés, stratégia

A program egyik legfontosabb célkitűzése, hogy Magyarország foglalkoztatási rátája elérje a 75%-ot. Ehhez szükséges egyrészt új munkahelyek létesítése, másrészt a munkát vállalni akarók képességeink fejlesztése. E célkitűzéshez kapcsolódóan a program további két fontos célkitűzése – az Európa 2020 Stratégiához is illeszkedve – az ország innovációs képességeinek és kapacitásainak, valamint a magyar ipari és szolgáltató szektornak a fókuszált fejlesztése.

Kombinált pályázat

A ginop pályázatok mellett a Greenlight pályázatok kombinálhatók egymással így jelentős forrás megtakarítható eszköz beszerzéseknél, honlap fejlesztéseknél, szerver üzemeltetés, online értékesítés, hirdetés támogatásainkkal.

Ginop pályázatok támogatója

Szükség esetén árajánlatokat biztosítunk és a projekt végrehajtás során támogatásunk révén a fennmaradó összeget fordíthatja további erőforrásai fejlesztésére.

Innováció

Kiemelten figyelünk és elkötelezettek is vagyunk hogy a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzuk. Elsősorban a kis vállalkozásoknak a ginop pályázatok mellett is jelentős forrásmegtakarítás szükséges.

Több esetben minden eszközt beszereznek az innovatív projekt végrehajtásra, de a megfelelő szakértelem hiányában csak nagyon nehezen tudnak a piacon lavírozni, ehhez szükséges szakembert vagy külsős céget megbízni.

Az Ipari forradalom 4.0 miatt és a felgyorsult információ áradatnak köszönhetően nehéz lépést tartani technológiai és marketing megoldásokkal. Az Állam kiemelten fontosnak tartja hogy a megvalósuló projektek mindig valami újszerű elképzelést is tartalmazzanak.

Miért fontos az innováció és a Technológia?

Erre egyszerű a válasz! Az Amerikaiak a hidegháború idején a Szovjetuniót ezzel tudták teljesen porrá zúzni. Azóta nincs megállás, feljött Kína, Japán, Korea, most jön India és az Európai “egyesült” Államoknak is fontos hogy jól bepozicionálja magát ezen a téren, így a közép európai államok, köztük Magyarországot is feltornázzák a jóléti államok sorába. 🙂

Operatív Program

Ezen célok megvalósítását 7 operatív program segíti elő.

Az operatív program a Strukturális Alapok közül kettő, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) és az Európai Szociális Alap (ESZA) támogatásaiból részesül.

A program céljai, prioritásai és intézkedései összhangban állnak az Európai Parlament és a Tanács 1301/2013. számú, az Európai Regionális Fejlesztési Alapról szóló rendeletében rögzített szabályokkal.

Ennek értelmében az ERFA fő feladata a regionális fejlődés elősegítése, a gazdasági tevékenységek harmonikus, kiegyensúlyozott és fenntartható fejlesztése, valamint a versenyképesség magas fokához, a foglalkoztatottság magas szintjéhez, a férfiak és nők közti esélyegyenlőséghez és a környezet védelméhez való hozzájárulás.

A program emellett összhangban van az Európai Parlament és a Tanács 1304/2013. számú, az Európai Szociális Alapról szóló rendeletével. Ennek értelmében a GINOP a foglalkoztatás bővítését, a folyamatos tanulást és a leszakadó társadalmi rétegek felzárkóztatását tűzi ki célul.

A partnerségi megállapodás, valamint a strukturális alapok integrált jellegéből adódóan, az egymást erősítő hatások kihasználása érdekében a program épít valamennyi operatív program eredményeire is.

Pályázati régiók

Legfőbb beavatkozási területek:

– foglalkoztatás növelése és munkahelyteremtés,
vállalkozások, valamint kiemelt növekedési potenciállal rendelkező ágazatok és térségek versenyképességének fejlesztése,
– K+F+I tevékenységek ösztönzése és a tudásgazdaság erősítése,
– integrált infokommunikációs fejlesztések, az Információs és Kommunikációs Technológiai (továbbiakban: IKT) szektor fejlesztése,
– alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságszerkezetre való áttérés támogatása, valamint a környezet megőrzése és védelme, és az erőforrás-hatékonyság növelésének elősegítése.

Digitális megjelenés támogatása

Greenlight pályázatok keretében a Ginop pályázatok kombinálásával maximálisan 900 ezer forint piaci értékű webes fejlesztést, hirdetési támogatást és szakmai hátteret biztosítunk cégeknek vállalkozásoknak a határidő végéig.

Pályázatunk Ginop pályázat nélkül is igénybe vehető, de jelenleg futó projektek mellett is bekapcsolható a szolgáltatás!

A Vissza nem térítendő pályázati támogatás itt olvasható: http://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!