Greenlight becsapás? Átverés? - GreenLight pályázatok 2016-2020

A Google Alert bejelzett egy új témával kapcsoltban így itt reagálnék rá elsők között.

A gyakorikérdések.hu oldalon nyitottak egy topicot hogy pályázatunk becsapás-e? Fontosnak tartottuk hogy megfelelően válaszoljunk a felmerülő kérdésekre. Elsősorban szeretném kijelenteni hogy pályázatunk nem átverés, a törvényi előírásoknak megfelel az általunk biztosított pályázati támogatáshoz szükséges erőforrásokkal az Xpertstudio Kft rendelkezik!

Greenlight pályázat, szerintetek becsapás?

A kérdező szerint A “pályázat leírása annyira szájba rágós” és kérdezi hogy ezzel kapcsoltban vannak-e tapasztalatok.

– A pályázat azért szájbarágós mivel nem mindenki ugyanazzal az intellektuális képességgel és ismeretekkel rendelkezik, ezért szükségesnek láttuk, úgy megírni a pályázatot hogy az mindenki számára érthető legyen!

Megan964: Nem tudom, mennyire megszokott ez, de “A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött! A pályázatfeldolgozási díj 5000 Forint AAM.” Vagyis 5000-et kell nekik előre perkálni.

– Állami és Uniós pályázatoknál nem megszokott, egy pályázatíró cégnél már megszokott mivel szolgáltatás, de általában sikerdíjként szedik be utána a profitot! Ha ez a feltétele ennek a pályázatnak akkor ez a feltétele, gondolom nem volt kötelező rá pályázni. Senki sem fog rákényszeríteni Greenlight pályázati kiírásunkra!

Hát nálam is ugyan ez a helyzet. Szerintem teljesen kamu. Emelt díjas hívás, pénz összeg által elbírált pályázat ez nagyon nem megszokott

– Azért mert valami nem megszokott attól még működhet! Jogos a felvetés, viszont ha konkrétan rákérdez bárki a pályázatokkal kapcsoltban azért van az email címünk mert ott ingyen 24 órán belül válaszolunk. Csak az emailen adott válaszok tekinthetők hivatalosnak! Továbbá az emeltdíjas számok szolgáltatások törvényileg szabályozva vannak, a honlapon a törvényi feltételeket teljesítjük. Ennek a számnak a használatáért mi is fizetünk, béreljük. A társaság üzleti tevékenységével összhangban használjuk.

Jogász válasza: Hiteles, de huncut!

– Köszönjük a megfigyelést.

joeblack85: A pénzt nem fogják ellopni az emberektől! Valóban adnak egy 150 ezer ft-os támogatást, amiért eléggé keveset kap az ember. Ez inkább arról szól, hogy ezzel az üzleti stratégiával csinál magának kiemelkedő forgalmat egy olyan cég, ami weboldalak és webáruházak készítésével foglalkozik!

– Így van mi nem lopunk senkitől sem! A támogatás piaci értéke egy megközelítő érték, nekünk rengeteg munkaóra idő és anyagi ráfordításunk van ezekben a pályázatokban és a pályázatokkal összefüggő projektekkel. A fő prioritás a digitális megjelenés támogatása, honlapok, webshopok stb. ezeket megfelelő kampánnyal kivitelezni az ügyfelekkel való kommunikáció, fejlesztés és automatizálás. 

joeblack85: Kevesen látnak be a színfalak mőgé, ezért sokan BEDŐLNEK a nyertes pályázat hallatán és megörülnek. Az öröm viszont korai, mert a pályázat elnyerését követően kiküldenek egy szerződést, minek többszöri átolvasását követően az ember a fejéhez kap és elszégyelli magát amiért (ismét) hagyta magát lehúzni pár ezer forinttal! Mármint amit odáig fizetett a pályázat elbírálásáért! Ezen pályázati lehetőségek áraikban néha változnak is időszakosan és már ez is felvet egy pár kérdést mindenkinek. 5-10-25 ezer forintos pályázati lehetőség, de aztán eltünik a 25 ezer forintos és felváltja egy 10 ezer forintos ugyanazzal a prémium csomaggal ami addig 25 ezer forint volt.

– Fogalmi zavart látok, ugyanis a pályázati díj nincs semmiféle támogatói szerződésben benne.
Igen létrehoztunk egy Prémium pályázatot amit 100% támogatunk bárki és bármire is nyújtja be a támogatási kérelmét. Ez még a 2016-os időszakban a Cégpályázat keretein belül hoztuk létre, ugyanis megkerestek bennünket azzal a szöveggel, hogy “mennyit kell azért fizetni hogy biztos befutó legyek a pályázaton?”. Adódott a lehetőség hogy verseny nélkül is a szolgáltatás megrendelhető legyen. Eddig 29ezer forint volt, most csökkentettük az árakat hogy még szélesebb piaci szegmenst célozhassunk meg. Ez nem jó DEAL?

joeblack85: Maga az sem korrekt véleményem szerint, hogy egy 90-es számot lehet csak hívni aminek 900.- ft az alapdíja beszégetésenként. Amit pedig a szerződégben írnak, na az csak az igazán mulatságos. Hisz az elnyert 150 ezer forintos weboldal pályázat olyan szinten az alap funkciókat tartalmazza, hogy rákényszerítik az emebert további költégekre ha szeretné valóban működőlépessé varázsolni weoldalát, vagy webáruházát. Természetsen az oldaluk, csalogat és marketingben jelesek, de ez egy eléggé manipulatív rendszerre felépített pénznyelde.

– A 90-es szám egy kiegészítő szolgáltatás. A pályázatok kapcsán annyi telefonhívásunk volt és olyan kérdések amik nem is tartoztak hozzá a szolgáltatási körünkhöz. Mi egy For Profit cég vagyunk. Emelt díjas szolgáltatások nem csak jóslás, szex és más hasonló mocsokóságokhoz lehet kötni hanem mondjuk egy pályázati tanácsadáshoz ami bizony időt igényel minden munkatárstól hogy foglalkozzon az emberekkel. Ezt a részét átgondoljuk de 1 éves szerződésünk van így mi sem tudunk kilépni belőle! 🙂 Az emeltdíjas szolgáltatásunknál egy VIPEX IVR rendszer működik ami információt szolgáltat az érdeklődőnek! 

joeblack85: 3 éves fizetési kötelezettség! Ha a szerződést felbontod 3 éven belül, sok sok költséget vernek rád és teljesen jogszerűen, mivel ezen feltételeket elfogadtad a szerződés aláírásával.—–> 1GB tárhely 28.500.-/év , majd 3-5-10GB árérték arányban plusz 5000.- , 10.000.- , 15.000.- ft többletköltség a 28.500.- felül! Ez valójában még vállalható is, de a probléma a webáruház funkcióiban rejlik és annak felfutattásának költségeiben! Ezeket igyekeztek minél hátrébb sorolni a szerződésben, hátha elkerüli az ember figyelmét. Igaz ez “Fizetős szolgáltatáskén” van feltüntetve, de könyörgöm……..egy webáruház elkészítésénél ezek nem elhanyagolható, hanem alapfunkciók———>>>>

– Az említett támogatási szerződésünk a honlapra vonatkozik. Mivel ingyen készítjük ezeket a honlapokat így elvárt hogy üzemeljenek is. Továbbá a legelső ilyen honlapoknál sajnos az elvégzett fejlesztést el is vitték gyorsan egy másik szolgáltatóhoz ebből mi is tanultunk!
Ezekről honlapunkon is olvashat: https://greenlightpalyazatok.hu/feltetelek/ Továbbá mi biztosítunk kiegészítő szolgáltatásokat tárhelyre, éppen kinek mire van szükség.
Egy alap WordPress CMS 100Mb körüli ami megfelel az alap tárhely szolgáltatás csomagunknál. Továbbá mi nem csak tárhelyet adunk hanem supportot a honlapok kezeléséhez és működtetéséhez is. Elmúltak azok az idők amikor statikusan évekig elfutottak a honlapok, megfelelő támogatás nélkül hónapokon belül szétesik egy honlap. A piacon vannak olyan szolgáltatók akik havi 10 ezer forintot kérnek ugyanazért amit mi csinálunk!

joeblack85: Ezek ráadásul csak a feltüntetett mazsolák, ki tudja mikkel kell még számolni! Valószínűleg csak az, aki már belefutott ebbe és meg is állapodott velük!

– Köszönjük hogy az árainkat is feltünteted ezeket mindig elszoktuk mondani a leendő ügyfeleinknek. Joeblack85 valószínűleg pont az az ügyfél volt aki soha semmit nem kérdezett mégis mindennel tisztában van!

joeblack85: Szerződés aláírásával titokatrtásra köteleznek, szóval ha együttműködsz velül a jövőben még panaszkodni sem fogsz tudni mert szerződében írtad alá, hogy nem fogsz rinyálni és elégedettlengkedni! Pedig mindkettőre lenne oka az embernek, ha valaki jóhiszeműen azt hiszi kap egy király webáruházat és ezt állami vagy uniós támogatásból érheti el, vagy ezen a rendszeren keresztül valósíthatja meg az álmait. Viszont ennek a cégnek semmi köze nincs az állami vagy EU-s pályázati rendszerekhez!!!! Arról nem is beszélbe, hogy csak a webáruház és weblappályázatot nyerik meg az emberek, de a legnagyobb csalogatás az az eszköztámogatás. Röviden kifejezve magam ESÉLYED NINCS eszközt kapni tőlük. Vagy csak behúzás, vagy olyan korlátozottak a keretek hogy ez a támogatás elmegy az ismerősök és azok közt, akiket hivatalosan feltüntetnek nyertesként de valójában az eszközök visszaforognak a céghez!

– Ez alap hogy a szerződések titoktartásra is köteleznek. Természetesen bármilyen állami felügyeleti szervhez fordulhat, bíróság, fogyasztóvédelem, rendőrség. Mi az ügyfeleinket védjük és ez ugyanolyan fontos számunkra és egy kölcsönös bizalmat igényel az ügyfél részéről. Mivel sok információ bekerül a rendszerbe alapvetően elvárt hogy mi is bizalmasan vagy titkos információként kezeljük ügyfeleink adatait. Az informatika az egy bizalmi feladatkőr. Akik pályáznak és alá is írják a Támogatói okiratot azok bizalmat szavaznak nekünk.
Mi soha sem állítottuk hogy közünk lenne EU vagy Állami cégekhez!!!  A készleten lévő eszközöket kiosztjuk mindig. Erről a hatósági vizsgálat is megbizonyosodott.

joeblack85:: Kicsit unalmas hogy itthon ez így megy és ezek mellett rettentően kevés referenciát tudnak felmutatni mint jól működő és felfutott webáruház……….főleg ahhoz képest hogy az emberek tömegesen nyerik meg az ilyen páylázatokat!

– A referenciáink egy része is nyilvános. Bár elvárt de mi úgy gondoljuk csak azoknak kell bizonygatni kik a referenciáik akik nehezen szereznek ügyfelet.
2016-ban annyi konkurenciánk volt hogy nehéz volt betörni a piacra ezért megpályáztattuk a szolgáltatásainkat. Jelenleg is több mint 200 ügyfelünk van már.  Aki googlezik az megtalálja!

joeblack85: Viszont…….tételezzük fel hogy kész a webáruházad, elfogadtál mindent és kifizettél minden költséget! Jó az üzleti terved és a termék amit árulsz. A jó marketingeben is örömmel segítenek az ilyen és ehhez hasonló cégek annak érdekében, hogy a facebook, vagy google kampányaid jó forgalmat hozzanak. Az már más kérdés hogy minimum egy évig a hasznodat veszik el, mert a szolgáltatás részükről XXX ezer forint, (nem tudom náluk mennyi de más hasonló cégeknél 150-2000 ezer ft, plusz a reklámra fordított összeg) e mellett ezen kampányok több százezret kiveszenk a zsebedből havonta! Arról nem is beszélve, hogy ha KATA és vagy alanyi adómentességről beszélünk, a Face és a Google reklámok után akkor is áfát kell fizetned mivel külföldni oldalak és ez alól nincs kibúvó!

– Nekünk is szívügyünk a webáruház és az online megjelenés. Egy többlet fejlesztés mellett milyen csúnya fiuk vagyunk hogy pénzt kérünk egy 150 ezer forintot meghaladó szolgáltatásért. Mi sem tudunk bevállalni közel 1 millió forintos fejlesztést egy olyan támogatásba aminek a kifutása kétséges. Mert minden projekt első nekifutásra kétséges, csak az ötletgazda hisz elsőre benne. Komolyra fordítva a szót, igen egy webáruház elindítása az költségekkel jár aminek az egyik oldala maga a honlap a tárhely és a support. Ami fontos hogy minden egy kézben legyen. Viszont erről is van egy cikkünk hogy milyen költségeket kell egy online vállalkozásnak felmérnie mielőtt belevág ebbe a piacba.

joeblack85: Részemről csak és kizárólag az nem szimpatikus, hogy teljeskörű tájékoztatás nélkül nyerészkednek 5-10-15-25 ezer forintos pályázatok lehetőségével olyan gyanútlan embereknél, akik elhiszik hogy a költségek ennyiben meg is állnak és lesz egy álomszép weboldaluk!! Viszont ez a cég tudja hogy sokaknak nem lenne ez szimpatikus és sokan nem engedhetik meg maguknak hogy 500 ezernél is többet költsenek egy webáruházra (amiben még nincs benne a rekám, logo, árukészlet, járulék, stb…stb…), de úgy vannak vele 5-10 ezer forintnyi befektetéssel sokan adnának magunknak egy esélyt arra hogy nyerjenek egy páylázatot! Viszont itt senki nem nyer, csak a cég aki felvállalja a munkát!

– Szóval akkor csak és kizárólag azért nem vagyunk szimpatikusak így utólag mert nem olvasta el a pályázati feltételek és útmutatót vagy mert nem mert kérdezni?
A pályázathoz hozzátartozik hogy a pályázati kiíráshoz az egyéb tájékoztató információkat is elolvassa. Pályázatonként csak 99db pályázatot támogatunk. Minden fontos információt megadunk. Arra valók a kommunikációs csatornáink hogy választ kapjon minden érdeklődő az olyan kérdésekre ami előtte nem tiszta.

Példa az elmúlt napokból kapott Emailes megkeresések közül: “ha befizetem az 5000 forintot megkapom a laptopot?”
5000 forintért profi laptopokat adnánk akkor az nem lenne sokáig fenntartható. Az a cél hogy az erőforrásainkat lekössük. Nálunk ezek az információk nyilvánosak. Amit a joeblack85 ír az ott kezdődik hogy perkáljon le 200 ezer forintot egy fejlesztőnek és majd kap valamit. Ezzel szemben mi kapásból 150 ezer forintot spórolunk a pályázónak. Továbbá nálunk egyszeri díj van, de ha egy bérelt megoldást néz meg a pályázó az sem nem egyedi, sem nem rugalmas, de évente megújuló sok százezer forint fizetnivalót generálnak. Jelenleg is vannak ilyen ügyfeleink így tudjuk nekik milyen költségeik vannak ezen a piacon.

joeblack85: 3 évig míg fizeted a szerződésben foglalt költségeket, addig garantálva van számodra a webáruházad hibátlan működése és él a garancia! Viszont….ha letelik a 3 év szépen lassan jönnek a problémák, amik kiküszöbölését saját pénztárcád megnyírbálásával kell majd finanszíroznod! Viszont hol ebben az igazság? Hisz ez olyan mint az új autó piac! Míg garanciális addig hellyel közzel jól működik, majd amint elvész a gari, jönnek a problémák, összeomlik a rendszer, előfordulnak mondva csinált hibák és itt senki nem tujda bebizonyítani neked, hogy ezeket a hibákat ők generálták, vagy csak az oldal elavulása tehet róla!

– Ez spekuláció. Az éves díjban benne van nem csak a tárhely support hanem a honlap support is ami elengedhetetlen a tökéletes működéshez. Mi gondoskodunk arról hogy működjön a 4. és az 5. évben is a honlapod!
Egy vállalkozásnál ahol átalánydíjas partnerek vannak és kötött a szerződés, mi nem fogunk magunknak munkát csinálnánk azzal hogy valami hibát produkáljunk? Nekünk az az öröm amikor nem jön sem email sem telefon az ügyféltől egy hiba miatt. Az elégedett ügyfél a jó ügyfél. Átalánydíjas partnerek tekintetében pedig ha nem is hallunk róluk!

joeblack85: Nem állítom és soha nem is állítottam azt, hogy rossz dolog a webshopozás és nem lehet pénzt generálni belőle akár főállásban is vállakozóként! Én csak a realitás híve vagyok és szívtam már annyit az ilyen és ehhez hasonló üzleti ajánlatok és lehetőségek miatt, hogy könnyebben látok be a színfalak mögé mint mások. Természetesen amit leírtam azok nem találgatásokra, vagy előítéletekre alapul, hanem csak a tapasztalataimat írtam le első, másod, vagy harmadkézből ami nem is számít. Viszont fedik a valóságot és minden ember megérdemli azt, hogy tisztában legyen ezekkel mielőtt pénzt költ a reményeire!

joeblack85  valószínűleg az a vállalkozó aki csak vállalkozgatott, de nem tudta ő sem pontosan mit szeretne, hiszen eddig mindig csak “szívott” ahogy írta. Burkoltan fogalmazva meg a saját tapasztalatait vetítette ki a mi folyamatainkra anélkül hogy velünk ténylegesen szerződött volna. Viszont úgy gondoljuk továbbra is hogy akik belevágnak a webshopozásba tisztában kell lenniük a költségekkel. Egy rossz példa: Egyik pályázónktól a napokban kértünk helyreigazítást pályázatával kapcsoltban, mert volt valami amit nem értettünk. A beszélgetésből kiderült hogy 1.5 millió forintért csináltak neki egyedi webshopot a Fiatalok Vállalkozóvá válásának támogatásában kapott összegből. ENNYIT SOHA SENKI NEM KÖLTÖTT EL NÁLUNK HONLAPRA!!! Felvilágosítottuk a hölgyet hogy jól átvágták és ebből a pénzből bizony egy jól működő online vállalkozást indíthatott volna!
Mi célpiacunkat az alsóbb szegmensbe pozicionáltuk, de ígény esetén egyedi fejlesztést is tudunk készíteni.

joeblack85: Én NEM működnék együtt ezzel a céggel már csak az alapelv miatt sem, amivel belehúzzák az embereket ezekbe a pályázatokba és senkinek NEM ajánlom, hogy ezt az utat kövesse! Ha valaki szeretne weboldalt, vagy webáruházat magának, akkor vegye fel a kapcsolatot egy olyan (profi) csapattal, aki az ügyfelek elégedettségére és nem pedig a félrevezetésére van szakosodva! Vagy legalább adnak egy TELJESKŐRŰ felvilágosítást és mindenre kiterjedő árajánlatot mielőtt pénzt vesznek ki az emberek zsebéből!

– Mi nem tudunk semmilyenen alapelvről vagy olyan jogszabályi korlátozásról ami miatt mi nem ajánlanánk saját magunkat!
Azok akik profi weboldalt szeretnének és webshopot akkor ajánlott előtte szétnézni a piacon, mivel nagyon sok olyan konkurens webfejlesztő cég van, akik több százezer forinttal fogják lehúzni az ügyfeleket, mert olyan egyedi fejlesztéseket értékesítenek amik után komoly havi költséget is kell majd csoportosítani! 

– Köszönjük! Igen az egyik konkurenciánk a Jeladó Internet. Erről korábban írtunk milyen konkurensek vannak ezen a piacon.

Gyakori kérdések

A pályázat támogatási kerete

Pályázatonként maximálisan 99 pályázó támogatását tervezzük.

A pályázat tervezett támogatási kerete az informatikai eszközök becsült piaci értékéből + a nyújtandó támogatások forintban kifejezett összegéből + weboldalak becsült piaci értékéből áll.

Figyelembe vesszük-e a pályázó rászorultságát?

pályázatunk alapvetően nem szociális pályázat, ezért az elbíráló elsősorban azt mérlegeli, hogy a megítélésre kerülő támogatás milyen gazdasági, vagy társadalmi haszonnal bír és mennyiben segíti a pályázó pályázati adatlapon részletezett szándékait, céljait. Ettől függetlenül az elbíráló nem zárja ki a rászorultsági elvek figyelembevételét, de elvetésének jogát és mértékét fenntartja.

Ezért ha a pályázó rászorul az adott nyereményre – támogatásra, akkor ne a rászorultsági faktor erősítésével próbáljon minket meggyőzni!

Milyen pályázatokat írunk ki?

HONLAP PÁLYÁZAT

Az ingyenes szó alatt azt értjük, hogy kedvezményezettként nincs további költsége a pályázónak, a pályázatban foglaltakat teljesen ingyen elkészítjük és biztosítjuk mobil responsiv SEO barát professzionális honlapot! A Weboldal piaci értéke 150 ezer forint (3 év fenntartási kötelezettség) 28500Ft/ év ami a domain névnek és a VPS tárhelynek és a Supportnak a költsége!

Weboldalaink GDPR Ready és marketing eszközökkel is fel van vértezve! A honlapokhoz biztosított tárhely rendelkezésre állás 98%, míg maga a honlapok kezeléséhez segítségként egy rendszergazdát biztosítunk számára.

INGYEN TABLETEK

Az eszközök a pályázatok meghirdetése során rendelkezésre állnak vagy támogatással rendelkezünk róla. Az eszközöket összeszerelve és tesztelve szállítjuk ki, melyre garanciát vállalunk! (Ingyen kiszállítás)
Ingyen eszköz pályázatban kiírástól függően, új vagy refurbished (felújított)  Tablet készülékeket biztosítunk. Elsősorban hiánytalanul kitöltött adatlapokat várunk. Itt nem szempont az izgalmas, „felrázó” projekt, de aki jobban, összefogottabban, lényegre törőbben tudja megfogalmazni a céljait, nagyobb eséllyel indulhat. A pályázatok tulajdonképpen egymással versenyeznek, hiszen a kiosztandó készletünk adott.

PC SZÁMÍTÓGÉP ÉS LAPTOP BESZERZÉS TÁMOGATÁSA

Az eszközök beszerzésének támogatását a TEES Nonprofit KFT biztosítja. Mindig a jelen kiírás határozza meg a támogatás mértékét! (30% vásárlási kedvezményt biztosítunk a konfigurációk és laptopok teljes árából!).

A PC számítógép konfigurációk teljesen új és garanciális, míg a Laptop esetében használt, szép, megkímélt állapotú (A kategória) készülékeket biztosítunk megvásárlásra.

A kedvezményt a www.hardcorepc.hu webshopban lehet felhasználni! Elsősorban hiánytalanul kitöltött adatlapokat várunk. Itt sem szempont az innovativ megoldások és üzleti projektek, de aki vállalja a számítógépek megvásárlását 99% eséllyel indulhat. A számítógépeink nincsenek raktárkészleten ezeket mindig Partnereinktől szerezzük be alkatrészenként, így az összeszerelés, telepítés és kiszállítást fogjuk csak mi végezni.

[ÚJ! A számítógép konfigurációknál a nem támogatott részt Cofidis megújuló hitellel is el lehet vinni akár havi 3000 forintos áron. Részletek a hardcorepc.hu oldalon.]

GOOGLE ADS ÉS FACEBOOK ADS TÁMOGATÁS

Projekt megvalósítás során a kedvezményezett biztosítja a költségkeretet, mi felállítjuk a kampányt és biztosítjuk hozzá a hirdetési felületet 1 hónapig! A kampánnyal kapcsolatos költség keret melyet a pályázónak kell vállalnia minimum 25 ezer forintot amelyet 100% elköltünk a kattintásokra, ügynökségi díj nincs!

Mi a pályázatfeldolgozási díj?

A pályázatfeldolgozási díj vagy pályázatra való nevezési díj egy egyszeri adminisztrációs költség. Ez egy ugyanolyan egyenértékű szolgáltatás megrendelés mint egy műszaki cikk vagy tanácsadási díj. Továbbá a feldolgozási díj mellett FIX 6db terméket biztosítunk a pályázónak illetve egy vásárlási kedvezményt ami bőséggel kompenzálja az adminisztrációs költségre fordított összegét!

Tapasztalataink szerint egy ingyenes pályázat gyorsan káoszba fulladhat. Ezért szükségesnek láttuk bevezetni egy hatékony szűrőt a komolytalan pályázók kiküszöbölésére.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!