Greenlight honlap támogatások - GreenLight pályázatok 2016-2020

Tevékenységünk 2016 Januárban indult, azóta több száz honlapot készítettünk és adtunk át ügyfeleinknek. Eleinte tapogatóztunk hogy milyen konstrukciót is kellene kialakítani, mi az amire lenne igény vagy mászóval piaci rés.

Mivel a megvalósítást az Xpertstudio Kft végzi így fontos volt szem előtt tartani a társadalmi szerepvállalást és finanszírozhatóságot.

Társadalmi szerepvállalás

Mivel pályázatainkon civil szervezetek, Nonprofit Kft-k vagy közhasznú fokozattal rendelkező Egyesületek és Alapítványok is részt vehetnek, így abban voltunk érdekeltek hogy a piaci árhoz képest jelentősen kedvezőbb feltételeket biztosítsunk ezen szervezetek számára.

Azzal a céllal jött létre ez a projekt hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Szolgáltatások pályázat útján adhatók be. A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel.

Digitális jóléti társadalomban, a fiatal tehetséges embereknek, induló vállalkozásoknak megannyi kihívással kell szembenéznie. Kulcs kérdés hogy a megfelelő tudással kitudja-e aknázni ebben az új berendezkedésben a potenciális lehetőségeket

Nonprofit szervezetünk keresi és kutatja azokat a forrásokat melyek felhasználásával az esélyegyenlőtlenségeket lehet leküzdeni. Pályázatainkon való részvételnél induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

Technológia

Másik oldalról a technológia gyors változása már már követhetetlen fejlesztésekbe hajtja bele az online megjelenő vállalkozásokat, szervezeteket és magánembereket. Kétségtelen hogy ezekre szükség van, de ahhoz hogy napra kész szakmai információkkal mindenki tisztában legyen ezen a téren ebben az információs dzsungelben erre nincs kapacitás a pályázók 99%-nak.

Napjaink modern technológiái számos fejlett lehetőséget kínálnak a folyamatos kapcsolattartáshoz munkánkban, de optimálisan kihasználni csak kevesen képesek ezeket. Mi segítünk abban, hogy az elérhető technológiák szinergikus egységbe rendezve, egyformán magas színvonalon szolgálják a mikróvállalkozásokat, KKV és nagyvállalati ügyfeleket és minden pályázónkat legyen az magánszemély vagy Nonprofit szervezet.

Honlap támogatás

Ezért megalkottunk egy olyan lehetőséget amivel viszonylag gyorsan, teljesen egyedi, modern és biztonságos honlapokat készítünk és üzemeltetünk ügyfeleink számára, persze nem ebben a sorrendben. Mindezek megvalósítását és kivitelezését teljesen ingyen készítjük el.

Nagyjából belőttünk egy forrás igényt amit a piacon elkérnek egy honlapfejlesztésre. Mivel nagy a szórás és a konstrukciók összetétele így mi csak a saját megoldásunkat fogjuk bemutatni. A honlapok fejlesztésének piaci értéke 150 ezer forint.

Mit tartalmaz?

A pályázati kiírásban inkább csak pontokba van szedve és sűrítve mi minden szerepel a támogatásban. Nézzük végig ezeket a lépcsőfokokat.

 1. Ami a legfontosabb hogy a kedvezményezettnek nem kell domain nevek védésével ezek adminisztrációjával és költségeivel foglalkozni, mi elintézünk mindent ami ezen a téren szükségszerű.
 2. Biztosítunk egy VPS szervert jelentős erőforrással hogy a honlapok megfelelő sebességgel akár nagy látogatottság mellett is gördülékenyen tölthessenek be. A webtárhelyhez biztosítunk Cpanel felületet amin keresztül az ügyfél hozzáfér a teljes adatbázis, fájlok, email és egyéb tárhely beállításokhoz.
 3. Legfrissebb WordPress CMS motort telepítjük, létrehozzuk az adatbázis kapcsolatot majd feltelepítjük a legfontosabb komponenseket hozzá.
 4. Téma megválasztás során már több mint 400 egyedi testre szabható design sablon közül lehet választani. A kiválasztott téma után a domain vagy aldomain alatt aktiválva a felhasználó is áttekintheti a felépítést működést.
 5. A kezdő téma aktiválása után bekérjük a kezdő tartalmakat (képek, szövegek, menü struktúra, grafikai változtatások …stb). Megkezdjük a tényleges munkát a fejlesztéssel.
 6. A tartalom feltöltése után, még optimalizáljuk a weboldalt, majd biztosítunk az ügyfélnek egy regisztrációs felületet. Miután a regisztráció megtörtént jogosultságot biztosítunk a weboldal használatához, így elkezdődhet a felhasználónak a tartalomgyártása, információk feltöltése vagy reklámozása az interneten a célcsoportjai körében.

Tárhely + domain nevek

Mivel ez adja a fizikai hátteret az egész támogatás során így erről is írnék pár szót.

A hardver egy Supermicro X10SRD-F alaplap, 1x16GB Memória, 1xE5-2620v4 CPU, 2x960GB SSD SoftRaid-el szolgálja a ki a Támogatottak honlapját Cloud Linux operációs rendszerrel. Ezzel igazából nem találkozik az ügyfél ezt mi kezeljük. A szerver fizikailag a Dotroll Kft szervertermében található.

A háttértár a biztonságos adattárolás miatt tükrözve van ami azt jelenti, hogy esetlegesen az egyik SSD meghajtó meghibásodása esetén a tükör meghajtó található adatok és merevlemez látja el a feladatát. Továbbá a mentésről Google Drive felhőben is napi mentést készítünk.

A Cloud Linux alatt tárhelyenként egy Cpanel felületet biztosítunk az ügyfeleknek hogy a weboldal és az erőforrásuk felett teljes kontrollt tudjanak gyakorolni.

Cpanel

A cPanel egy grafikus tárhelykezelő felület, melyet főként a tárhellyel rendelkező ügyfeleink vesznek igénybe.

A cPanelen keresztül lehetséges domaineket, email fiókokat, FTP fiókokat, adatbázisokat, ütemezett feladatokat, webes alkalmazásokat kezelni, továbbá grafikus felületen keresztül fájlokat feltölteni.

Honlapok felépítése

A honlapokat a WordPress CMS motor hajtja ami a világ legelterjedtebb rendszere. Ennek hatalmas előnye hogy rengeteg támogatás, leírás és kiegészítés található hozzá. Az egyetlen hátránya hogy nagyon sebezhető, ha nincs karbantartva vagy megfelelően frissítve a rendszer.

A CMS maga egy tartalomkezelő rendszer amivel a felhasználó a honlapon tartalmi elemeket, mint cikkek, képek, videók hozhat létre, ezeket címkézheti és kategorizálhatja, a felhasználók különböző jogosultságokkal rendelkezhetnek és tevékenységet folytathatnak a honlapon.

Mivel maga a rendszer nagyon SEO barát, ami azt jelenti hogy keresőoptimalizálásra alkalmas, így a tartalmaink és a honlap logikus felépítéséből adódóan a keresőmotorok mint például a Google nagyon könnyen megtudja emészteni és feldolgozni. SEO-val kapcsolatos megoldásokat és tananyagot a seonavigator.hu oldalon olvashat.

Mire jó egy honlap?

A honlapokkal mit lehet kezdeni? Lehet pénzt keresni, lehet listát gyűjteni, persze most már GDPR vagyis személyes adatok törvényesen való gyűjtésre. Lehet blogot indítani, publikálni, forgalmat generálni, értékesíteni vagy valami speciális megoldást vagy folyamatot megoldani.

Nézzünk pár példát:

 • Időjárásfigyelő portálok
 • Hírgyűjtő portálok vagy kapu oldalak
 • Szervezetek honlapjai
 • Portfólió oldalak, művészeknek, közéleti személyeknek
 • Céges oldalak, esetleg szakmai oldallal kombinálva
 • Értékesítési oldalak, mint a Webáruházak vagy az OneSales oldalak amik 1-1 terméket értékesítenek csak.
 • Marketing gépezet, értékesítési csatornák kivitelezése, Landing (érkezési) oldallal kombinálva
 • Hírportálok (gyerek, film, politika, bulvár …stb.)

Sorolhatnánk a legkülönfélébb megoldásokat. Ezek mellett vállaljuk, társkereső oldalak, Foglalási rendszerek fejlesztését, Közösségi rendszerek létrehozását, egyedi grafikai megoldások, webáruházak, ingatlanos oldalak fejlesztését és támogatását!

Komponensek és Téma:

A kiegészítők terén igyekszünk minimálisra csökkenteni ezeknek a számát. Ugyanis ezek okozzák a legtöbb biztonsági rést és a honlap motorral való összeakadást.

A támogatott természetesen saját felelősségre telepíthet ilyen megoldásokat, ha véletlenül elront valamit akkor mi javítjuk ezeket a hibákat.

A wordpress rengeteg ingyenes és fizetős megoldással is rendelkezik. Mi a fizetős megoldásokat preferáljuk, így a témák és a látvány tekintetében a Be Theme Muffin Builderét használjuk, más megoldásokkal ellentétben.

A Betheme egy folyamatosan fejlesztett és nagyon jól optimalizált honlapokat egyedileg felépíthető rendszer. Ami fontos programozni nem kell hozzá tudni, így a kreatívabb felhasználók teljesen egyedi oldalakat is létrehozhatnak.

HATÉKONY ADMINISZTRÁCIÓ
A Muffin opciók panel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és egyszerűen testreszabják a témát. Nem kell semmit kódolni a témához tartozó minden csodálatos lehetőségnek köszönhetően.

TELJES TESTRESZABHATÓSÁG
Minden BeTheme-vel készült webhely másképp néz ki. A kódolási ismeretek nélküli csodálatos weboldalak létrehozásához a Muffin-készítő párosítva van az opciók paneljével.

RESPONSIVE & RETINA ÉS KÉPERNYŐBARÁT
A téma teljesen jól reagál és készen áll a retina megjelenítésére. Ügyfelei szeretni fogják, hogy a webhely minden eszközön jól néz ki és tabletek és a mobil eszközökre egyaránt optimalizálva van.

SHORTCODE GENERATOR
A rövid kód generátor az, amire szüksége van. A rövid kódok segítségével könnyen és gyorsan építhet oldalakat. Bármely elem, amelyet a demóban láthat, bárhol beilleszthető az oldalra.

EGY OLDAL
A BeTheme lehetővé teszi szép egyoldalas webhelyek létrehozását. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akiknek egyszerű oldalakon kell keresniük.

PARALLAX EFFEKT & VIDEÓ háttér
Hozzon létre félelmetes jó oldalakat a sima parallaxis hatással, amit mindenki szeret. Feltölthet videókat, szövegeket, képeket, gombokat vagy egyéb grafikus elemeket, és élvezheti a nagyszerű lélegzős megjelenést.

KORLÁTLAN SZÍNKOMBINÁCIÓ
A beépített színválasztók segítségével gyorsan megváltoztathatja a demó szinte minden elemének színét. Válassza ki saját színeit, vagy használja az előre meghatározott színsémákat.

BŐVÍTETT TIPOGRÁFIA
Használja a Google-t vagy töltsön fel egyéni betűtípusokat, méreteket, stílust, súlyt és még sok másat. A Be biztosítja a teljes betűtípust.

EGYEDI HÁTTEREK
A háttereket könnyedén feltöltheti bármely kívánt részbe, és korlátlan. Kép, pozíció és még sok más.

6 HASÁBOS MEGJELENÉS
Használjon 1-6 oszlopokat, és végezzen különböző kombinációkat. Ezzel a funkcióval az építési helyek még jobbak és felhasználóbarátabbak.

LAYOUTS KONFIGURÁCIÓ
Testreszabott elrendezések létrehozása és könnyen hozzárendelhető a különböző oldalakhoz. A korlátlan számú elrendezés lehetőséget ad arra, hogy korlátlan számú különböző megjelenő oldalt hozzon létre ugyanazon a webhelyen.

WIDGETEK
A weboldalak létrehozása nagyon egyszerű a létrehozott nagyszerű widgetekkel. Helyezzük őket az oldalsávba, a lábléc oszlopaiba vagy akár a tartalomba.

WIDE / BOXED LAYOUT
Válasszon a dobozos és széles és széles elrendezés közül. Ez globálisan beállítható minden oldalra vagy egyes oldalakra és bejegyzésekre.

OLDALSÁV
Használjon egyetlen, kettős vagy semmilyen oldalsávot bármelyik poszton vagy oldalon. Ellenőrizze az oldalsáv szélességeit, pozícióit.

BÖNGÉSZŐ KOMPATIBILIS
A téma minden részét alaposan megvizsgálták, és a BeTheme tökéletesen működik az összes böngészővel, legyen az Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox vagy akár Opera.

SEBESSÉG OPTIMALIZÁLT
A téma teljesen optimalizált. A részletekre, a jól írott kódra és az optimalizált képekre való figyelem segített egy ilyen gyors téma létrehozásában. A látogatók szeretni fogják, hogy milyen gyorsan tölt be a webhelye.

SEO READY
Ezt a témát is a legjobb SEO gyakorlatok alapján építették fel a webhely rangsorolásának elősegítésére. Teljesen kompatibilis a beépülő modulokkal, mint például a Yoast vagy az All in One SEO.

Support / támogatás a projekt megvalósítás után

Mivel maga a WordPress egy igen népszerű de annál inkább támadásnak kitett rendszer. Ezzel szemben semmi baj nincs ha megfelelő tárhelyszolgáltató és support van a felhasználó mögött. Ezt a részt biztosítjuk hogy a honlapja mindig megfelelően működjön.

Sarkalatos pont a megfelelő rendszergazda háttér. Mivel elmúlt már az az idő hogy van egy honlap ami statikus és az fut 10 évet anélkül hogy bármit változtatnánk rajta. Ezt nem lehet garantálni egy honlapnál hogy mi lesz 2-5 év múlva. Viszont minden pályázó 100% honlap támogatást kap és a tárhellyel + Cpanellel +Ingyen honlappal megfelelő szakmai hátteret a honlapok optimalizálását és karbantartását biztosítjuk amivel első körben 150 ezer forintot spórolhat majd az évek során további százezer forintot a fenntartás és üzemeltetés költségéből spórolhat, így a pénzbeli forrásait más célokra tudja fordítani.

Mi a supportunk fő erőssége?

 • Gyors reakcióidő a bejelentéstől
 • Teljes WordPress támogatás
 • Megfelelő biztonság

Nyugodtan ránk bízhatja weblapjait, 10+ év óta hűségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Ne késlekedj mert hamarosan záródátum! Mi végig fogni fogjuk a kezed! Legyél te a következő nyertese pályázatunknak! Hozza át régi és elavult honlapját vagy készítsünk egy újat!

MINDEN HONLAP TÁMOGATÁST 100%-BAN TÁMOGATUNK! NINCS ELUTASÍTÁS!

Ingyen Honlap pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!