Greenlight mérföldkő - GreenLight pályázatok 2016-2020

Mi történt az elmúlt napokban?

1000-nél több pályázó

Elértük az elmúlt időszakban hogy 1000-nél is több pályázó szavazott nekünk bizalmat. E negyedéves pályázatban úgy is látható lesz kik azok a versenyzők akikkel továbbiakban együtt fogunk dolgozni.

Regisztráció kikapcsolása

Az elmúlt napokban a költözéssel egyidejűleg, több vírus támadás is érte honlapunkat. A biztonsági réseket befoltoztunk, a fertőzött komponenseket eltávolítottuk.

Továbbá a megfelelő működés miatt a regisztrációt kikapcsoltuk. Ettől függetlenűl a pályázatok benyújtására továbbra is van lehetőség. A Biztosított ajándékok a csomag mellé a fizetési állapot lezárását követően egy értesítő emailban lesz elérhető!

Telefonos ügyfélszolgálat – [hamarosan]

Nemsokára élesítjük telefonos Voice responder ügyfélszolgálatunkat. Ügyfélszolgálatunk egész nap 24 órában a hét mindennapján elérhető lesz.

Azok akik telefonon jelentkeznek be árfelező vásárlási kedvezményt tudnak igénybe venni 1 pályázati csomagra. Továbbá olyan plusz információkat is publikálunk ami a pályázati feltételek útmutatóban nem lesz elérhető.

Tehát érdemes lesz tárcsázni hamarosan közzétett telefonszámot.

Az IVR ViPex szolgáltatás nagy segítséget fog adni azoknak akik esetleg a honlapon nem találják a megfelelő információt, továbbá látássérült embereknek a telefon nyomógombjaival gyorsabban és biztonságosan navigálhatnak.

Fogyasztóvédelmi vizsgálat

Az év eleje már egy fogyasztóvédelmi vizsgálattal kezdődött. Ennek oka, hogy az elutasított pályázatok és a pályázati feltételek nem megfelelő tanulmányozása végett a Nemzeti és Hírközlési Hatóságnál több bejelentés is érkezett. Szúrópróbaszerű vizsgálat és adatigénylés során mindent rendbe találtak a törvényi előírásoknak megfeleltünk!

CSATOLVA a Járási hivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály végzése a Greenlightpályázatokkal kapcsoltban:

Új szerverek a honlapokhoz

Március közepére a pályázati honlapjainkhoz a szerver erőforrások elfogytak, így gyorsan kellett váltanunk. Sikerült egy megfelelő megoldást találni a honlapjainknak.

Google Analityc

Már így is jelentős nézettséget és népszerűségre teszünk szert ezzel az új üzleti modellel.

Jelentősen javult honlapjaink betöltődésének sebessége. Az egész rendszert elvittük VPS Cloudra.

Még előfordulhatnak anomáliák hisz folyamatos a honlapjaink optimalizálása és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bővítése.

Mostantól korlátlan erőforrást biztosítanak honlapjaink számára.

Elnézést kérünk pályázóink és ügyfeleinknek az esetleges kiesésért!

Üdvözlettel: Varsányi Gergely

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!