Greenlight pályázat vélemények - GreenLight pályázatok 2018-2024

Greenlight pályázatokról olvashatja pályázóink véleményét!

Pályázataink hozzáadott értéket képviselnek!

Ezek a vélemények fogalmazódtak meg velünk kapcsoltban.
Íme néhány:

Dr. Sz. Csaba

Köszönöm a folyamatos kapcsolattartást, a számítógép rendben megérkezett  azt a szomszéd Asszony átvette és Tőle vettem át két nap múlva.  Azóta hibátlanul működik.

Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
Szalai Miklósné Elnök

Tavaly pályázott egyesületünk  és nyert a pályázatukon.  Korrekt megbízható szervezet. Az értesítés után hamar megkapta az egyesület a pályázott eszközt.

Dobos Sándor

Németországból pályáztam. A pályázati nyereményem egy modern érintőképernyős nagyfelbontású könnyű hordozható laptop készülék volt.  Teljesen rendben találtam a leírtakat. Korrekt üzletnek találom.

Jakab Géza

Nagyon örülök a gépnek, sokat vagyok kórházban, nem nagyon tudok járni, mert fulladok, és a géppel le tudom kötni magamat, hasznos dolgokat olvasok a világhálón. A géppel meg vagyok elégedve, sokat gyakorlok, és van aki tudott segíteni a beletanulásban is.
Nagyon köszönöm, sokat segít a gép a mindennapokban!

Radnai István író-költő a Magyar Írószövetség tagja

Köszönettel vettük a Green Light pályázaton elnyert támogatást és a lakcímre eljuttatott számítógépet. Nagy segítség nekem, aki bár 79 éves vagyok, tizedik könyvemen dolgozom. Öreg gépem nem sokáig bírta volna. Pedig nemcsak terveim vannak, hanem a folyóiratokban publikált verseimből, novelláimból egy-egy újabb kötetet kell megszerkesztenem!

Sajnos az irodalomból olyan kevés honorárium jut a szerzőnek, hogy új gépet nem állt volna módomban beszerezni.
Külön megköszönöm a technikai segítséget és előzékenységüket!

Kiskunhalasi Football Club
Keresztúri Attila

A Kiskunhalasi Football Club labdarúgó egyesület nevében pályáztam honlapkészítés témakörben. A pályázattal hírlevélben találkoztam, egyértelmű feltételeket támasztott, az adatlap kitöltése, pályázati díj fizetése után rögtön visszajelzés érkezett, hogy befogadták a pályázatot.
Alig 2 hónap várakozás után megérkezett a támogatásról szóló határozat. Levélváltás után domain regisztráció megtörtént, és rövid időn belül küldhettem a honlap kinézetéhez szükséges igényeket, valamint kezdő tartalmat.
A következő lépésben már megkaptam a szerkesztői jogokat, mellyel már én tudtam felvinni a saját készítésű tartalmakat.
Összefoglalva, gyors, korrekt módon történt a pályázatban vállaltak teljesítése. S persze fontos az is, és jelenetős mellette, hogy minden további támogatásért fordulhatok a pályázat kiírójához.

Továbbá egyéb észrevételek és kérdések:

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
Dr. V J.

T. Címzett !

A három szervezet (pályázat kiíró, közreműködő, kezelő) szerepeltetése, más-más cégbejegyzése bizalmatlanságot kelthet. Az egyszerűsítés célszerű lenne.
A pályázati források megjelölése is célirányos lenne. (az illetékes Minisztérium nem rendelkezik információval a pályázatokról).
Az innováció elősegítése lehet a pályázatok kiszélesítésének területe.

Válasz:
Köszönöm az észrevételt! a Kiíró és megvalósító üzleti szempontból lett szétszedve. A kiíró mivel Nonprofit így ingyen jelenik meg a legtöbb médiában, illetve a Nonprofit jellege miatt felajánlásokat is kap eszközökre!

Az Xpertstudio Kft volt az eredeti kiíró, de a folyamat jelentősen megváltozott ezért lett bevonva egy Nonprofit szervezet is.
Pályázataink üzleti pályázat, ugyanakkor sem EU sem Állami forrást nem tartalmaz ezt miből gondolja?
Természetesen az Innováció és a digitális megjelenés elősegítése a cél. Viszont nem mindenki innovál és nem mindenki tud innovatív lenne, ezért a prioritás a digitális megjelenésen van.

Cs. Istvánné

Nagyon szerettem volna laptopra pályázni, mert már igen elavult asztali pc.-m van. Sajnos kis nyugdíjamból nem rizikózhattam meg a pályázati díjat… Nem lehetne , hogy ettől eltekintsenek? Nagy segítség lenne!

További szép napot kívánok!

Válasz:
Sajnos nem! Pályázatunk elsősorban üzleti pályázat, a pályázati feltételek megkerülése igazságtalan a többiekkel kapcsoltban! 

F. Károly

Köszönöm a PC-t Megkaptam, jól működik, sokkal gyorsabb mint a régi gépem.

Cs. József

Nem láttam arra utalást, hogy amennyiben már betelt a keret, nem fogadnak be több jelentkezést.

Válasz:
Mert a kedvezményezettek száma 99 fő nem a jelentkezők száma. Az esélyt mindenkinek megadjuk akik elfogadják a pályázati feltételeket!

T.M. Zsuzsanna

Tisztelt Cég!

A Prémium pályázati csomagban, a pályázati lehetőségek között nem láttam a tabletet, míg az másik kettőben igen. A prémium, garantált pályatati csomagban ezek szerint tabletre nem lehet pályázni?
PC esetén csak 30%-os ártámogatásra lehet pályázni?
Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz:
Igen jól látja, a Prémium csomagban nincs Tablet mivel abból korlátozott példányszám van így a sok pályázót nem tudnánk kiszolgálni ha mindenki prémiumban nyújtaná be a pályázatot, továbbá így ennek a legmagasabb a piaci értéke.
A tableteket sem fedezi a Prémium csomag ára így is mi vagyunk az országban a legolcsóbbak! 

B. Edit

Szeretném megkérdezni, hogy a megnyert pályázatból számomra nem derül ki, hogy egy éves Tablet használatbavételi jogot nyertem és utána vissza kell szolgáltatnom az eszközt vagy saját tulajdonom marad egy év után? Kérem elnézését, laikusként tettem fel ezt a kérdést illetve hogy tisztába legyek a feltételekkel. Előre is köszönöm válaszát.

Válasz:
Természetesen azt csinálnak vele amit szeretnének! Az Vállalkozás tulajdona marad, de használatba adjuk így egyszerűbb. Mi kifizetjük az adót utána mivel külföldről érkezik be hozzánk. Éven belül amortizálódik papíron így nincs jelentősége ki hogyan mire használja, ellenőrizni úgy sem tudjuk!

R. István

A szerződést postai úton kell elküldeni, beszkennel és emalhez csatolt megoldás nem lehetséges?

Válasz:
A támogatói szerződést szkennelve fényképezve elég visszaküldeni emailen, nem szükséges postázni.

B. Gyöngyi

Tisztelt Cím!

Érdeklődéssel figyeltem és figyelem  az alábbi pályázati hirdetésük tartalmát s  menetét melyre  többször jelentkeztem  de nem kaptam a jelentkezés és pályázatra szükséges nyomtatvány kitöltési lehetőségét – akkor milyen módon lehet ezt megtenni?

Válasz:
A pályázatot a Greenlightpalyazatok.hu oldalon  az elektronikus pályázati felületen lehet benyújtani, papírformával nem foglalkozunk, sajnálom!

Kis Norbert

Tisztelt nonprofit!

kérdésem hogy az elnyerhető pc támogatás csak valóban nagygépes asztali számítógépet takar,  vagy ez laptop netbookok beszerzésére is használható.

Válasz:
Igen, asztali számítógép konfigurációt tartalmaz illetve kiírásonként lehet találkozni üzleti Laptop készülékekkel is.

Sz. Anita

Kedves Pályázati Ügyintéző, szeretnék érdeklődni a prémium kategóriás pályázati csomagról.  Ha ezt a csomagot megvásárolom, akkor azzal mit kapok, milyen lehetőségeim vannak, mennyi a max. összeg, amit megnyerhetek weboldal létrehozásakor és egyéb pályázatokkal. Mennyi az esélyem, hogy megkapom a max. 500E Ft-os támogatást? Cégünk nagyipari konyhák tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik és most szeretnénk terjeszkedni és létszámot bővíteni. A konyhák alatt értendő az önkormányzatok által fenntartott óvodák, bölcsődék, szociális intézmények…stb, szállodaláncok, gyors étkezők, kifőzdék, cukrászdák és alkoholt kiszolgáló egységek is. Országos hálózat kiépítéséhez szeretnénk a lehető legjobb pályázatot megírni és lehetőségeket kihasználni, mivel ez az iparág meghatározó nemcsak a turizmus de a mindennapi étkezés szempontjából is.
Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

Válasz:
A Prémium csomag 100% támogatási eséllyel bír. A csomag körülbelül 500 ezer forint piaci értékkel rendelkezik.
Fontos hogy az összes szolgáltatás együttesen össze nem vonható, de külön -külön maximum 150 ezer forint pici értékű támogatás biztosít.
Tehát ebben a csomagban nincs verseny a többi pályázóval szemben!

Krisár Miklós
Összefogás 1956 Örökségéért Egyesület elnöke

Kérem, hogy a jövőben ne keressenek “pályázat” témában. Első alkalommal éltem a lehetőséggel és beadtam egy pályázatot. Természetesen adatokkal, amik jó hasznosíthatók.

Semmit nem nyertünk. Illetve elmehetünk egy boltba, ahol vehetünk valami is semmiséget, amire egyébként nincs is szükségünk.
Gratulálunk az üzlethez.

Válasz:
Sajnálom, hogy nem tudtunk forrást biztosítani. Az adatokkal nem élünk vissza – nem értékesítjük tovább, kérésére töröljük a rendszerünkből.

K. Mária

Akkor valamit én értettem rosszul.
Tehát elkészítik a honlapot és egy évig üzemeltetik azt , igy kell érteni?

Ez önálló weblobdal lesz tudok majd rá felölteni stb?
Akkor ez szuper hír!  Mit kell majd az aláírás után tőlem…, fotó és szöveg?
Kérek egy kis segítséget.

Válasz:
Elkészítjük a honlapot az ön szájíze szerint – ehhez segít több mint 400 kezdő téma – aminek az aktiválása után megküldi a kezdő tartalmat. Mi feltöltjük, beállítjuk, majd jogosultságot biztosítunk amihez oktató anyagot küldünk!

Az első 3 hónap teljesen ingyen van utána 1 évre előre kell a tárhelyet megfizetni ami a szerződésben benne van. Más költség nincs. Ez minden évben egyszer van csak, de hangsúlyozom ebben van support és a rendszergazda is. A Honlap él és lélegzik, úgy alakítja ahogy szeretné! A mi oldalaink is így működnek. Van marketing rendszer is benne, tehát akár eladásra is tud menni. Ha esetleg mégsem kezelné, másnak is át lehet adni a jövőben aki ért a marketinghez, vagy újra pályázik és akkor legközelebb lehet ingyen megjelenést is biztosítani a honlapnak! Azért van a support hogy évekig működjön a honlap, ezt Ön dönti el meddig szeretné használni.

M. Mari

Ha ingyen biztosítanak 150 ezer Ft-os nagyságrendben számítógépet, miért is kell 5.000 Ft pályázati díjat fizetni?
Innentől komolytalan a hirdetés.

Válasz:
Pályázatunk üzleti pályázat! A pályázatban részt vett kedvezményezettek kapnak Ingyen számítógépet, eszközöket stb…! Az 5000 Forint megfizetése a pályázatfeldolgozási díj ami a nevét is jelenti egy egyszeri adminisztrálási költség. A forrásaink és ezeknek a népszerűsítése nekünk is pénzbe kerül, így ezt a költséget nélkülözni nem tudjuk! Mi szerintünk Ön komolytalan, hiszen 5000 forint feldolgozási díj nélkül szeretne Pc számítógépekhez jutni, nem irreális elgondolás? Mi a saját forrásainkat kötjük le, osztjuk szét a pályázók között. 

W. Edina

Üdvözöm Önöket!

Véletlen bukkantam a pályázatukra, és két kérdésem van:
Amennyiben a pályázatunk nem nyerné el az Önök tetszését, visszafizetik-e a befizetett díjat?
Amennyiben a Prémium csomagra pályázunk úgy a 100% azt jelenti, hogy a pályázat elnyerése 100%?

Várom válaszukat!

Válasz:
A Prémium támogatás 100% Támogatói szerződést biztosít és projekt végrehajtást + eszközöket a pályázati kiírás szerint.
A pályázatban való részvétel pályázatfeldolgozási díjhoz van kötve – így elutasítás esetén nem jár vissza hisz a nevében benne van mi a szerepe. Ezeket az eszközöket és szolgáltatásokat ezen az áron a piacon belül nem tudná igénybe venni. Ezért versenyeztetjük!

D. Anikó

Üdvözlöm !
Tegnap regisztráltam ,és egy laptopot szeretnék megpályázni a fiamnak .Elrontottam a fizetésnél, nem bankkártyával fizetnék, hanem rózsaszín csekken amit szerdán tudok csak postára adni. Remélem nem probléma!

Válasz:
Kedves Anikó! Nem fogadunk be csekket, köszönöm a megértését!  Csak utalás, Paypal és OTP Simple rendszerét használjuk, esetleges ellenőrzések kapcsán ez a legegyszerűbb megoldás számunkra.

H. Gabriella

Tisztelt Cég!
Fordítóként és nyelvtanárként laptop beszerzésének támogatása iránt érdeklődöm.
Mi a módja a pályázati anyagok megküldésének?
Szükséges személyes találkozó is a pályázat beadása előtt?
Előre is köszönöm válaszukat!

Válasz:
A pályázatok benyújtása a pályázati feltételeink elfogadása. A pályázatokat a pályázati elektronikus felületen érhetők el. A pályázati felület a megfelelő pályázati csomagot kiválasztva érhető el. Személyes találkozóra nincs lehetőség tekintve hogy a pályázatokkal kapcsoltban csak feldolgozási díjat kérünk, nem pedig pályázati tanácsadást melynek díja jóval magasabb összeg lenne. Nem is lenne értelme tanácsadással foglalkoznunk saját pályázatunkkal kapcsoltban ezért is írjuk a sok új cikket a honlapon.

S.Katalin

Érdeklődöm , hogy az 5000 Ft  átutalása után mennyi idővel  kapom meg a tabletet?

Válasz:
Kedves Katalin! A pályázatok benyújtása nem jelent automatikus támogatást. Továbbá a pályázatok beküldését követően a befizetésről visszaigazolást és számlát a szamlazz.hu rendszeréből küldjük. A pályázatok záródátumát követően kezdjük csak el feldolgozni és kiértékelni a támogatási kérelmeket. Miután ezzel meg vagyunk, összeállítjuk a Kedvezményezettek listáját és a jelentkezőknek a kiértesítéseket ütemezzük a döntésünkről.

B.Krisztián

Pályáztam a tablet készülékre és elmondanám első benyomásaimat, szerintem nagyon jó lett a felület és nagyon egyszerűen kezelhető. A bankkártyás fizetés is csatolva van, ami manapság elengedhetetlen, ezáltal nagyon megkönnyíti a pályázást. Szuperül összehoztátok! Bár a weboldalon kicsit nehezen tudtam kosárba rakni a pályázni kívánt tételt, kicsit kaotikus, hogy sokszor van leírva ugyanaz az információ egy oldalon, de kosárba rakás után ment minden mint a karikacsapás. 

Válasz:
Köszönjük a pozitív és építő véleményed!

E.Laura

Számomra ez egy nagyon szimpatikus lehetőség , és természetes és én egyet is értek azzal, hogy díjazás nélkül komolytalanná válna a pályázat . A problémám nem is ebből adódik …
Sajnos az anyagi körülményeit nem teszik jelenleg lehetővé meg azt sem hogy ezt a “minimális” díjat meg tudjam fizetni .
Azért köszönöm a lehetőséget , szép napot !
Válasz::
Kedves Laura! Köszönjük az észrevételed! Mi is látjuk hogy nagyon sok embertársunknak lenne szüksége támogatásainkra. Sajnos mindenkinek mi sem tudunk segíteni. Sajnáljuk hogy ilyen anyagi helyzetben van. Reméljük sikerül kitörni ebből a nehézségből!

T.József

Már küldöm is a pénzt.Lehet a család minden tagja nevében?

Válasz:

Kedves T.József! Természetesen nem! Elolvasta a pályázati kiírást? 
Amennyiben a pályázatát bekülldte úgy feltétele a pályázatnak a feldolgozási díja, de csak úgy ne utalgasson, mert visszautaljuk!

S. Imréné

T. Pályáztató – a hirdetése hamis, mert 150 eft.lehetőséget kínál, pedig ha pályázunk, csak 30 eft. támogatást ad, akkor hol van a piaci értékű pályázati támogatás, hová lesz a többi 120 eft. érték.  Most melyik az igaz, továbbá a pályázatra még 10 eft-ot be is kell fizetni. A piaci érték vásárlásnál nem kell fizetni vásárlási költséget és nem a kötelező helyen vásárolom meg az Önök által kötelezővé tett kereskedőnél.
Hol van az igazság. A hirdetésben “az itt közölt információk tévedésének a jogát fenntartjuk”, ez csupán tévedés amit közzé tesznek, meghirdetik a pályázati lehetőséget és csak ÖNÖK járnak jól, de a szerencsétlen pályázót csak csalódás éri.
Válasz:

A pályázataink során maximum 150 ezer forint piaci értékű támogatást biztosítunk / kedvezményezett!

  • Honlapok támogatásánál 150 ezer forint piaci értékű a támogatásunk. Ennyivel kerül kevesebbe egy honlap fejlesztés a pályázónak!
  • Google ADS támogatásnál 2 hónap alatt 2x 25ezer forint + 2x 50 ezer forint ügynökségi díj támogatás az 150 ezer forint támogatás
  • PC számítógép vásárlásnál 30% vásárlási kedvezménynél 300 -400 ezer forintos PC vásárlásnál 150 ezer forint részt is mi támogatunk!
  • Laptop készülékek vásárlásának támogatásánál kb 30 – 50 ezer forint a támogatott rész
  • míg a Tablet készülékek esetében ha mind a 4 készülékre jogosult kb 90 ezer forint piaci értékű támogatást tud szerezni!
  • A Prémium pályázati csomagnál maximum 500 ezer forint biztos támogatást adunk ingyen!

A pályázatban való részvétel egyszeri adminisztrációs költség tartozik ez független a pályázati támogatástól! Remélem tudtam a kérdésére választ adni!
Továbbá minden pályázó mérlegeli a döntés lehetőségét illetve tanulmányozza a pályázati útmutató és feltételek menüpontot! Egy hírlevélben elsősorban marketing és a pályázatnak a főbb támpontjait közöljük! A tévedés joga vagy elírás lehetősége előfordulhat de az irányadó mindig a greenlight pályázati oldalon közzétett információ! Továbbá itt az email kommunikációs csatorna amin keresztül remélem választ tudtam adni a kérdésére!

D. Bertalan

Kérdésem az lenne hogy akik befizették az összeget azokkal mi lessz?? Várom megtisztelő válaszukat

Válasz:

A pályázatban való részvétel egyszeri adminisztrációs költség. A pályázatfeldolgozási díj nem függ a pályázati döntéstől A pályázatban való részvétel nem jelent automatikus támogatást.
Erre külön létrehoztunk egy Prémium pályázati csomagot.
Az erőforrásainkat és eszközeinket maximálisan fel fogjuk használni. Azok akik kedvezményezettek lesznek közel 100-150 ezer forint piaci értékű támogatást biztosítunk míg mások lehetséges hogy nem jutnak támogatáshoz! Remélem tudtam a kérdésére válaszolni! 

T. Dia

Engem az otthon melege programon belül az ajtó ablak illetve tetőcsere feltételei érdekelne.

Válasz:

Kedves Dia! Ez nem az Otthon Melege Program! Kérem, olvassa el a tájékoztatót és tanulmányozza honlapunkat!

K.Péterné

Tisztelt Cím !

Köszönöm a tájékoztatást , de nem élek ilyen pályázattal , ahol előre pénzt kérnek. A pályázat vagy sikerül vagy nem! Ez egyértelmű számomra, nem kötelezi Önöket semmire!
Én már egyszer megpróbáltam egy hasonló pályázatot és a tanulópénzt megfizettem ! A pénzem elúszott , nem ennyi , sokkal több .
Hát ezért nem csináltam tovább a jelentkezést! Akár bíróságig is elmehetek , de a pénzem nem kaphatom vissza , mert ez pályázat , ha sikertelen is , vagy ha csalók leveleznek is !
Sokan ezért háborodtak fel az összeg kapcsán . Én háborodtam fel , csak nem fizetek bizonytalanra !
Ez pedig nagyon az !
Sajnálom !
Válasz:
Aggálya érthető. Ugyanakkor azt elfelejtik hogy nekünk is vannak vállalásaink eszközeink és rengeteg ingyen munka a projekt megvalósítások során. Ez egy jó Deal mindenkinek aki pályázik, ugyanakkor ha elolvassa a pályázati feltételeket egyértelmű lesz az Ön számára is hogy ez egy verseny. Valóban nem kötelez minket semmi, de azért a 99db kedvezményezettet vállalni fogjuk! Ezzel bírósággal nem nagyon lehet mit kezdeni, ugyanis a jelentkezés önkéntes, a támogatások valósak.
De higgye el nem vagyunk csalók! Azért ezt az üzleti modellt alkalmazzuk, mert ez a legolcsóbb megoldás online piacon a hírverésre és az üzleti partnerek keresésére! Olvassa cikkeinket a greenlight hírek oldalon, hogy többet megtudjon rólunk. Nagyon sok mindent leírtunk a pályázatainkkal kapcsoltban.
Köszönöm véleményét!

L.Tiborné

Tisztelt uram/hölgyem!

Igazán nagyra tartom munkásságukat, azt hogy pályázati lehetőséget biztosítanak azok számára akik nem rendelkeznek olyan pénzügyi háttérrel mely lehetővé tenné, hogy megvásárolják az itt elérhető informatikai  berendezéseket. Megértem, hogy van bizonyos összeg amit a pályázónak fel kell vállalni annak érdekében, hogy sikeres lehessen és megkaphassa a pályázott terméket. Számomra a több mint 5 ezer forint volt sok, azért mert egyedül élő nyugdíjas vagyok és nem tudok ekkora összeget nélkülözni. Kívánok Önöknek sok sikert munkájuk iránt és sok elégedett, boldog pályázót.
Válasz:
Köszönjük a jó kívánságokat! Valóban sokaknak még ez a díj megfizetése is problémát jelent. Sajnos ettől eltekinteni nem tudunk mivel nekünk is jelentős költségeink vannak + eszközök + hirdetés + rezsi díjak stb…
A vállalt 99db pályázati támogatást biztosítjuk erre van fedezet akkor is ha jól sikerült a pályázatunk és akkor is ha nem érünk el olyan eredményeket mint amire számítunk.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!