Greenlight pályázatokról olvashatja pályázóink véleményét!

Pályázataink hozzáadott értéket képviselnek!

Ezek a vélemények fogalmazódtak meg velünk kapcsoltban.
Íme néhány:

Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
Szalai Miklósné Elnök

Tavaly pályázott egyesületünk  és nyert a pályázatukon.  Korrekt megbízható szervezet. Az értesítés után hamar megkapta az egyesület a pályázott eszközt.

Dobos Sándor

Németországból pályáztam. A pályázati nyereményem egy modern érintőképernyős nagyfelbontású könnyű hordozható laptop készülék volt.  Teljesen rendben találtam a leírtakat. Korrekt üzletnek találom.

Jakab Géza

Nagyon örülök a gépnek, sokat vagyok kórházban, nem nagyon tudok járni, mert fulladok, és a géppel le tudom kötni magamat, hasznos dolgokat olvasok a világhálón. A géppel meg vagyok elégedve, sokat gyakorlok, és van aki tudott segíteni a beletanulásban is.
Nagyon köszönöm, sokat segít a gép a mindennapokban!

Radnai István író-költő a Magyar Írószövetség tagja

Köszönettel vettük a Green Light pályázaton elnyert támogatást és a lakcímre eljuttatott számítógépet. Nagy segítség nekem, aki bár 79 éves vagyok, tizedik könyvemen dolgozom. Öreg gépem nem sokáig bírta volna. Pedig nemcsak terveim vannak, hanem a folyóiratokban publikált verseimből, novelláimból egy-egy újabb kötetet kell megszerkesztenem!

Sajnos az irodalomból olyan kevés honorárium jut a szerzőnek, hogy új gépet nem állt volna módomban beszerezni.
Külön megköszönöm a technikai segítséget és előzékenységüket!

Továbbá egyéb észrevételek és kérdések:

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
Dr. V J.

T. Címzett !

A három szervezet (pályázat kiíró, közreműködő, kezelő) szerepeltetése, más-más cégbejegyzése bizalmatlanságot kelthet. Az egyszerűsítés célszerű lenne.
A pályázati források megjelölése is célirányos lenne. (az illetékes Minisztérium nem rendelkezik információval a pályázatokról).
Az innováció elősegítése lehet a pályázatok kiszélesítésének területe.

Válasz:
Köszönöm az észrevételt! a Kiíró és megvalósító üzleti szempontból lett szétszedve. A kiíró mivel Nonprofit így ingyen jelenik meg a legtöbb médiában, illetve a Nonprofit jellege miatt felajánlásokat is kap eszközökre!

Az Xpertstudio Kft volt az eredeti kiíró, de a folyamat jelentősen megváltozott ezért lett bevonva egy Nonprofit szervezet is.
Pályázataink üzleti pályázat, ugyanakkor sem EU sem Állami forrást nem tartalmaz ezt miből gondolja?
Természetesen az Innováció és a digitális megjelenés elősegítése a cél. Viszont nem mindenki innovál és nem mindenki tud innovatív lenne, ezért a prioritás a digitális megjelenésen van.

Cs. Istvánné

Nagyon szerettem volna laptopra pályázni, mert már igen elavult asztali pc.-m van. Sajnos kis nyugdíjamból nem rizikózhattam meg a pályázati díjat… Nem lehetne , hogy ettől eltekintsenek? Nagy segítség lenne!

További szép napot kívánok!

Válasz:
Sajnos nem! Pályázatunk elsősorban üzleti pályázat, a pályázati feltételek megkerülése igazságtalan a többiekkel kapcsoltban! 

F. Károly

Köszönöm a PC-t Megkaptam, jól működik, sokkal gyorsabb mint a régi gépem.

Cs. József

Nem láttam arra utalást, hogy amennyiben már betelt a keret, nem fogadnak be több jelentkezést.

Válasz:
Mert a kedvezményezettek száma 99 fő nem a jelentkezők száma

T.M. Zsuzsanna

Tisztelt Cég!

A Prémium pályázati csomagban, a pályázati lehetőségek között nem láttam a tabletet, míg az másik kettőben igen. A prémium, garantált pályatati csomagban ezek szerint tabletre nem lehet pályázni?
PC esetén csak 30%-os ártámogatásra lehet pályázni?
Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz:
Igen jól látja, a Prémium csomagban nincs Tablet mivel abból korlátozott példányszám van így a sok pályázót nem tudnánk kiszolgálni ha mindenki prémiumban nyújtaná be a pályázatot, továbbá így ennek a legmagasabb a piaci értéke.
PC esetén 70% önrész vállalása szükséges.

B. Edit

Szeretném megkérdezni, hogy a megnyert pályázatból számomra nem derül ki, hogy egy éves Tablet használatbavételi jogot nyertem és utána vissza kell szolgáltatnom az eszközt vagy saját tulajdonom marad egy év után? Kérem elnézését, laikusként tettem fel ezt a kérdést illetve hogy tisztába legyek a feltételekkel. Előre is köszönöm válaszát.

Válasz:
Természetesen azt csinálnak vele amit szeretnének! Az Önök tulajdona marad!
Ellenőrizni úgy sem tudjuk!

R. István

A szerződést postai úton kell elküldeni, beszkennel és emalhez csatolt megoldás nem lehetséges?

Válasz:
A szerződést szkennelve fényképezve elég visszaküldeni emailen, nem szükséges postázni.

B. Gyöngyi

Tisztelt Cím!

Érdeklődéssel figyeltem és figyelem  az alábbi pályázati hirdetésük tartalmát s  menetét melyre  többször jelentkeztem  de nem kaptam a jelentkezés és pályázatra szükséges nyomtatvány kitöltési lehetőségét – akkor milyen módon lehet ezt megtenni?

Válasz:
A pályázatot a Greenlightpalyazatok.hu oldalon  az elektronikus pályázati felületen lehet benyújtani, papírformával nem foglalkozunk, sajnálom!

Kis Norbert

Tisztelt nonprofit!

kérdésem hogy az elnyerhető pc támogatás csak valóban nagygépes asztali számítógépet takar,  vagy ez laptop netbookok beszerzésére is használható.

Válasz:
Igen, asztali számítógép konfigurációt tartalmaz csak.

Sz. Anita

Kedves Pályázati Ügyintéző, szeretnék érdeklődni a prémium kategóriás pályázati csomagról.  Ha ezt a csomagot megvásárolom, akkor azzal mit kapok, milyen lehetőségeim vannak, mennyi a max. összeg, amit megnyerhetek weboldal létrehozásakor és egyéb pályázatokkal. Mennyi az esélyem, hogy megkapom a max. 500E Ft-os támogatást? Cégünk nagyipari konyhák tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik és most szeretnénk terjeszkedni és létszámot bővíteni. A konyhák alatt értendő az önkormányzatok által fenntartott óvodák, bölcsődék, szociális intézmények…stb, szállodaláncok, gyors étkezők, kifőzdék, cukrászdák és alkoholt kiszolgáló egységek is. Országos hálózat kiépítéséhez szeretnénk a lehető legjobb pályázatot megírni és lehetőségeket kihasználni, mivel ez az iparág meghatározó nemcsak a turizmus de a mindennapi étkezés szempontjából is.
Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

Válasz:
A Prémium csomag 100% támogatási eséllyel bír. A csomag körülbelül 500 ezer forint piaci értékkel rendelkezik.
Fontos hogy az összes szolgáltatás együttesen össze nem vonható, de külön -külön maximum 150 ezer forint pici értékű támogatás biztosít.
Tehát ebben a csomagban nincs verseny a többi pályázóval szemben!

Krisár Miklós
Összefogás 1956 Örökségéért Egyesület elnöke

Kérem, hogy a jövőben ne keressenek “pályázat” témában. Első alkalommal éltem a lehetőséggel és beadtam egy pályázatot. Természetesen adatokkal, amik jó hasznosíthatók.

Semmit nem nyertünk. Illetve elmehetünk egy boltba, ahol vehetünk valami is semmiséget, amire egyébként nincs is szükségünk.
Gratulálunk az üzlethez.

Válasz:
Sajnálom, hogy nem tudtunk forrást biztosítani. Az adatokkal nem élünk vissza – nem értékesítjük tovább, kérésére töröljük a rendszerünkből.

K. Mária

Akkor valamit én értettem rosszul.
Tehát elkészítik a honlapot és egy évig üzemeltetik azt , igy kell érteni?

Ez önálló weblobdal lesz tudok majd rá felölteni stb?
Akkor ez szuper hír!  Mit kell majd az aláírás után tőlem…, fotó és szöveg?
Kérek egy kis segítséget.

Válasz:
Elkészítjük a honlapot az ön szájíze szerint – ehhez segít több mint 250 kezdő téma – aminek az aktiválása után megküldi a kezdő tartalmat. Mi feltöltjük, beállítjuk, majd jogosultságot biztosítunk amihez oktató anyagot küldünk!

Az első 3 hónap teljesen ingyen van utána 1 évre előre kell a tárhelyet megfizetni ami a szerződésben benne van. Más költség nincs. Ez minden évben egyszer van csak, de hangsúlyozom ebben van support és a rendszergazda is. A Honlap él és lélegzik, úgy alakítja ahogy szeretné! A mi oldalaink is így működnek. Van marketing rendszer is benne, tehát akár eladásra is tud menni. Ha esetleg mégsem kezelné, másnak is át lehet adni a jövőben aki ért a marketinghez, vagy újra pályázik és akkor legközelebb lehet ingyen megjelenést is biztosítani a honlapnak!

M. Mari

Ha ingyen biztosítanak 150 ezer Ft-os nagyságrendben számítógépet, miért is kell 5.000 Ft pályázati díjat fizetni?
Innentől komolytalan a hirdetés.

Válasz:
Pályázatunk üzleti pályázat! A pályázatban részt vett kedvezményezettek kapnak Ingyen számítógépet, eszközöket stb…! Az 5000 Forint megfizetése a pályázatfeldolgozási díj ami a nevét is jelenti egy egyszeri adminisztrálási költség. A forrásaink és ezeknek a népszerűsítése nekünk is pénzbe kerül, így ezt a költséget nélkülözni nem tudjuk!

W. Edina

Üdvözöm Önöket!

Véletlen bukkantam a pályázatukra, és két kérdésem van:
Amennyiben a pályázatunk nem nyerné el az Önök tetszését, visszafizetik-e a befizetett díjat?
Amennyiben a Prémium csomagra pályázunk úgy a 100% azt jelenti, hogy a pályázat elnyerése 100%?

Várom válaszukat!

Válasz:
A Prémium támogatás 100% Támogatói szerződést biztosít és projekt végrehajtást.
A pályázatban való részvétel pályázatfeldolgozási díjhoz van kötve – így elutasítás esetén nem jár vissza hisz a nevében benne van mi a szerepe. Ezeket az eszközöket és szolgáltatásokat ezen az áron a piacon belül nem tudná igénybe venni. Ezért versenyeztetjük!

Fogyasztóvédelmi Főosztály vizsgálatának végzését pályázatunkkal kapcsolatban itt olvashatja

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

  

GREENLIGHTPALYAZATOK.HU

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet