Greenlight tárhely szolgáltatásunk - GreenLight pályázatok 2016-2020

WordPress tárhely

Pályázatainkban wordpress alapú honlapokra lehet pályázni. Fejlesztettük szolgáltatásainkat így mostantól már meglévő honlap tulajdonosok is választhatják a tárhelyeinket.

Ha WordPress és Woocommerce alapú nyílt forráskódú honlapod van akkor te is belefutottál már hogy egy bejegyzés mentésnél több másodpercet is kell várni, vagy egy kisebb fejlesztéshez beállításhoz fejlesztőt kell megkérned.

A legrosszabb eset azonban az amikor frissül a rendszer és a telepített pluginek már nem működnek. Összeomlik az oldal az elavult összetevőktől egy biztonsági rés miatt pedig vírusos lesz a honlapunk vagy eltérítik. Ebből következik hogy a Google-ban is jelentős veszteséget okoz a találati listán vagy a hirdetéseinket feleslegesen futtatjuk, rosszabb esetben kapunk egy komoly tiltást a fiókunkra vonatkozólag.

A Greenlight tárhelyen kizárólag WordPress és Woocommerce oldalakat működtetünk. Mivel mi nem csak tárhely rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk hanem honlap rendszergazdai üzemeltetést is megvalósítunk így nem kell tartanod a jövőbeli változásoktól, hiszen szakszerűen finomhangoljuk honlapod hogy továbbra is elérje a célját.

WordPress weboldalad nem csak gyorsabb lesz, hanem nagyobb látogatószámot is könnyen ki tud szolgálni a többszerveres kiszolgálásnak köszönhetően.

Microcloud E3 szerverünk Intel Xeon E3 1230 (4C/8T – 3.2GHz) processzorral és 16GB ECC memória modulokkal van felszerelve, melyet nem korlátozunk. A 2x240GB SSD  meghajtó gondoskodik a biztonságos és gyors adattárolásról, továbbá (Intel DC D3-S4510) 1x 1Gbps hálózati kapcsolat (2x1Gbps interface) pedig a gerinchálózaton a gyors elérést biztosítja számunkra bárhonnan is szeretnénk elérni szervereinket.

 

WordPress tárhely

Honlap készítés ingyen

Ha nincs honlapod vagy a régi elavult, akkor pályázz nálunk honlap fejlesztési támogatásunkra. WordPress Honlapokat mi kizárólag csak pályázat útján valósítunk meg! Ezzel is hozzájárulunk a társadalom digitalizációjának elősegítéséhez! Tehát ingyen dolgozunk! (:

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

SEO: A SEO eszközök, amiket mi kínálunk, alapvetőek, de elegendőek a standard weboldalak esetén. Egyszerűen hozzáadhatunk cím tag-eket, meta leírásokat és URL-eket, hogy optimalizáljuk a weboldalunk láthatóságát a keresőmotorok találatai között.

E-commerce: A webshop funkció is elég jó: amellett, hogy a PayPal integrálva van a problémamentes fizetési folyamat érdekében, egyszerűen felépíthetjük az üzletünket , árulhatunk legfeljebb 10,000 terméket, feltölthetünk termék képeket, menedzselhetjük a rendeléseket és nyomon követhetjük a leltárat és az ügyféladatokat. Ennek egyszeri díja a támogatás mellett 30 ezer forint.

Marketing: A weboldalak a legfontosabb ügyfélszerző eszközökkel is rendelkeznek. Push üzenet küldés, Hírlevél -követő hírlevél szolgáltatás, Chatbot integráció, külső tracking / követő kód elhelyezés, ügyféllista építéséhez és remarketinghez. Továbbá Popup eseményhez és exit Popup lehetőségek böngésző vagy oldal elhagyásakor.

GDPR Ready: A weboldalak a mai magyar és EU jogszabályoknak megfelelően rendelkeznek belső adatvédelmi tartalommal így ezek megírásával sem kell időt és pénzt áldozni.

Support: Ami viszont jár hozzá, nem csak az alap 99,99%-os tárhely support, hanem ha elakad a pályázó akkor segítünk a tartalom feltöltés mellett az üzemeltetésben. Saját rendszergazdád lesz aki segít a honlapok menedzselésében.

Ingyen domain és hoszting szolgáltatás

Blog: Egy blogot is hozzáadhatunk a website-hoz és lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a preferált elrendezésünket, optimalizáljuk a posztokat az elérhető SEO eszközök segítségével és beállítsuk a publikálási dátumokat.

Kell ennél több?

Önnek egy profi weboldalra van szüksége! Nem kell mást tennie mint pályázni! Ezért az összegért 99%-ban támogatjuk elképzelését legyen a pályázó, alapítvány, egyesület, intézmény, önkormányzat, vállalkozás, cég vagy akár magánszemély.

Mi a WordPress?

A WordPress CMS ingyenes és egyszerű módja annak, hogy saját honlapod legyen és azzal látogatókat, ügyfeleket szerezz az interneten. Szaknyelven egy tartalomkezelő rendszer, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen programozói tudás nélkül telepítsünk egy weblapot egy magunk választotta domain-címen, és azt tetszésünk szerint alakítsuk.

A WordPress-nek  rengeteg előnye van más tartalomkezelő rendszerekkel szemben. De a legnagyobb előnyt nem szokták felismerni, pedig szerintem ez az oka annak, hogy több, mint 70 millió honlap fut ezen a felületen.

Legfontosabb előnyök

A WordPress legnagyobb előnyei egyszerűsége, szinte korlátlan bővíthetősége. Ezek együtt egyszerre adják a más platformoktól és a honlap-készítőktől való függetlenséget. De mit jelentenek ezek pontosan?

A WordPress 2019 -2020-ban a legjobb tartalomkezelő rendszer, amit használhatsz a vállalkozásodhoz a jövedelmed növeléséhez.

Betheme 450+ választható kezdőtémával

Hogyha egy olyan WordPress sablont keresel, amivel könnyű dolgozni és reszponzív designnal rendelkezik, akkor vedd fontolóra a BeTheme sablont.

Bármelyik sablont is választhatod az egyikből tudsz készíteni másikat. Teljesen rugalmasan építheted fel oldalaidat BeTheme Muffingroup Builderrel.

Elég sok előre elkészített demóval érkezik, ezeket egyetlen kattintással importáljuk neked.. A téma továbbá könnyen testreszabható a téma-opció panellel, és még azt is kontrollálhatod, hogy az elemek az oldalon hogyan jelenjenek meg a mobilkészülékeken.

Használd ki a téma rövidkódjait, hogy olyan elemeket adj hozzá mint például az accordionok, fülek és egyebek, és ne feledd a parallax vagy videoháttér lehetőségét sem, hogy kiemeld a weboldaladat a többi közül.

Ez a megoldás nagyon hatékony, és alapvetően szép oldalakat hozhatsz így létre, amelyeket direkt a te iparágad webes igényeit szem előtt tartva alakítottak ki.

Ma egyszerűen nincs olyan alternatívája, ami egyszerűbb és gyorsabb lenne, és amiben benne volna annak a lehetősége, hogy akár komoly céges honlappá fejleszd a későbbiekben, rugalmasan alakítsd, és a Google kereső számára is megfelelő tartalmat biztosítsad.

Honlap pályázataink során tárhelyeinket több száz ügyfél használ jelenleg Betheme Muffinbuilder honlapot. Legyél te is közöttük!

Ingyen Honlap pályázat

Mit kapsz nálunk?

  • Karbantartást és frissítést
  • Hibajavítást
  • Megfelelő méretű tárhelyet
  • Biztonságot
  • Hírlevélküldési lehetőséget
  • Optimalizálást
  • Limitmentességet
  • Segítségnyújtás

A piac egyik leggyorsabb tárhelyeit kapod, továbbá nem csak egy sima Worpdress oldalt hanem nagyon sok olyan funkcióval ami 150 ezer forint piaci értéket képvisel. A honlapokat csak pályázatban biztosítjuk külön fejlesztést nem vállalunk!

Amennyiben csak tárhelyeinket választod úgy simán elvégezzük a beállítások, a domain regisztrációt és aktiváljuk a WordPresst vagy átmigráljuk egy másik tárhelyről. A WordPress honlapod megkapja a Wp Rocket unlimited licenszt is így garantáljuk a gyors oldalbetöltést!

Ami nagyon fontos hogy nem a Cache szolgáltatás miatt gyors a honlap, hanem Admin menüből is iszonyú gyorsan működik az erős szerver és az adatbázis erőforrás elosztás miatt.

WP Tárhely rendelés

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!