Gyakran feltett kérdések - GreenLight pályázatok 2018-2024

Bizonyára nagyon sok kérdés van ami megfogalmazódik az emberekben mikor a pályázatunkkal találkoznak. Összeszedtünk pár fontos kérdést amit itt megválaszolunk!

Gyakran feltett kérdések

Miért kell fizetni pályázaton?

A pályázataink során mi a saját készletünket hirdetjük meg és biztosítjuk a pályázóknak a készlet erejéig.

A pályázatfeldolgozási díj egy egyszeri adminisztrációs költség. Ez egy ugyanolyan egyenértékű szolgáltatás megrendelés mint egy műszaki cikk vagy tanácsadási díj.

Tapasztalataink szerint egy ingyenes pályázat gyorsan káoszba fulladhat. Ezért szükségesnek láttuk bevezetni egy hatékony szűrőt a komolytalan pályázók kiküszöbölésére.

Mi történik a befizetett összeggel?

A befizetett bruttó összegből a Magyar Államnak adót fizetünk, finanszírozzuk a kampány költségeinket, rezsi díjat fizetünk (Telefon, Internet, Szerver, Domain nevek fenntartása, bér és járulék költségek …stb.) A befizetett feldolgozási díj fedezi továbbá a pályázatok feldolgozását ahogy a nevében benne van, ez egy szolgáltatás megrendelés, utólagos visszafizetés NINCS!

Kik a pályázatnak a nyertesei?

A pályázat nyertesei azok akiket a pályázat zárását követő feldolgozás során kiválasztunk. Nem random (véletlen) szerű kiválasztás van, hanem jól megfontolt indok és társaságunk számára meggyőző pályázatokat támogatjuk. Pályázat “nyertesei” között magánszemélyek (nyugdíjas, pedagógus, egészségügyben dolgozó, diákok, munkavállalók, egyedülálló gyermekes családanyák, fogyatékos személyek ……………….stb.), Vállalkozások, Nonprofitok, Alapítványok, Egyesületek, Egyházak is megtalálhatók.

A pályázatunk alapvetően nem szociális pályázat, ezért elsősorban azt mérlegeljük, hogy a megítélésre kerülő támogatás milyen gazdasági, vagy társadalmi haszonnal bír és mennyiben segíti a pályázó pályázati adatlapon részletezett szándékait, céljait. Ettől függetlenül nem zárjuk ki a rászorultsági elvek figyelembevételét, de elvetésének jogát és mértékét fenntartjuk.

Miért van elutasítás?

A készleteink korlátozottak így túljelentkezés esetén elutasítások száma is megnövekedhet. Általában elmondható hogy 99db pályázatot támogatunk negyedévente, így közel 400 pályázónak biztosítunk lehetőséget arra hogy eszközhöz és szolgáltatásokhoz juthassanak.

A pályázatok tartalmának valódiságát ellenőrizni nem tudjuk, ezért kérjük a pályázót hogy a támogatási kérelem beküldésekor törekedjen az egyszerűségre és az őszinteségre a kölcsönös bizalom végett.

Milyen célt szolgál pályázatunk?

Nagyon röviden ahogy a pályázat felhívásában szerepel a társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása.

Honnan szerezzük be az eszközöket?

Az eszközöket partnereinktől, hazai Nagykereskedésektől vagy az Amazonról szerezzük be. Mindenképpen cél hogy új és Garanciális készülékeket biztosítsunk, ne pedig agyon használt lepukkant készülékeket. Cél itt is a digitális megjelenéshez szükséges eszközök biztosítása.

Nekünk miért éri meg?

A legfőbb indok, hogy nagyon olcsón nagyon nagy célközönséget érünk el vele, így nem kell versenyeznünk a konkurenciáinkkal. Második legfőbb indokunk hogy ezáltal teljesen kipörgetjük készleteinket és lekötjük erőforrásainkat. A kedvezményezettek pedig piaci ár alatt jutnak készülékekhez és szolgáltatásokhoz.

Mik a pályázati feltételek?

Már említett feldolgozási díj, ami nélkül nem fogjuk értékelni a beküldött pályázót. Ezzel magunkat is védjük a felesleges munkától. Továbbá 18. életévét betöltött személy pályázhat egészen 99+ éves koráig. Csak és kizárólag a politikai pártoktól határolódtunk el. A harmadik hogy a kiírásunkkal összhangban kerüljenek benyújtása a támogatási kérelmek.

Mi alapján hozzuk meg a döntés a pályázatokkal kapcsoltban?

Kiértékeléseket csak is üzleti szempontból vizsgáljuk!

Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját

Mekkora a támogatások piaci értéke?

A támogatások piaci értéke vegyes. 30 ezer forinttól akár 300 ezer forintig is terjedhet, attól függ mikre jelentkezik egyszerre a pályázó.

Meddig lesz még elérhető a Greenlight pályázat?

A pályázatunk negyedéves ciklusokra van bontva. Ezt azért így alakítottuk ki, mivel a támogatottak projekt megvalósítása is körülbelül ennyi idő. Így amíg leszállítjuk az eszközöket és elkészítjük a honlapokat és kivitelezzük a kampányokat, addig a következő zárásig tudjuk fogadni a pályázatokat. Ez már nálunk egy jól bevált rendszer.

Miért erősebb a negatív visszhang a pályázattal kapcsoltban?

A pályázatainkon való részvétel teljesen önkéntes. Mi senkit nem beszélünk rá hogy pályázzon hozzánk. Mivel önmagában is igen erős marketing hívószó ezen eszközök és szolgáltatások népszerűsítése így ez egy idő után öngerjesztő módon terjed és győzi meg az emberek többségét a pályázataink mellett. Ebből kifolyólag 2019-ben már többszörös túljelentkezések vannak, így valóban a többséget támogatni nem fogjuk tudni, de ez még mindig nem olyan lehetetlen mint egy szerencsejátékban való részvétel ahol gyakorlatilag 0 az esélye hogy valaki kapjon akár csak pár ezer forintot is. Általában évente egy találat visz mindent, de erről most ne beszéljünk mert sem kompetencia sem empátia nem kapcsolódik ahhoz a személyhez. Igazából nem is lehet egy lapon említeni minket a szerencsejátékokkal mivel alapból sem nem véletlen kiválasztás sem nem a szerencsén múlik a pályázó támogatása. Sokkal közelibbek vagyunk nem személytelenek és valós támogatásokat biztosítunk.

Az elutasított pályázatok miatt csalódottabbak az emberek ennek néha hangot adnak, fenyegetőznek, hirtelen feketén és fehéren látják a világot. Elfelejtik hogy mire és miért pályáztak és ezeknek a feltételeit nem veszik figyelembe.

Jelentettek már fel benneteket?

Igen már volt részünk hatósági vizsgálatban. Átvilágítottak bennünket pénzügyileg, a pályázatunk működési elvét, adatvédelem szempontjából, leellenőrizték az eddigi kedvezményezettjeinket is. Mindent rendben találtak ami hitelesít minket is ezzel kapcsoltban hogy mi egy valós célt támogatunk és valós termékeket biztosítunk a pályázat során.

Milyen információkat publikáltok?

Mivel mi egy For Profit cég vagyunk többet is publikáltunk mint ami a pályázóra tartozik. Persze vannak üzleti titkok amit nem árulhatunk el, de mind a pályázat tisztasága mind a pályázó tisztelete miatt nagyon sok információt közzéteszünk amit megtalálnak a honlapon.

Mi jár a pályázati csomag mellé?

Még 2006-ig készítettem zenét, így lényegébe véve ezt a 6db számot vásárolják meg mint FIX termék a pályázati csomag mellett. Ez egészíti ki a feldolgozás díját amivel részt vehetnek a pályázaton. Kedvezményezettként pedig a többszöröséhez is hozzájut a pályázó.

Vannak ebben az üzleti szegmensben konkurenciáitok?

A valós piachoz képest mi is eltörpülünk, a szolgáltatások szerint pedig van több konkurenciánk is.

Pályázati eszköz témákban a Mitev Kutató és Fejlesztő Kft kiírása a Jeladó Internet Kommunikációval vagy korábban Látássérült személyeknek az Informatika a Látássérült Alapítvány majdnem tízezer forint nevezési díjjal írt ki (FS2015) pályázatot beszélő szoftverekre. Ide sorolhatnám a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft ahol a (LSER2017-től és FOF2017-től) pályázatokban valló részvétel több tízezer forint, vagy a Magyar Marketing Szövetség Év honlapja pályázata is. Még egy példát említve a Nemzeti Kulturális Alap könnykiadási pályázatra való jelentkezésnél a nevezési díj 100 ezer forint is lehet. Továbbá ilyen volt még a Holdkő Kultúrális Alapítvány pályázata és a Cuki cicák Alapítványnak felajánlott támogatások és a Pairdime Kft könykiadási pályázatai is. Amiben hasonlók voltak ezek a pályázati kiírások az a pályázathoz kapcsolódó díjbefizetés volt.

Miért fontos a digitális megjelenés támogatása?

Alapvetően a mi régiónk az elmúlt években jelentős fejlődésen esett át a szomszédos országokhoz képest. Az elmúlt 20 évben akkorát fejlődött az informatikai és technológiai ipar, hogy rengeteg vesztese lett ennek az átalakulásnak. Mi a társadalom alsó és közép rétegét céloztuk meg hogy forrást biztosítsunk számukra. Ennek ellenére megtalálnak nagyobb társaságok is akikkel kooperálni is szoktunk. Hiszünk abban hogy a technológia nem bonyolult eszközök és érthetetlen megoldások szüleménye, hanem nagyon is logikus és precíz mechanizmusok sora. Ilyen az online bevétel szerző marketingek, vagy a responsiv gyors látványos weboldalak.

Pályázatunk szükséges a gyors sikerhez. Az online megjelenést támogatjuk ehhez Ingyen weboldalt biztosítunk, továbbá Ingyen tableteket, Iphone telefonkészülékeket, nagy teljesítményű asztali számítógépeket és laptop eszközöket. Ha meg van a stratégia és meg van maga a támogatott termék vagy szolgáltatás akkor garantált lesz a siker.

Milyen háttérrel rendelkeztek ezen támogatások biztosításához?

Rengeteg támogatónk van és alapjában véve nem ma kezdtük ezt az egészet. Rendelkezünk mindazon erőforrásokkal és tudással amivel a kedvezményezetteinket maximálisan tudjuk támogatni.  ..és nem csak 1-2 pályázóról van szó hanem ahogy korábban említettük évente több száz. Rendelkezünk több száz átalánydíjas partnerrel így a Greenlight pályázatok népszerűsítése és a támogatáshoz szükséges erőforrást elő tudjuk teremteni. Az a cél hogy mindenki nyertese legyen ennek az ügynek. Szeretnénk ha a pályázó elutasítást kap akkor ne azt nézze hogy neki mennyivel lett kevesebb hanem hogy vannak akiknek sikerült és ennek örülni tudjon. Ez alapvető emberi jellem is amin van még mit csiszolni a Magyar társadalomban. Ha az emberek letudják győzni az irigységüket akkor alapvetően jó szívvel fognak pályázatunkban részt venni.

Miért válasszák a Greenlightot az emberek?

Lássunk pár rövid és tömör érvet:

 1. Mert nem a szerencsén múlik a támogatás
 2. Mert rendelkezünk a támogatáshoz szükséges forrásokkal
 3. Leinformálható magyar cég vagyunk
 4. Maximálisan 99db pályázatot támogatunk, de ezt a keretet ha szükséges tudjuk még növelni
 5. Pályázatunk kitöltése átlagosan 5 perc
 6. A pályázatok kitöltése annyira egyszerű hogy nincs szükség pályázati író cégre
 7. 6350 forint egyszeri adminisztrációs költség mellett FIX terméket is biztosítunk számodra
 8. Kedvezményezettként 150 ezer forint piaci értékű támogatást biztosítunk ami jóval több mint a pályázat feldolgozási díja
 9. Új és Garanciális készülékeket biztosítunk számodra
 10. Eddig közel 1000 pályázati nyertes és 100 millió forint piaci értékű támogatás biztosítottunk.
 11. A NAV és a Fogyasztóvédelem is meggyőződött pályázatunk valódiságáról
 12. Széles társadalmi réteg számára vagyunk elérhetők
 13. Nincs szükség speciális előképzettségre
 14. Szociális alapon is támogatunk és erőforrást biztosítunk

 

Ha kíváncsi vagy mit fogalmaztak meg mások rólunk és mi volt a válaszunk akkor olvasd el ezt a cikket is!

Greenlight pályázat vélemények

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!