Gyors pályázati elbírálás - GreenLight pályázatok 2018-2024

Greenlight pályázatok kiértékelése záródátumhoz van kötve.

Elbírálási szempont

Figyelünk a pályázat során hogy minden kérdés meg legyen válaszolva.

Kérjük a pályázóinkat, hogy  legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk.

Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. 

Határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!

Pályázatok Feldolgozása és kiértékelése

Feldolgozásokat záródátumot követő 5. munkanapig elbíráljuk. Összeállítjuk a döntést követően a kedvezményezett listát melyet a kedvezményezettek oldalon publikálunk.

A publikálást követően a greenlightpalyazat [kukac] gmail.com címről fogjuk megküldeni az értesítést mind a kedvezményezetteknek és mind az elutasított pályázatoknak.

Azért külön Gmail címet választottunk mivel az egyik legstabilabb megoldás hogy ne kerülje el a pályázó figyelmét levelünk, kikerüljük a SPAM és a PROMÓCIÓS mappát az elektronikus postafiókoknál.

Kiértékeléseket csak is üzleti szempontból vizsgáljuk!

Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját.

A tapasztalat az hogy az elutasítások többsége nem a rossz pályázat miatt történik hanem az erőforrásaink véges kapacitása miatt, ezért szükséges a pályázatok kapcsán mérlegelni kit fogunk támogatni.

Amennyiben mindenképpen igénybe szeretné venni támogatásunkat és nem szeretne versenyezni, válassza a PRÉMIUM pályázati csomagunkat!

A kiírt pályázat záró időpontjában véglegesítjük a támogatottak listáját és megkezdjük a támogatások kiosztását, elektronikus kézbesítését. A támogatottakat először is kiértesítjük és ellenőrizzük az online civil és céges adatbázisokban.

Amennyiben valami nem egyértelmű számunkra úgy elektronikusan kérjük a becsatolt céges, intézményi, alapítványi, az az „közületi” működési engedélyeket, vagy létezésüket igazoló dokumentumokat, cégkivonatok, alapító okiratok, stb másolatait a pályázati jelentkezési űrlaphoz.

Amennyiben ez még nem történt meg úgy elektronikusan kérjük be az igazolásokat Támogatói szerződés aláírásakor.

Döntés és értesítés

A támogatottak számára csak azokról a támogatásokról küldünk értesítést, amit megítéltünk nekik.

A kiküldött értesítések mindegyike egységesen a pályázat záródátumokhoz időzítve 60 nap határidőt ad arra, hogy a pályázók a támogatói szerződést kitöltve és aláírva visszaküldjék részünkre.

Aki a záródátumot követően a 60 nap határidőig elmulasztja a visszaigazolást, és/vagy az aláírt szerződés visszaküldését, az eleshet a támogatástól és azt másnak ítéljük oda.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!