Hogyan nyerj pályázatot? - GreenLight pályázatok 2016-2020

A pályázati támogatások bebiztosítása nem egyszerű feladat. Bár sokat hallottunk az elmúlt időszakban arról, hogy Uniós és Állami forrásokat milyen trükkökkel tudtak megszerezni, azért ez nem mindenhol van így.

Gyakori pályázati hibák

A pályázat elkészítésekor fontos az alapos és mindenre kiterjedő információszerzés. A pályázat elkészítése közben a pályázó több hibát is elkövethet vagy hiányosságok merülhetnek fel. Tömören a leggyakoribb példák:

 • Leggyakoribb hiba, hogy a rossz koncepció benyújtása. Ez ügyben érdemes kikérni szakértő tanácsát ki segít mire kell a hangsúlyt helyezni egy támogatás felhasználásánál.
 • Az adatlap helytelen kitöltése. A pályázat helytelen értelmezéséből vagy félreértelmezéséből adódhat. Kérünk mindenkit a pontos és érthető megfogalmazásra.
 • Gyakori hiba a pályázói követelmények teljesítése. Ez elutasításhoz vezet.
 • Beadási határidők be nem tartása, a projekt támogatásának elmaradását jelenti. Fontos ügyelni ezét az érvényességre és a hitelességre.
 • Rossz pályázati csomag megválasztása. Igyekeztünk teljesen egyértelműsíteni nálunk mire lehet pályázni így sikerült visszaszorítani az ebből adódó félreértéséket.

Milyen pályázaton lehet 100% támogatás?

Elsősorban ha a mi profilunkra írják ki a pályázatot (korrupció) akkor egészen biztosan hátradőlhetünk mert nem lesz versenytársunk a pályázatok során. Ugye tippet ez ügyben mi adni nem tudunk, hiszen a mi pályázatunk elzárkózik minden politikai párttól vagy azt támogató szervezettől, így nem rendelkezünk ezen források megszerzéséhez szükséges politikai kapcsolatrendszerrel.

Azonban a mi pályázatainkon létrehoztunk egy megoldást ami maximálisan 500 ezer forint piaci értékű támogatást biztosít és mindenképp támogatjuk akik ezt a csomagot választják.

Miért jó ez nekünk?

Mi elsősorban a Digitális megjelenéssel és népszerűsítéssel összhangban szeretnénk minél szélesebb réteg számára elérhetővé tenni az új technológiákat. Rendelkezünk azzal a kapacitással (mert minden mást kiszerveztünk vagy automatizáltunk) hogy a rendelkezésre álló készleteinket kipörgessük és az erőforrásainkat kihelyezzük.

Fenntartható fejlődés

Teljesen karbon semlegesek vagyunk (leszámítva az áramfogyasztást ami nélkül egyetlen felhő vagy internetes szolgáltatás sem tud működni). Széles érdeklődésalapú támogatási rendszert hoztunk létre.

A nagyvállalatoktól az alsó középosztályig és a munkavállalótól a már nyugdíjas korosztályig vannak támogatott kedvezményezettjeink. A támogatottak listáját megtalálja a kedvezményezettek menüpontban.

Hogyan nyerheted meg a pályázatot?

Az első és legfontosabb hogy a rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk. A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Viszont verseny nélkül és a pályázat minőségétől függetlenül elvihetsz mindent amit összeállítottunk ebben a pakkban. Nem kötelező mindegyik támogatási forrással élni, ez csak rajtad műlik melyiket szeretnéd igénybe venni. Körülbelül 2024-ig több ezer magánszemélynek, vállalkozásnak, Nonprofitnak, egyéni vállalkozóknak, egyházaknak szeretnénk biztosítani ezt a lehetőséget.

Prémium pályázati kombinált csomagunk 100% támogatást biztosít és Eszköz beszerzés támogatás is van benne!

PRÉMIUM pályázat – 500E HUF Támogatásra

Támogatottak publikálása

A támogatottak listáját a pályázat zárási dátumát követő 15-30 munkanap alatt állítjuk össze véglegesen, a megvalósult projekteket folyamatosan közöljük a www.greenlightpalyazatok.hu weboldalunkon a kedvezményezett menüpont alatt!

Pályázati szemléletmód

Meggyőződésünk, hogy a legtöbb pályázat az átlag emberek számára vagy túl bonyolult (külső szakértő bevonására van szükség) vagy a pályázati feltételnek komolyabb anyagi vonzata van, nem beszélve a vállalási kötelezettségekről. Úgy gondoljuk, hogy minden ötletet értékelni kell, ebből kifolyólag a támogatás elnyerése nem a szerencsén múlik, ugyanakkor nagy szükségét látjuk az innovatív megoldások vagy a működőképes ötletek támogatására.

A pályázatok tartalmának valódiságát ellenőrizni nem tudjuk, ezért kérjük a pályázót hogy a támogatási kérelem beküldésekor törekedjen az egyszerűségre és az őszinteségre a kölcsönös bizalom végett.

Q4-es biztos pályázati támogatás

Nézzük hogyan viheted el az 500 ezer forint piaci értékű támogatásunkat! Nem nehéz még fejben is meg lehet jegyezni. Mi pedig biztosítjuk a támogatást!

 1. Válaszd ki a Prémium pályázati csomagot!
 2. Állítsd be a jelölőnégyzetet mire tartasz igényt
 3. Pár mondatban válaszolj 4 kérdésre
 4. Kattints a benyújtom a pályázatot gombra
 5. Utána add meg a számlázási adataidat és válaszd ki hogy a feldolgozási díjat hogyan szeretnéd kifizetni
 6. ZÁRÓDÁTUMOT KÖVETŐEN AMI DECEMBER 20. ÉJFÉL értesítünk a támogatásról!

MOST RAJTAD A SOR! TERMÉSZETESEN ENÉLKÜL A PRÉMIUM PÁLYÁZATI CSOMAGGAL IS JELENTŐS ESÉLYED VAN, DE HA VERSENY NÉLKÜL SZERETNÉL TÁMOGATÁST AKKOR VÁLASZD EZT CSOMAGOT!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!