Idei ellenőrzéseink - NAV, Fogyasztóvédelem - GreenLight pályázatok 2016-2020

Fogyasztóvédelmi vizsgálat

Az év eleje már egy fogyasztóvédelmi vizsgálattal kezdődött. Ennek oka, hogy az elutasított pályázatok és a pályázati feltételek nem megfelelő tanulmányozása végett a Nemzeti és Hírközlési Hatóságnál több bejelentés is érkezett. Szúrópróbaszerű vizsgálat és adatigénylés során mindent rendbe találtak a törvényi előírásoknak megfeleltünk!

Járási hivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály végzése a Greenlightpályázatokkal kapcsoltban:


NAV vizsgálat

Nemsokkal később a NAV hivataltól is megindult a Greenlight pályázatokkal kapcsolatos vizsgálódás! A vizsgálódás oka elsősorban mint “pályázati díjak” illetve ezek felhasználása és a Társaság adókötelezettségeit vizsgálta.

NAV jogkövető megbízó levél a társasággal szemben:

 


A vizsgálatot követően az adóhatóság mindent rendben talált az Xpertstudio Kft és a kapcsolt vállalkozásnál a TEES Nonprofit Kft-nél. A megállapítással kapcsolatos

A NAV végzése és megállapítása a Greenlightpályázatokkal kapcsolatban:


Pályázataink üzleti pályázat. A pályázatunk hatalmas érdeklődése miatt jóval többen pályáznak mint amennyit támogatni tudunk így megnőtt az elutasítások száma. Mi csak a kedvezményezettekre koncentrálunk és minden erőnket a projektjeikre fordítjuk! A sikernek ára van, de mindent törvényesen becsületesen végzünk!

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!