Ingyen tabletek magánszemélyeknek (a kép csak illusztráció)

Hazai forrásból, több millió forint piaci értékben több tabletet és egyéb szolgáltatásokat is kaphatnak a Magyarországon élők vagy magyar állampolgárok vagy szomszédos országban magyar nyelvterületen élők, akiknek emellett digitális kompetenciát vagy digitális megjelenést és jelenlétet preferálják az életvitelükben.

Legfontosabb információk a pályázatról:

1. Negyedévente indul és 2-3 hónapig lehet jelentkezni az ingyenes laptopért vagy tabletért.
2. Azok pályázhatnak, akik a pályázati kiírásban való feltételeknek megfelelnek, állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
3. Fő célcsoport magánszemélyek, egyéni vállalkozások és civil szervezetek, de bárki jelentkezhet, elsősorban üzleti szempontból születik döntés, viszont nem kell a pályázatokhoz pályázatírót alkalmazni. A pályázatok annyira egyszerűek hogy egy átlag ember a saját szavaival is eltudja mondani milyen célból szeretné felhasználni ezt a pályázati támogatást

Egy pályázónak csak 1 ingyen tablet vagy laptop jár, de ha  több kiírásra is pályázik akkor van lehetősége egy nagyobb pályázati csomaggal is benyújtani pályázatát így jelentősen nagyobb eséllyel lehet támogatáshoz jutni.

A tabletek specifikációi eltérhetnek néhol a pályázati kiírásonként:

Nagyon gyors négymagos processzort és Android ™ 7.0 Nougat® tartalmaz. Úgy lett megtervezve, hogy egyedi multimediális élményt szolgáltasson.

A kép csak illusztráció

Legjelentősebb tulajdonságok:

  • 7 hüvelyk átmérőjű kijelző (1024×600 pixel)
  • Legújabb mobil operációs rendszer, Android ™ 7.0 Nougat
  • 4-magos CPU @ 1,3 GHz által hajtott
  • Maradj állandó kapcsolatban a Wifi  csatlakozásnak köszönhetően

Élvezd az összes médiumod

A tablet héthüvelykes kijelző (1024×600 pixel) világos és színes képekkel érkezik, tökéletes kedvenc filmjeid megtekintésére az  Video Player alkalmazással vagy böngészés az interneten.

A háztartásban

A Wifi konnektivitásnak köszönhetőn teljes hozzáférést nyerhetsz az internethez bárhol ahol szeretnéd. Egyszerűen csatlakozz az Internetre és menj ki a szabadba! Ez egyszerű a tablet könnyű és kompakt testének köszönhetően.

Négymagos processzor

Négymagos processzor rendszerbe foglalva remek teljesítménnyel érkezik. Játékaid és alkalmazásaid most a lehető legjobban és gond nélkül futnak, még a Multitaskinggel sem lesz gondod.

Android Nougat

Éld át készülékeden az Android – Nougat 7.0 rendszer utolsó verzióját. A legújabb Android Nougat 7.0 új funkciókkal érkezik: dupla kattintással az „Áttekintés“ gombra két alkalmazást tudsz egyszerre elindítani, az üzenetek és adatok új módja, fejlesztett akkumulátor és természetesen teljes hozzáférés a Google Play üzlethez.

A pályázatok a https://greenlightpalyazatok.hu/#palyazat oldalon nyújtható be!