Ingyen tablet - GreenLight pályázatok 2016-2020

Ingyen tabletek magánszemélyeknek (a kép csak illusztráció)

Hazai forrásból, több millió forint piaci értékben több tabletet és egyéb szolgáltatásokat is kaphatnak a Magyarországon élők vagy magyar állampolgárok vagy szomszédos országban magyar nyelvterületen élők, akiknek emellett digitális kompetenciát vagy digitális megjelenést és jelenlétet preferálják az életvitelükben.

Legfontosabb információk a pályázatról:

1. Negyedévente indul és 2-3 hónapig lehet jelentkezni az ingyenes laptopért vagy tabletért.
2. Azok pályázhatnak, akik a pályázati kiírásban való feltételeknek megfelelnek, állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
3. Fő célcsoport magánszemélyek, egyéni vállalkozások és civil szervezetek, de bárki jelentkezhet, elsősorban üzleti szempontból születik döntés, viszont nem kell a pályázatokhoz pályázatírót alkalmazni. A pályázatok annyira egyszerűek hogy egy átlag ember a saját szavaival is eltudja mondani milyen célból szeretné felhasználni ezt a pályázati támogatást

Egy pályázónak csak 1 ingyen tablet vagy laptop jár, de ha  több kiírásra is pályázik akkor van lehetősége egy nagyobb pályázati csomaggal is benyújtani pályázatát így jelentősen nagyobb eséllyel lehet támogatáshoz jutni.

A tabletek specifikációi eltérhetnek néhol a pályázati kiírásonként:

Nagyon gyors négymagos processzort és Android ™ tartalmaz. Úgy lett megtervezve, hogy egyedi multimediális élményt szolgáltasson.

A kép csak illusztráció

Legjelentősebb tulajdonságok:

  • 7 hüvelyk átmérőjű kijelző (1024×600 pixel)
  • Legújabb mobil operációs rendszer, Android ™ 7.0 Nougat
  • 4-magos CPU @ 1,3 GHz által hajtott
  • Maradj állandó kapcsolatban a Wifi  csatlakozásnak köszönhetően

Élvezd az összes médiumod

A tablet héthüvelykes kijelző (1024×600 pixel) világos és színes képekkel érkezik, tökéletes kedvenc filmjeid megtekintésére az  Video Player alkalmazással vagy böngészés az interneten.

A háztartásban

A Wifi konnektivitásnak köszönhetőn teljes hozzáférést nyerhetsz az internethez bárhol ahol szeretnéd. Egyszerűen csatlakozz az Internetre és menj ki a szabadba! Ez egyszerű a tablet könnyű és kompakt testének köszönhetően.

Négymagos processzor

Négymagos processzor rendszerbe foglalva remek teljesítménnyel érkezik. Játékaid és alkalmazásaid most a lehető legjobban és gond nélkül futnak, még a Multitaskinggel sem lesz gondod.

Android

Éld át készülékeden az Android – rendszer verzióját. A legújabb Android új funkciókkal érkezik: dupla kattintással az „Áttekintés“ gombra két alkalmazást tudsz egyszerre elindítani, az üzenetek és adatok új módja, fejlesztett akkumulátor és természetesen teljes hozzáférés a Google Play üzlethez.

 

Ingyen Tabletek támogatása

Green-Light vissza nem térítendő pályázatok

Pályázatunkban meghirdetett eszközökhöz, felajánlásból jutunk hozzá!
Célunk, hogy új -garanciális eszközöket tudjunk szétosztani a pályázóink között. Igyekszünk mindig a legújabb Tableteket beszerezni.
Mi nem szeretnénk használt vagy régi elfekvő készletből vissza maradt eszközöket a pályázókra aggatni. Számunkra fontos a minőség minden téren.

Mi a célja az Eszközök támogatásának?

• Csökkenteni eszköz kiadásokon

• Hatékonyabb munkavégzés elérése

• Legújabb technikai megoldások alkalmazása

• Forrás teremtés

Kell ennél több?

Önnek nem egy régi hanem egy új garanciális készülékre van szüksége! Nem kell mást tennie mint pályázni!

Ezért az összegért a legjobb pályázatokat támogatjuk!
Támogatottak köre: alapítvány, egyesület, intézmény, önkormányzat, vállalkozás, cég vagy magánszemély.

Milyen eszközökkel támogatunk?

Pályázatonként, AMAZON Tabletekkel támogatjuk kedvezményezetteinket! Eszközök új és garanciálisak felajánlásból vagy partnereinktől szerezzük be! Az eszközök korlátozott példányszámban állnak rendelkezésre. Minden eszköz alkalmas munkára és szórakozásra.

Az elektronikus pályázati csomagra kattintva érhető el a pályázati felület! Kérdésekre válaszolva nyújthatja be pályázatát! A pályázatokat záródátumot követően bíráljuk el!

Itt jelentkezhet a Tablet pályázatra:

Ingyen Tablet pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!