Igen létezik ilyen, viszont csak és kizárólag Greenlight pályázat útján vehető igénybe!

Mi a különbség a Greenlight weboldal és más hasonló ingyenes weboldal szolgáltatások között?

Nézzünk egy két népszerűbb megoldást erre.

Simplesite.com

Egyszerű weboldalak készítését ajánlja a Simple Site oldala, és valóban ezt is kapjuk. A magyar kezdőlapon, ahol egy-két alapvető adat megadása után nekikezdhetünk a weboldal gyártásának. Az ingyenes oldalakat a simplesite.com domain alá teszi, de ez a kisebbik baj. Figyelni kell, mert folyamatosan domaineket próbál ránk sózni, illetve prémium szolgáltatásokat kínál. Ugyanakkor ezt ki lehet kerülni, és egyszerű szöveges vagy képeket megosztó oldalakat remekül és gyorsan lehet így készíteni.

A fő probléma vele, hogy nem igazán tudjuk megfelelően managelni, nem tudunk rajta igazán értékesíteni és nem tehetünk vele azt amit szeretnénk. Teszem azt átköltöztetni egy másik szolgáltatóhoz vagy lementeni saját gépünkre adatbázis és fájlokat egyaránt. Szóval akinek csak annyi a lényeg hogy mutogatni akar egy portfolio oldalt de nem szükségesek eszközök amivel látogatókat is szerez és kommunikál velük akkor ez a megoldás jó lehet.

Webnode.hu

A webnode és társai, amolyan szűkített cms-ek. Ezeknek a használata erősen limitált pl.: megadott sablonokból/layoutokból gazdálkodhatsz (max képet tölthetsz a fejlécbe), tartalomfeltöltés engedélyezett, de php programfuttatás nem. Nem igazán alkalmas egyedi megoldásokra és az előbbihez hasonlóan a tartalom itt sem nagyon vihető sehova sem.

Ezek egyszerű blog, vagy bemutatkozó statikus oldalnak elmennek, de egy bonyolultabb weboldalt (pl webáruház) már nem tudnak elvinni.

Összességében egyszerű laikusok által is megtanulható rendszer, viszont időt és energiát jelent ennek kezelésének megtanulása. A simplesite.com -hoz hasonlóan tartalomgyártáson kívül nem igazán használható megoldás. Apropó, tartalomgyártás ami ugye fontos a SEO vagyis a keresőoptimalizálás miatt, jobban járunk ha a Blog.hu és társain kezdjük, mivel ott a szolgáltatás saját olvasó tábora megtalálja cikkeinket.

Ők talán a legnagyobbak, de létezik még sok versenytárs. Általában igaz az hogy az ingyenesség fejébe mi magunk leszünk a termék.

 

Greenlight Weboldal pályázat

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

Így építheti fel weboldalát!

SEO: A SEO eszközök, amiket mi kínálunk, alapvetőek, de elegendőek a standard weboldalak esetén. Egyszerűen hozzáadhatunk cím tag-eket, meta leírásokat és URL-eket, hogy optimalizáljuk a weboldalunk láthatóságát a keresőmotorok találatai között.

E-commerce: A webshop funkció is elég jó: amellett, hogy a PayPal integrálva van a problémamentes fizetési folyamat érdekében, egyszerűen felépíthetjük az üzletünket , árulhatunk legfeljebb 10,000 terméket, feltölthetünk termék képeket, menedzselhetjük a rendeléseket és nyomon követhetjük a leltárat és az ügyféladatokat.

Marketing: A weboldalak a legfontosabb ügyfélszerző eszközökkel is rendelkeznek. Push üzenet küldés, Hírlevél -követő hírlevél szolgáltatás, külső tracking / követő kód elhelyezés, ügyféllista építéséhez és remarketinghez. Továbbá Popup eseményhez és exit Popup lehetőségek böngésző vagy oldal elhagyásakor.

GDPR Ready: A weboldalak a mai magyar és EU jogszabályoknak megfelelően rendelkeznek belső adatvédelmi tartalommal így ezek megírásával sem kell időt és pénzt áldozni.

Support: Ami viszont jár hozzá, nem csak az alap 99,99%-os tárhely support, hanem ha elakad a pályázó akkor segítünk a tartalom feltöltés mellett az üzemeltetésben. Saját rendszergazdád lesz aki segít a honlapok menedzselésében.

Ingyen domain és hoszting szolgáltatás

Blog: Egy blogot is hozzáadhatunk a website-hoz és lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a preferált elrendezésünket, optimalizáljuk a posztokat az elérhető SEO eszközök segítségével és beállítsuk a publikálási dátumokat.

 • 360 kezdőtéma vagy nevezzük sablonnak, de mind teljesen egyedire szabható
 • Website builder – fogd és vidd módszerrel építheted
 • Könnyű használat – oktató anyagot is adunk hozzá
 • Több mint 65 millióan használják a CMS-t
 •  Reszponzív  vagy mobilbarát megoldás
 •  SSL titkosítás hogy a böngészők ne reklamáljanak miatta
 •  Egyéni domén, de preferáljuk a .hu .com .eu végződésüeket
 •  Blogplatform, cikkek közzététele, időzítése
 •  Szociálismédia integráció
 •  Tracking code, követő kód támogatás marketing eszközökhöz
 •  eKereskedelmi támogatás, bankkártyás fizetési megoldások
 •  Keresőoptimalizálási eszköz és SEO barát felépítés
 •  Többnyelvűség támogatása
 • Ingyenes tartalom feltöltés és felület kialakítás

Jól olvasta az utolsó pontot teljesen ingyen feltöltjük a kezdő tartalmat így nem kell ezzel időt pocsékolni és még hónapok mire a weboldalát megmutathatja a közönségnek.

Általában elmondható ha minden rugalmasan zajlik egy weboldal pályázat projekt végrehajtás során akkor akár 1-2 héten belül is elkészülhet a honlap. A projekt végrehajtás megvalósítási ideje 3 hónapot szoktunk biztosítani amihez 3 hónap ingyen domain regisztráció és  SSD tárhely jár ingyen.

A pályázatot itt tudja benyújtani: https://greenlightpalyazatok.hu/#palyazat

Csatlakozz FACEBOOK csoportunkhoz

Greenlight pályázati weboldalak
Zárt csoport · 18 tag
 

Csatlakozás a csoporthoz

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport

Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni?
A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Tec…