Iphone pályázat - GreenLight pályázatok 2016-2020

Ez az iPhone végül nem egy lebutított tudású és visszafogott erejű modell lett. Csupán a méret változott, az erő viszont szinte minden tekintetben a 6s / 6S Plus modellekkel megegyező maradt. Az árszint Apple-léptékkel mérve még mindig barátságtalanabb, és ha valaki csak azért nem vett mostanában iPhone-t, mert zavarta a nagy méret, most akár meg is tudja pályázni nálunk így kedvezményezettként Ingyen jut IPHONE telefonkészülékhez!

Iphone pályázat

Elindítjuk első Iphone készülék pályázatainkat.

Eddigi Greenlight pályázatban Tablet készülékekre, PC számítógépek és Laptop beszerzés támogatásra lehetett jelentkezni. Bővítve és teljesen lefedve a digitális eszköz portfóliót, mostantól a piac legjobban összeszerelt márkás Apple Iphone készülékekre is lehet jelentkezni!

Miért is jó lehetőség ez a számodra?

Maguk az Iphone készülékek egy komoly brandet jelentenek, a kiskereskedelmi ára Magyarországon egy szűkebb réteg számára elérhető csak. Ezzel a készülék pályázattal így a telefon készülék kategóriában is piacot nyitottunk.

A készülékek elérhetők lesznek a 2019 Q4 negyedéves pályázatunkban. Kizárólag új és garanciális készülékeket biztosítunk és osztunk szét a pályázók között a támogatás keretében.

A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!

Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött! A pályázatfeldolgozási díj az Iphone készüléknél Bruttó 12700 Forint.
Maximum: 99db támogatható pályázat / negyedév
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

Kicsi, de erős

Amellett, hogy minden bizonnyal a kicsit vékonyabb (bár persze nem a legvékonyabb) pénztárcájú vásárlóközönség átcsábítása volt az Apple egyik célja, abban is lehet igazság, amit Tim Cook is folyamatosan hangoztatott: manapság szinte nincsenek kisebb formátumú csúcstelefonok, a gyártók legerősebb modelljei mind tepsi kategóriában indulnak, a 4 hüvelyk körüli kijelző megmaradt a belépő szintű készülékeken. Pedig sokan vannak, akik szerint még mindig ez a legjobb telefonméret, ezért kis készüléket szeretnének, de a nagyokhoz hasonló erővel. Tessék, megkapták.

Az iPhone SE belsejében gyakorlatilag a nagytesó, a tavaly ősszel bemutatott 6s motorja működik, az A9 rendszerchipet M9 mozgásérzékelős társprocesszor támogatja. Itt is megtaláljuk az ujjlenyomat-olvasót, a hátlapi kamera pedig 12 megapixeles, autofókuszos, dupla LED vakus példány, amellyel akár 4K felbontású videót is lőhetünk. Az előlapi kamera mondjuk tényleg nem a csúcsok csúcsa, mindössze 1,2 megapixeles, de vigyorgós szelfire ez is elég lesz. A 4 hüvelykes Retina Display kijelző 1336×640 képpontos, tehát HD felbontás ugyan nincs, de a kis képátló miatt még így is éles képet ad. A 6s-hez képest itt is találunk egy apró hátrányt, itt nem használható az érintés erejét is figyelő 3D Touch.

A 113 grammos, 124 x 59 x 7,6 mm méretű telefon természetesen LTE hálózatokat is kezel, kommunikációra még Bluetooth 4.2-t, WiFi-t, A-GPS egységet és NFC-t használ, utóbbival érhető el az Apple Pay fizetőrendszer. A telefonon az iOS operációs rendszer fut, amelyben néhány extra funkció (például a külön jelszóval védett feljegyzések) mellett biztonsági réseket is befoltoztak.

Létező Iphone pályázatok Magyarországon

“TÁVZSEM” Projekt

Igen létezik ilyen pályázat de ez elsősorban látássérült fogyatékos embertársaink számára elérhető. Ezeknek a pályázatoknak a kiírója az MVGYOSZ vagyis Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége.

Az iphone készülékekre pályázni a Távszem projekt keretében lehet látássérült magánszemélyek számára. A pályázat feltétele Látássérültséget igazoló dokumentum vagy Látássérült Egyesületi tagság és a VOICEOVER beszélőszoftver megtanulása egy kirendelt mentor segítségével.

Greenlight Iphone támogatás

A TEES Nonprofit Kft a Greenlight pályázat keretében a digitális megjelenéssel összhangban bárkinek biztosítja az Iphone készüléket akinek a pályázata meggyőz bennünket! A pályázatok benyújtása 5 perc.

MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

Ingyen Apple Iphone telefon pályázat

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!