Jófogás belépés - GreenLight pályázatok 2016-2020

Te is szeretnél egy jó fogást? Akkor lépj be hozzánk!

Jófogás

A Greenlight pályázatok magánszemélyek számára is biztosítanak jófogást! Gondolj bele egész nap böngészed a netet, nem kímélve az idődet hogy valami olyan információba fuss bele amivel előnyt vagy forrást tudsz magad számára szerezni.

A legtöbb embertársunk egyszerűen képtelen “uralni” az internetet. Ez alatt azt értem, hogy csak haladnak az árral, de nem szán időt arra, hogyan lehetne több bevételt szerezni belőle.

10 év alatt teljesen megváltoztak a piaci körülmények. A globalizáció áldásos hatása lehetővé tette hogy úgy kommunikálj és üzletelj külföldi emberekkel hogy mindenki a saját nyelvén beszéljen.

A másodperc tört része alatt akkora adatmennyiség mozgatható meg és információ kérhető le amelyet pár éve el sem tudtunk volna képzelni.

Olyan szoftverek érhetők el a piacon amivel legálisan személyes adatok gyűjthetők, ezekre a legkülönfélébb marketing tartalmú ajánlatainkat tudjuk küldeni.

Lehet legálisan és online üzletet kötni?

Természetesen Igen és egyre inkább ez a tendencia. Miért mondom ezt?

Gomba mód szaporodnak azok a weboldalak és webáruházak amik terméket értékesítenek. A jófogás nem csak a vásárlónak szól hanem az értékesítőnek is.

Hogyan tanulható meg?

Először is szerintem azt kell rendbe tenni hogy eddig mire használtam az internetet vagy az internetes platformokat. Vázoljunk fel röviden és őszintén egy papírlapra hogy amikor leülünk a számítógép vagy tablet elé, akkor pontosan mit is csinálunk és mennyi időnk megy el vele. Figyeljük meg hogy azok a folyamatok amiken végig haladunk egy komplex tudást alkalmazva biztosítanak számunkra információt vagy szolgáltatást.

Azt a részét kellene meglátni hogy emögött a rendszerek mögött is emberek dolgoznak és hogyan tudnánk a másik oldalról beleszólni a folyamatok alakulásába.

Online megjelenés támogatása

A legtöbb felhasználót úgy is hívhatnánk hogy fogyasztók. Vagy tartalmat vagy ténylegesen valami termékre keresve potenciális vásárló. Mind a kettőnek hatalmas szerepe van ebben a digitális éterben. A fogyasztó elsősorban informálódik, mint te, aki ezeket a sorokat olvasod. Keresed azokat az információ magokat amiket te is tovább gondolva egy pénzforrássá fordíthatod.

Ilyen információs magok elsősorban olyan piaci rések, vagy technológiai megoldások, de akár bármilyen területre vonatkozó tananyag, amit elsajátítva alkalmazni szeretnél.  Én most célirányosan szeretnélek vezetni egy megoldás felé, mivel annyi ilyen információs mag van ami rengeteg idő esetleg pénz összeszedegetni és megtanulni alkalmazni hogy ahhoz külön kurzusokat kellene indítani.

Amire neked biztosan szükséged lesz, hogy elérjél nagyon de nagyon sok embert és ez ne kerüljön egy valag pénzbe.

Ezért mi összeállítottunk neked egy olyan megoldást ami biztosítja mind a nézettséget, mind a célzott reklámokat hogy még több ügyfelet és vásárlót biztosítson számodra.

Eszközök a cél elérése érdekében

Ezeknek a rendszereknek az üzemeltetéséhez neked eszközökre is szükség lesz, így a csomag kínálatban megpályázhatók a legmodernebb Pc számítógép konfigurációk melyek vásárlásánál jelentős mértékben támogatunk. Továbbá készlettel rendelkezünk olyan gyors Amazon Tablet készülékekkel, amivel nyomon követheted az eladást vagy a hirdetési tevékenységedet!

Ezek az eszközök szükségesek a mindennapi életben, már -már teljesen összekapcsolódik húsvértestünk ezekkel a kütyükkel és a hatalmas információs organizmusban mint az emberi testben a sejtek azonnal reagálhatunk egy -egy fogyasztói igény kielégítésére!

A Greenlight pályázatok keretében most egy igazi jófogásod lehet, hiszen kedvezményezettjeinknek ingyen biztosítjuk a Tablet készülékeket. Ezekkel a készülékekkel elsősorban forrást biztosítunk neked, továbbá kezedbe adjuk az egyik legjobb technológiai megoldást melyet az Amazon a világ legnagyobb magánvállalata készített és dobott piacra.

E mellé elindítottunk a piacon egy olyan szolgáltatást (mivel sajnos mindenkinek nem tudunk nagyértékű PC számítógépet adni) amivel jelentősen csökkenthető a számítógépre fordított költség, továbbá a fennmaradó részt vissza térítendő formában is igénybe tudja venni! A számítógép konfigurációink korszerű DDR4 memóriákkal vannak szerelve, gyors SSD háttértárral és többmagos processzorral szállítjuk le kedvezményezettjeinknek akiknek nem kell anyagilag most megterhelni magukat. A Pc számítógép konfigurációja a pályázat keretében mi állítjuk össze és szállítjuk le.

Legyen jófogásod új és garanciális pályázati számítógépeinkkel! Bővebb információ a pályázati útmutatóban!

Digitális jelenlét és Honlap támogatás

Az PC és Tablet eszközök mellett szükség van egy másik eszközre, amit ugyan fizikailag nem fogsz meg, de létezik, lélegzik és csak rajtad múlik mivé neveled és mennyien fogják szeretni.

Ehhez biztosítunk mi olyan honlap megoldást ami ügyfélbarát, jó felhasználói élményt biztosít, a megfelelő tartalom mellett magas konverzió (pl: feliratkozás, eladás ..stb.), keresőmotorok számára szerethető felépítés, úgy is mondhatnánk SEO barát honlap. Mindez úgy hogy te választod meg a kezdő témát amiből már összesen 400+ darab van. Nem kell bajlódnod az elején a CMS motor működésének megismerésével mi mindent feltöltünk és beállítunk helyetted. Legyen egyedi honlapod aminek a működéséhez most oktatási segédletet is biztosítunk. Mindez teljesen ingyen!

A honlapokhoz gyors tárhelyet is biztosítunk számodra. Nem kel bajlódnod ha nem szeretnél tárhely konfigurálással foglalkozni, mi nagyon szívesen végezzük ezt a tevékenységet. Kitiltjuk az ártalmas botokat, a nagyfokú szerver lekérések és támadók IP címét is, napi biztonsági mentést készítünk. Nem korlátozzuk a honlapod erőforrását, hírlevelet küldhetsz ki korlátlanul bombázhatod az internetet az üzeneteiddel!

Ez olyan eszköz amire szükséged lehet hogy gyorsan nagyon de nagyon sok embert el tudj érni egyszerre egy időben. (politikai pártokat nem támogatunk, így politikai üzeneteket sem engedünk eljuttatni a szervereinkről)

Mi mindent tudsz tenni egy honlappal?

Elsősorban olyan tartalmat gyártani aminek a szakértője vagy de akár csak szimplán egy közösséget összetartani és ezzel kapcsolatos információkat publikussá tenni. (Bloggerek, közösségek, Alapítványok, Egyesületek, Önkormányzatok, Állami Intézmények és egyéb Nonprofit szervezeteknek ajánlott opció)

Lehet továbbá terméket értékesíteni vagy támogatást, pénzbeli felajánlást befogadni! Ez alapvető cél kell hogy legyen mindenki számára. Főleg vállalkozások vagy olyan magánemberek akik főállás mellett kezdenek vállalkozásba és így egészítik ki a havi fizetésüket vagy egy utazást vagy lakhatást (hitel vagy albérlet) vagy egyéb luxus kiadásaikat (lizingelt gépkocsi) stb…

A kiadási oldalt felsorolni is nehéz hiszen bármire lehetne költeni. Itt jövünk a képbe hogy a másik oldalon találjuk magunkat, hogyan értékesítsünk, adjunk át üzenetet és építsünk olyan marketing megoldásokat amik manapság működnek!

Ilyen csatornák a honlapunkon keresztül:

  • azonnali PUSH üzenet küldés
  • Chatbot értesítés FB Messengerbe
  • Email kiküldés az épített listánkra, már okostelefonon mindenki azonnal megkapja
  • Remarketing célzott hirdetés minden oldallátogatónknak
  • Valósidejű monitorozás a látogatóinkról és szokásairól
  • Azonnali FEEDBACK visszajelzés ha valami tetszik vagy nem tetszik az olvasóknak.
  • Bármelyik közösségi platformra kilehet lőni a tartalmunkat!

Marketing vagy hogyan is mit tálaljunk?

Mindenki marketingelt már valamilyen szinten. A marketing lényege valaminek vagy valakinek a promotálása. Leginkább tinédzser kórban szokták a fiatalok magukat promotálni amikor megtetszik egy fiúnak egy lány vagy éppen fordítva (bocs de más verzió nálunk sem jöhet szóba). Mindenki marketingel vagy jól vagy rosszul.

Viszont a Marketing tanulható. Ne félj attól ami vagy és amit megosztanál a közönséggel! Hány vicces bakiból és lámpalázas emberből lett véleményvezér? Szerinted aki a gép előtt ül és streameli a játékokat azok az igazi megmondó emberek? Manapság a Youtuberek is politikusnak készülnek és Fővárosi polgármesternek jelöltetik magukat? Amikor a celebek több pénzt keresnek mint egy diplomás tanár, vagy egy autodidakta lexikális tudással rendelkező segédmunkás?

Hangoljuk a húrokon és változtassunk a gondolkodásmódunkon!

Legyen jófogásod és lépj be a Greenlight pályázati projektbe. Vegyél részt a pályázaton és használd ki pályázataink adta lehetőséget! Mi is így kezdtük, minekünk is voltak nehézségek, de működik.

Tanuld el tőlünk hogyan tudsz sokkal olcsóbban hirdetni és ebben támogatunk is téged a pályázat keretein belül, továbbá milyen technikai megoldásokat azok amelyek kellenek a sikeres konverziók elérése érdekében. Mondhatnám hogyan szerezz úgy bevételt hogy ne legyenek kötelezettségeid ezáltal egy biztos és hosszú passzív bevételt teremtve meg.

Lépj be a pályázatunkba

Most hogy végig olvastad a sorokat biztos vagyok benne hogy sok kérdés is felmerült számodra. A Greenlight pályázatok keretében ingyen biztosítunk erőforrást és eszközöket számodra. Nem elsősorban a passzív pályázókra vágyunk akik átveszik a Tableteket és aztán soha többé nem találkozunk (online), hanem szeretnénk ha olyan emberek is jelentkeznének akiknek eddig rossz tapasztalatai voltak akár a vállalkozás téren, vagy egy külső szolgáltatóval kapcsoltban és szeretnének ezen a területen beleszólni a folyamatokban és tanulni tőlünk!

Vedd át az irányítást!

Az első és legfontosabb hogy meggyőzz bennünket a pályázat során. Ez lehet talán az első megmérettetés. Évről évre egyre több embert tudunk támogatni és ezért egyre több erőforrást biztosítunk a projektek sikere érdekében. Vannak számunkra is főbb prioritások, de igyekszünk ezeket mind a digitális megjelenéssel összhangban végezni.

Fogalmazd meg mit is szeretnél, a pályázati adatlap kitöltése körülbelül 5 perc. Elsősorban nem “profi” pályázatokat várunk, de azért fontos az összeszedettség és a cél körülírása.

Nem lennél mérges ha véletlenül lecsúsznál erről a lehetőségről? Most vedd kezedbe a sorsod TE! Többféle pályázati csomagot biztosítottunk így te is el tudod dönteni mire is van szükséged.

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Legyen a sikered a mi sikerünk is, mert a pályázataink elnyerése NEM SZERENCSE KÉRDÉSE! EZ EGY IGAZÁN JÓFOGÁS MOST!

Társadalmi szerepvállalás

Mivel pályázatainkon civil szervezetek, Nonprofit Kft-k vagy közhasznú fokozattal rendelkező Egyesületek és Alapítványok is részt vehetnek, így abban voltunk érdekeltek hogy a piaci árhoz képest jelentősen kedvezőbb feltételeket biztosítsunk ezen szervezetek számára.

Azzal a céllal jött létre ez a projekt hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Szolgáltatások pályázat útján adhatók be. A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel.

Pályázat benyújtása: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!