KATA-s vállalkozások támogatása - GreenLight pályázatok 2016-2020

Ez elmúlt pár év legnépszerűbb adózási formája az egyéni vállalkozásoknál a KATA.

KATA vállalkozással kapcsolatos alapismeretek

Gyakori félreértés a kezdő vállalkozók körében, hogy azt gondolják a KATA egy vállalkozási forma, pedig valójában a KATA egy adózási forma, amit az alábbi vállalkozások választhatnak:

 • egyéni vállalkozások
 • egyéni cégek
 • magánszemélyekből álló betéti társaságok
 • magánszemélyekből álló közkereseti társaságok

Korlátolt felelősségű társaságok nem választhatják ezt az adózási formát!

Kinek éri meg a KATA?

Ezzel az adózási formával a vállalkozások számos más adót kiválthatnak a tételes adó megfizetésével.

 • havonta 50 ezer forint ha főállású vállalkozó
 • nem főállású vállalkozó esetén havonta 25 ezer forint fizetendő

KATA vállalkozások támogatása

Elsősorban most ezt mutatnánk be pontosan milyen támogatási lehetőségeik vannak az egyéni vállalkozásoknak ás hogyan profitálhatnak belőle

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS KATÁS INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE

Elérhető maximum támogatás:4.573.800 Ft. A pályázati lehetőség várhatóan 2019. szeptember 1-jétől nyílik meg, ezért érdemes időben felkészülni.

Pályázatok száma és elnevezése

 • GINOP-5.2.7-18 Fiatalok Vállalkozóvá Válásának támogatása
 • GINOP-5.1.10-18 Álláskeresők Vállalkozóvá Válásának támogatása
 • GINOP-5.1.9-17 felhívás keretében felkészített álláskeresők által megalapított vállalkozások induló költségeik támogatása céljából.

Nem szükséges önerő, azaz a támogatás a projekt elszámolható összes költségének a 100%-a 

A támogatást igénylők köre

– 18. életévüket betöltött – 18 és 25 év közötti álláskereső fiatalok
– 25 és 30 év közötti Nemzeti Foglalkoztatási Szolgáltatnál regisztrált álláskereső fiatalok, 30. életévüket betöltött regisztrált álláskeresők
– Magyarországi lakcímmel rendelkeznek
– a létrehozott vállalkozás a támogatási kérelem benyújtása előtt maximum 3 hónappal korábban alakult.

Projekten belül elszámolható költségek

– foglalkoztatás – munkabér, járulékok, vállalkozói kivét, – KATA adózónak kifizetett jövedelem, alkalmazott bér és járulékai
– kötelező tájékoztatás és nyilvánosság,
– előkészítési tevékenység,
– eszközbeszerzés,
– eszközbérlés,
– üzlethelyiség-bérlet, vagy irodabérlet,
– információs technológiafejlesztés,
– egyéb immateriális javak beszerzése,
– piacra jutás támogatása,
– anyagbeszerzés,
– általános vállalatirányítási tevékenység.

Előleg: a megítélt támogatás legfeljebb 25 %-ának megfelelő, maximum 1.143.450,- Ft összegű támogatási előleget biztosít.

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ GREENLIGHT TÁMOGATÁS KATÁS INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE

Elérhető maximum támogatás 500 ezer forint. A pályázati lehetőség folyamatos [negyedévente]elbírálás.

A pályázatunk kombinálható a Ginop pályázatokkal, a költségek tételesen elszámolhatók.

A támogatást igénylők köre

Minden 18. életévét betöltött magánszemély vagy már működő egyéni vállalkozás

Támogatási formák

A pályázataink a digitális megjelenéssel összhangban vannak kiírva. Cél hogy minden vállalkozást hozzásegítsünk professzionális webes jelenlétre és új és garanciális számítástechnikai eszközökhöz.

Ingyen honlap támogatása

Ha nincs honlapod vagy a régi elavult, akkor pályázz nálunk honlap fejlesztési támogatásunkra. WordPress Honlapokat mi kizárólag csak pályázat útján valósítunk meg! Ezzel is hozzájárulunk a társadalom digitalizációjának elősegítéséhez! Tehát ingyen dolgozunk! (:

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

SEO: A SEO eszközök, amiket mi kínálunk, alapvetőek, de elegendőek a standard weboldalak esetén. Egyszerűen hozzáadhatunk cím tag-eket, meta leírásokat és URL-eket, hogy optimalizáljuk a weboldalunk láthatóságát a keresőmotorok találatai között.

E-commerce: A webshop funkció is elég jó: amellett, hogy a PayPal integrálva van a problémamentes fizetési folyamat érdekében, egyszerűen felépíthetjük az üzletünket , árulhatunk legfeljebb 10,000 terméket, feltölthetünk termék képeket, menedzselhetjük a rendeléseket és nyomon követhetjük a leltárat és az ügyféladatokat. Ennek egyszeri díja a támogatás mellett 30 ezer forint.

Marketing: A weboldalak a legfontosabb ügyfélszerző eszközökkel is rendelkeznek. Push üzenet küldés, Hírlevél -követő hírlevél szolgáltatás, Chatbot integráció, külső tracking / követő kód elhelyezés, ügyféllista építéséhez és remarketinghez. Továbbá Popup eseményhez és exit Popup lehetőségek böngésző vagy oldal elhagyásakor.

GDPR Ready: A weboldalak a mai magyar és EU jogszabályoknak megfelelően rendelkeznek belső adatvédelmi tartalommal így ezek megírásával sem kell időt és pénzt áldozni.

Support: Ami viszont jár hozzá, nem csak az alap 99,99%-os tárhely support, hanem ha elakad a pályázó akkor segítünk a tartalom feltöltés mellett az üzemeltetésben. Saját rendszergazdád lesz aki segít a honlapok menedzselésében.

Professzionális tárhely szolgáltatás

Pályázatainkban wordpress alapú honlapokra lehet pályázni. Fejlesztettük szolgáltatásainkat így mostantól már meglévő honlap tulajdonosok is választhatják a tárhelyeinket.

Ha WordPress és Woocommerce alapú nyílt forráskódú honlapod van akkor te is belefutottál már hogy egy bejegyzés mentésnél több másodpercet is kell várni, vagy egy kisebb fejlesztéshez beállításhoz fejlesztőt kell megkérned.

A legrosszabb eset azonban az amikor frissül a rendszer és a telepített pluginek már nem működnek. Összeomlik az oldal az elavult összetevőktől egy biztonsági rés miatt pedig vírusos lesz a honlapunk vagy eltérítik. Ebből következik hogy a Google-ban is jelentős veszteséget okoz a találati listán vagy a hirdetéseinket feleslegesen futtatjuk, rosszabb esetben kapunk egy komoly tiltást a fiókunkra vonatkozólag.

A Greenlight tárhelyen kizárólag WordPress és Woocommerce oldalakat működtetünk. Mivel mi nem csak tárhely rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk hanem honlap rendszergazdai üzemeltetést is megvalósítunk így nem kell tartanod a jövőbeli változásoktól, hiszen szakszerűen finomhangoljuk honlapod hogy továbbra is elérje a célját.

WordPress weboldalad nem csak gyorsabb lesz, hanem nagyobb látogatószámot is könnyen ki tud szolgálni a többszerveres kiszolgálásnak köszönhetően.

Mit kapsz nálunk?

 • Karbantartást és frissítést
 • Hibajavítást
 • Megfelelő méretű tárhelyet
 • Biztonságot
 • Hírlevélküldési lehetőséget
 • Optimalizálást
 • Limitmentességet
 • Segítségnyújtás

A piac egyik leggyorsabb tárhelyeit kapod, továbbá nem csak egy sima Worpdress oldalt hanem nagyon sok olyan funkcióval ami 150 ezer forint piaci értéket képvisel. A honlapokat csak pályázatban biztosítjuk külön fejlesztést nem vállalunk!

Ingyen Honlap pályázat

Greenlight Eszköz támogatás

Milyen támogatási formák vannak és mekkora piaci értékkel bírnak?

 • Nagy értékű PC számítógépek és Laptop vásárlása támogatása során berendeljük az alkatrészeket, összeállítjuk és kiszállítjuk ügyfélnek a konfigurációt. Minden számítógépet alaposan tesztnek vetünk alá melyre 1 év garanciát vállalunk!
 • Tablet és IPHONE telefonkészülék esetén a kedvezményezett vállalja a székszerű használatot és a pályázatban benyújtottaknak megfelelően használja. Ezt követően postára adjuk a készüléket új tulajdonosának.
  A készülékek felhasználásának módjáról után követést nem végzünk, ugyanis erre sem időnk sem energiánk nem lesz a további projektek megvalósítása miatt.

A támogatásokra szánt forrás maximum 150 ezer forint / pályázat. Van arra is lehetőség hogy egy pályázó hozzáférhet a maximum 500 ezer forint piaci értékű támogatáshoz is.

A GINOP pályázatokban rendelkezésre álló Uniós kifizetésék teljes egészében felhasználhatók a Greenlight támogatások pályázatban. Támogatásaink révén jelentős összeggel tudod csökkenteni ezekre az eszközökre és szolgáltatásokra szánt kifizetésed, így több lehetőséged marad üzleti partnereid vagy árukészleted beszerzésére!

Ha meggyőztünk válaszd ki a számodra legszimpatikusabb pályázati csomagokat. 5 perc a kitöltése küld be és bízd ránk a megvalósítást és az ezzel kapcsolatos költségeket!

Pályázat benyújtása

Csak és kizárólag az elektronikus pályázati felületen lehet benyújtani a támogatási kérelmet! A pályázati felület a pályázati csomagokra kattintva érhető el! A pályázatok piaci értéke 150 ezer forint!

Folyamatosan monitorozzuk a beérkezett pályázatokat és a rendelkezésre álló készleteink aranyában döntünk a pályázat ZÁRÁSÁNAK IDŐPONTJÁRÓL!

A teljes pályázati kiírás itt olvasható: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!