Laptop pályázat - GreenLight pályázatok 2018-2024

Greenlight pályázati támogatás

A Greenlight pályázatok keretében korábban több Toshiba Satelit Click mini Laptop készüléket is meghirdettünk.
Mondhatom nagyon kapós pályázat volt. A Click mini készülékek Windows 10 támogatással érkeztek!

LEGÚJABB LAPTOP 2019 PÁLYÁZATUNKAT ITT TEKINTHETI MEG: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazati-hirek/laptop-palyazat-2/

A laptop pályázatok helyett most a PC Számítógép konfigurációkat részesítjük előnyben.

Miért a PC és NEM a laptop?

A laptopok igen praktikus kis hordozható készülékek, viszont mi elsősorban  modulárisan felépített és minőségi alkatrészekből összeválogatott asztali számítógépeket részesítjük előnyben.

Amiben az asztali számítógépek jobbak az elsősorban a hardver erőforrás tekintetében mérhető teljesítmény.

A digitális megjelenésnél fontosnak tartjuk hogy olyan készülékeket biztosítsunk amivel rengeteg digitális és multimédiás tartalom állítható elő.

Laptop helyett inkább a Tablet

Ha hordozhatóságról beszélünk és nyers média tartalmak gyártásáról mint képek és videók készítése akkor a Laptop készülékek helyett pedig a még könnyebb és hordozhatóbb Tableteket ajánljuk pályázat keretében. Ezek a készülékek praktikusabbak a Laptopnál, hiszen jelentős belső tárhely mellett inkább a használhatóság helyezzük előtérbe.

Az első és legfontosabb előnyük a tartalom fogyasztás. Most jött a hír hogy a Google mobil algoritmus feltérképezése már a világ weboldalainak felét feltérképezte. Tehát mindenképpen ez a jövő.

A másik előnye hogy több óra folyamatos használatot is kibír ez a készülék, így nem kell állandóan megkínálni konnektorral hogy tudjunk rajta dolgozni vagy tanulni vagy szórakozni.

Lesz még Laptop pályázat?

Mivel a Laptopok a mobil hordozhatóság tekintetében a Tabletekkel versenyeznek, munka és számítási teljesítmény szempontjából az asztali Pc számítógépekkel így elmondható egyenlőre nem indítunk külön Laptop pályázatot.

Amennyiben lesz olyan felajánlás számunkra amiben laptop készülékeket adományoznak nekünk, úgy ezeket meg fogjuk hirdetni pályázat keretein belül!

Laptop pályázat helyett Ingyen tablet eszközök és Pc számítógép konfigurációk vásárlásának támogatását biztosítjuk!

Amennyiben érdekel több pályázati kiírásunk azt itt olvasd el!

Laptop vásárlás támogatása pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!