Legyél kedvezményezett! - GreenLight pályázatok 2016-2020

Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz Greenlight pályázati kiírásra!

Miért jó kedvezményezettnek lenni?

A pályázati megvalósítás során ingyen jutsz egy körülbelül 150 ezer forint piaci értékű szolgáltatáshoz. Ha több kedvezményt is kaptál akkor ezeknek az értéke jelentősen növekszik.

Fontos: a kedvezmények értéke össze nem vonható egyetlen projekt megvalósításra, de külön -külön igénybe lehet venni.

Hasonlítsunk össze a kiírásunkat a piac más szereplőivel

Tablet pályázatunkban a kedvezményezettek Ingyen jutnak egy modern gyors készülékhez. Ez azért jó mert a legtöbb ember egy belépőszintű Android Tablet készüléket sem tud megengedni magának!

Ha a pályázatfeldolgozási díjat levonjuk akkor is 20-30 ezer forint többlet kiadásba kerülne ezeknek a készülékeknek a megvásárlása.

Tablet készülékek során igyekszünk új és garanciális mai feltételeknek megellő tudású készülékeket beszerezni. Korábban írtunk arról hogy más pályázatokon is lehet Tablet készülékekre pályázni, de azok használt és teljesítményben gyengébb gépek szoktak lenni. Továbbá mi nem számítunk fel postai költséget ezt is teljes mértékben mi álljuk!

Még Blackfriday akció során sem találtunk 2018 végén 20 ezer forint alatt ilyen készülékeket. Hatalmas kereslet van még mindig ezekre a készülékekre ezért igyekszünk annyi pályázónak juttatni amennyit csak tudunk.

PC Számítógép konfigurációk vásárlásának támogatása során csak olyan készülékeket támogatunk amik megfelelnek a mai technológiai követelményeknek. Figyelünk arra, hogy a legújabb és energiahatékonyságból a legmegfelelőbb hardverekkel legyen felszerelve, támogassa a legújabb Windows operációs rendszert.

Egyszerűen ne érezze a kedvezményezett szintén azt hogy rásóztak egy elavult lassú vasat.

A számítógépek vásárlásához önerő szükséges, de egy jelentős részét átvállalja a TEES Nonprofit Kft, így olcsóbban beszerezhető és hozzá lehet jutni új és garanciális számítógépekhez.

Összehasonlítva az EU pályázatokkal már azok sem nagyon biztosítanak eszköz vásárlásra 40%-nál több kedvezményt.

A Greenlight pályázatoknál könnyű elbírálási lehetőséget biztosítunk úgy hogy közel 100% a kedvezményezetteknek a támogatása.

Honlap pályázat során teljes egészében ingyen kivitelezzük a pályázónak a weboldalát. Teljeskörű szolgáltatásaink révén a piac más szegmenseihez hasonlítva tized áron készülnek el a honlapok és webáruházak. A honlapok kezeléséhez oktatóanyagot és rendszergazdai support támogatást biztosítunk tárhellyel együtt.

Honlapoknak a feladata az hogy fontos információt közöljenek vagy látogatókat irányítsunk és értékesítsünk rajta. Van akiknek csak a kötelező beszámolók megjelenítéséhez szükséges az online felület de van akik üzleti szempontból az oldalon feltöltött termékek vagy üzleti blogjukon keresztül szolgáltatnak, értékesítenek.

Ezeket a szolgáltatásokat 100%-ban biztosítjuk a kontingens erejéig.

Média megjelenés biztosítása során teljeskörűen próbáljuk lefedni a piac valamennyi formáját. Grafika és Videó pályázati kiírásunkban arculat és megjelenés megalkotását szorgalmazzuk, míg a PR és EDM hirdetés támogatásokban az online nézettség és népszerűsítésére tesszük a fő hangsúlyt. Ezeket egyébként kombináljuk Facebook és Google hirdetési megoldásokkal is a hatékonyabb eredmény elérése érdekében.

Mindenkinek szüksége van a médiában való megjelenésre és ezen technikák megtanulására és elsajátítására.

Igyekszünk együtt dolgozni Nonprofit és Civil szervezetekkel, Alapítványokkal, Egyesületekkel vagy a gazdaság más szereplőivel, vállalkozásokkal, cégekkel, hiszen a hirdetések futtatása nélkül gyakorlatilag online nem is létezhetnek.

Kiemelten fontos számunkra hogy magánszemélyeket is támogassunk nagy számban hiszen ezekből kerülnek ki a vállalkozás ügyvezetők, tulajdonosok, szervezetek elnökei vagy kurátorok, akiknek fontos szerep van a társadalom működésében.

Ma már nincs olyan terület amit ne befolyásolna az online megjelenés, Internet használat és Számítástechnikai eszközökkel folytatott munkavégzés.

Ezért lett megalkotva a Greenlight pályázatok a Digitális megjelenés támogatása.

A pályázatunkra bárki …hangsúlyozom bárki pályázhat! Ha nem vagy elítélt és nem vagy közügyektől eltiltva és betöltötted a 18. életévedet akkor szívesen várjuk pályázatodat!

Kik pályázhatnak?

Pályázhatsz magánszemélyként vagy egyesület, gazdasági társaság, szövetkezet, egyesülés, alapítvány nevében. 

Gazdasági társaságok a következő formákban jelentkezhetnek:

  • közkereseti társaság (KKT)
  • betéti társaság (BT)
  • korlátolt felelősségű társaság (KFT)
  • részvénytársaság (RT) mely lehet zártkörűen működő részvénytársaság (ZRT) vagy nyilvánosan működő részvénytársaság (NYRT)

Nem jogi személyek is benyújthatják a pályázatot mint az egyéni vállalkozó és az egyéni cég is!

Már közeledünk a 100 millió forint piaci értékű támogatáshoz! Jelentkezz még ma!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!