Magánszemély pályázat - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight nyertesek

Végre Magyarországon van egy olyan pályázat ahol magánszemélyek is jelentős De Minis támogatást tudnak igénybe venni.

A pályázati forrásokat a digitális megjelenésre fordítják, elsősorban olyan eszközökre, melyekkel az interneten való online jelenlétet lehet erősíteni.
Továbbá elősegíteni, hogy a magánszemélyek is elsősorban lehetőségként tekintsenek az Internetre. Ezért eszköz pályázatok mellett támogatás részeként honlapokat készítünk, melyeket a forrásunkhoz képest jelentős nézettséggel is megdobunk a kezdő látogatók és ügyfelek szerzése céljából.

Kik jelentkezhetnek?

Minden 18. életévét betöltött személy

Hogyan valósulnak meg a projektek?

A záródátumot követően Támogatói értesítést küldünk a kedvezményezettnek. A támogatási szerződést követően azonnal elkezdjük a projektet megvalósítását, de ez kiírásonként változó.

Milyen támogatási formák vannak és mekkora piaci értékkel bírnak?

  • Nagy értékű PC számítógépek támogatása során berendeljük az alkatrészeket, összeállítjuk és kiszállítjuk ügyfélnek a konfigurációt. Minden számítógépet alaposan tesztnek vetünk alá melyre 1 év garanciát vállalunk!
  • Tablet készülék esetén a kedvezményezett vállalja a székszerű használatot és a pályázatban benyújtottaknak megfelelően használja. Ezt követően postára adjuk a készüléket új tulajdonosának.
    A készülékek felhasználásának módjáról után követést nem végzünk, ugyanis erre sem időnk sem energiánk nem lesz a további projektek megvalósítása miatt.
  • Weboldal pályázat és fejlesztés terén cél, hogy a kedvezményezett pályázó eszközként tudja használni weboldalát. Hasznos tartalmat készítsen, esetleg kivegye valamilyen módon a részét az növekvő online kereskedelmi piacból.
    A támogatás során nem egy “mindenkinek ugyanez a design séma van” arculatot kap a pályázó, továbbá egy SSL titkosítással felszerelt gyors SSD tárhelyet biztosítunk és üzemeltetünk.
  • Online jelenlét erősítése marketing eszközökkel és hirdetési keret támogatással. Ezzel főképp azok tudnak jogosultságot szerezni akik részt vettek weboldal pályázaton vagy már rendelkeznek valamilyen online felülettel. Közösségi oldalak kizáró ok (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+….)

A támogatásokra szánt forrás maximum 150 ezer forint / pályázat. Van arra is lehetőség hogy egy pályázó hozzáférhet a maximum 500 ezer forint piaci értékű támogatáshoz is.

Magánszemélyek így vissza nem térítendő pályázati támogatáshoz jutnak amely tekinthető egy lépcsőfoknak esetlegesen egy második támogatás megszerzéséhez.

A támogatásokat a TEES Nonprofit Kft és az Xpertstudio Kft közösen szervezi és kivitelezi. A támogatások igénybevétele a pályázati feltételek és útmutatóban leírtak szerint vehetők igénybe. A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így minden záródátumot követően beérkezett pályázat automatikusan elutasításra kerül.
A támogatásokra szánt keretösszeg eddig 50 millió forint piaci értékű vissza nem térítendő forrás volt.

A pályázatok benyújtása a Greenlight Elektromos pályázati felületén lehetséges.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!