Mire jók a pályázatok? - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight pályázati támogatás

A cégek már tűkön ülve várják, hogy végre induljanak az új ciklus pályázatai, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan érdemes felkészülni, és min bukhat el egy jónak tűnő pályázati lehetőség. Összegyűjtöttük a leghasznosabb tudnivalókat.

A cégek negyede pályázna 2020-ig egy friss kutatás szerint, források nélkül a tervezett beruházásaiknak csak 40 százaléka valósulna meg. Ki ne szeretne többet költeni beruházásokra, szolgáltatások igénybevételére, digitális megjelenésre vagy Pc számítógép konfigurációk vásárlására.

Gyakori hibák, bakik, félreértések

Ahhoz, hogy sikeresen pályázhassunk, tisztában kell lennünk azzal, mit szeretnénk, mire szól a pályázat, milyen feltételeknek kell megfelelni és milyen határidőket, teljesítéséket kell vállalnunk. Ezek hiányában kellemetlen nem sok esélyünk van megnyerni egy pályázatot, vagy éppen a későbbieknek érnek majd kellemetlen meglepetések minket.

Ehhez nemrég közzétettünk egy gyors segítséget!

Mi re van szükség?

Ha beküldik a pályázatot, alaposan átnéztük és ha úgy ítéljük meg, hogy nem teljesen egyértelmű számunkra a leírtak vagy a pályázó nem igazán azonosítható a leírtak alapján, akkor bekérjük az alapító okiratot vagy a működési engedélyt, magánszemélyként pedig egy személyazonosság igazolását alátámasztó dokumentumot.

„Vannak sztenderd dokumentumok, amelyeket mindenképpen össze kell készíteni: ilyen a jóváhagyott előző éves beszámoló vagy az aláírási címpéldány. Azt is érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy a közreműködő szervezetek is egyre felkészültebbek, és sok publikus adatra maguk keresnek rá, így nem is kell fölöslegesen ezeket a pályázathoz csatolni”.

Tippek a sikeres 2019-es pályázatokhoz
A mostani pályázati ciklusban a feltételek részben szigorúbbak lesznek a múltban megtapasztaltnál. Aki komolyan gondolkozik abban, hogy pályázaton indulna a jövőben, annak érdemes a 2018-s gazdasági évet úgy zárni, hogy cége meg is feleljen a feltételeknek.

Fontos dokumentum lehet az önerő igazolás a nem 100 százalékban támogatott projektek esetében. Jellemzően a teljes projekt összegének a 25 százalékát kell igazolni önerőként a likviditás bizonyításának érdekében, amit bankszámlakivonat formájában kell csatolnunk.

Mikor van szükség ezen dokumentumok igazolására?

Eu és Állami kiírásoknál mindenképpen szükséges ezen iratok és igazolások összekészítése. Mi elsősorban az online céginformáció portálról és bírósági webportálról ellenőrizzük a szervezetek és cégeket. A Greenlight pályázati kiírásnál mi bizalmat szentelünk a leírtakkal kapcsoltban. Azok akik hozzánk benyújtják pályázatukat majdnem 100%-os hogy mindenki nyer a kontingens erejéig.

A mi támogatásunk révén ugyan nem feltétlenül biztosítunk több millió forint támogatást, hiszen önmagában a pénzbeli támogatás sem segítség ha nincs megfelelő stratégia vagy üzleti terv. Ellenben az általunk nyújtott támogatás minden alapvető eszközt és szolgáltatást tartalmaz amely több millió forintot is ki kellene fizetnie a pályázónak, így ezeket a dolgokat mi házon belűl intézzünk, így jóval több marad a pályázó zsebében mint ha egyszeri pénzbeli támogatást biztosítanánk csak.

Ha érdekli Greenlight pályázatunk, nyújtsa be még ma! Több mint 400 kedvezményezett nem tévedhet!

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!