Modern Vállalkozások Program - GreenLight pályázatok 2016-2020

Nem előszór halljuk ezt a szót, de mit is jelent ez a hétköznapi nyelven.

Modern Vállalkozások Program

A jelenlegi EU-s költségvetési időszak egyik első kiemelt GINOP projektjeként indult el 2016-ban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programja (MVP).

A program a gyakorlatban eddig több mint 16 000 működő vállalkozást ért el, ebből 10 000 cég a helyszíni auditot követően, „személyre szabott” tanácsadásban is részesült, annak érdekében, hogy a működését valamilyen digitális eszközzel támogassa. A visszajelzések szerint a cégek megértették az üzenet és elindultak a digitális modernizáció útján ezt bizonyítja az is, hogy 7000 vállalkozás a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítést is megszerezte és több mint 22 000 informatikai megoldás bevezetése vagy megvalósult, vagy folyamatban van a fejlesztés.

DFV minősítést szereztünk

Az Xpertstudio Kft is megszerezte a DFV minősítést, így elmondhatjuk hogy teljesen felkészültünk a digitális innovációra.

Ez azonban egyáltalán nem csak egy újabb plecsni, amivel a cégvezető a vitrinben vagy a honlapján büszkélkedhet, hanem igenis kézzel fogható előnyöket biztosít a vállalkozása számára. A minősítés megszerzésével ugyanis a kkv-k kedvezményes termékek igénybevétellel és kedvezőbb pályázati lehetőségekkel, továbbá számos más segítséggel élhetnek, ráadásul felkerülnek a DFV minősítéssel rendelkező cégek nyilvános listájára is, amelyen már több mint 5300 cég szerepel.

A Greenlight pályázatunkban indított társadalmi szerepvállalásunk során ugyanezeket az eszközöket biztosítjuk mind egyéni vállalkozásoknak, mind társas vállalkozásoknak. A programunk keretében eddig közel 200 vállalkozáson segítettünk ami az állami Modern Vállalkozás Programhoz viszonyítva is kiemelkedő teljesítmény.

Digitális jelenlét

A digitális megjelenés támogatása során a vállalkozásoknak kiemelt figyelmet szentelünk eszközök fejlesztése, digitalizáció és online megjelenés támogatására. Fontosnak tartjuk hogy a legmodernebb és egyben leggyorsabb megjelenést biztosítsuk nekik, nehogy ezen vérezzen el az ügyfélszerzés lehetősége.

A magyar gazdaság egyik sarokpillére a vállalkozásoknak a támogatása, ugyanis a gazdasági össztermék valamivel több mint 50%-át ez a szektor adja.

A mostani pilot programban körülbelül 300-650 vállalkozást szeretnénk elérni a 2020-2024-es időszakra levetítve.

A Greenlight pályázatokkal együtt a Modern Vállalkozások Programjában nem a pénzügyi támogatáson van a hangsúly. Éppen abban tér el a korábbi hasonló kezdeményezésektől, hogy nem kizárólag pénzügyi támogatást nyújt a cégek számára, hanem a digitalizációs felzárkózás érdekében tanácsadást, ingyen szolgáltatást, ingyen Honlapokat / webáruházakat készítünk és a fejlődés megvalósítására Eszköz vásárlás támogatásával vagy konkrétan ingyen Tablet és Iphone készülékek támogatását is a zászlójára tűzi.

Greenlight pályázatok 2020-2024

A jelen Felhívás célcsoportjába azon vállalkozások (és vállalkozók) tartoznak, amelyek hozzáadott érték-növekedési potenciállal bírnak, az igénybe vett támogatásból megvalósult fejlesztésük eredményeként helyi, nemzeti, de főleg nemzetközi hálózatokba kapcsolódnak be vagy részvételük intenzitása ilyen tekintetben növekszik.

A támogatott vállalkozásnak olyan vállalásokat kell célul kitűzni, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, illetve javítja a technológiai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot.

Aktuális Pályázat (2019 Január 01-től most December 20.-ig)

100% vissza nem térítendő:

Ingyen Weboldal – Webáruház készítés Ingyen tartalom feltöltéssel. Professzionális Honlapok elkészítése gyors SSD tárhelyen és ingyen domain regisztrációval biztosítva
PC Számítógép konfiguráció és Laptop vásárlásának támogatására egyszeri pénzbeli támogatás, így a támogatott részt a TEES Nonprofit Kft egyenlíti ki a szolgáltatónál (30% vásárlási kedvezmény biztosítása)
Ingyen Amazon Fire Tablet készülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
Ingyen Apple IPHONE telefonkészülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek

A kiírás teljes egészében itt olvasható!

150 ezer forint piaci értékű szolgáltatások és eszközök együttes elnyerése összesen 500 ezer forint piaci értékű támogatás biztosítanak!

A pályázatok megvalósítását az Xpertstudio Média – Informatika Kft fogja kivitelezni.

Támogatást igénylők köre:
Jelen Felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be:
 
Mikro-, kis-, és középvállalkozások:
Jogi forma szerint:
– kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok,
– egyéni cégek,
– szövetkezetek.
Gazdálkodási formakód szerint:
– 113 Korlátolt felelősségű társaság
– 114 Részvénytársaság
– 116 Közkereseti társaság
– 117 Betéti társaság
– 121 Szociális szövetkezet
– 122 Takarék- és hitelszövetkezet
– 123 Iskola szövetkezet
– 124 Agrárgazdasági szövetkezet
– 126 Biztosító szövetkezet
– 128 Foglalkoztatási szövetkezet
– 129 Egyéb szövetkezet
– 141 Európai részvénytársaság (SE)
– 142 Európai szövetkezet (SCE)
– 226 Külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe
– 228 Egyéni cég
– 231 Egyéni vállalkozó
A támogatás formája:
Jelen Felhívás keretében nyújtott támogatás vissza térítendő és adott feltételek mentén. A felhívásban foglaltak részben vagy teljes mértékben történő teljesítése esetén, a visszatérítendő támogatás részben vagy egészben vissza nem térítendő támogatássá módosulhat.
A támogatás mértéke, összege:
a) Az igényelhető visszatérítendő támogatás összege: minimum 30 ezer Ft, maximum 500 ezer Ft.
A rendelkezésre álló forrás:
A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 40 millió Ft piaci értékű. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 100-500 db.

Támogatási lehetőségek

IPHONE PÁLYÁZAT

Maguk az Iphone készülékek egy komoly brandet jelentenek, a kiskereskedelmi ára Magyarországon egy szűkebb réteg számára elérhető csak. Ezzel a készülék pályázattal így a telefon készülék kategóriában is piacot nyitottunk.

A készülékek elérhetők lesznek a 2019 Q4 negyedéves pályázatunkban. Kizárólag új és garanciális készülékeket biztosítunk és osztunk szét a pályázók között a támogatás keretében.

Több információ

PC LAPTOP ÉS TABLET ESZKÖZ TÁMOGATÁS

Az uniós pénzosztásban a legtöbb kis és Középvállalkozás nem tud részt venni vagy egyáltalán nem is alkalmas ezen források lehívására. Egy egész iparág létrejött az uniós támogatások szétosztására. Bár a legtöbbjük nem a “haveroknak” kívánnak beruházást biztosítani azért elmondható hogy a nagy többségnek politikai háttér kapcsolat nélkül is tud sikeres pályázatot benyújtani.

Több információ

HONLAP PÁLYÁZAT

Ha nincs honlapod vagy a régi elavult, akkor pályázz nálunk honlap fejlesztési támogatásunkra. WordPress Honlapokat mi kizárólag csak pályázat útján valósítunk meg! Ezzel is hozzájárulunk a társadalom digitalizációjának elősegítéséhez! Tehát ingyen dolgozunk! (:

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

Több információ

MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!