nonprofit pályázatok


Minden, a civil szervezetek számára elérhető aktuális pályázat egy helyen.

Mi a Nonprofit szervezet?

Valamilyen nemes társadalmi célért létrehozott nonprofit szervezetek bármennyire is jószándékúak, a törvénynek és a hatóságoknak így is meg kell felelniük.

Nonprofit szervezeteknek minősülnek:

 • az egyesületek,
 • alapítványok, közalapítványok és
 • a köztestületek.

Ahhoz, hogy egy nonprofit szervezetet közhasznú szervezetnek minősüljön, ahhoz közhasznú szervezetként kell hogy nyilvántartásba rögzítsék.

Mikor közhasznú Nonprofit?

Közhasznú szervezetnek minősíthető közhasznú tevékenységet végző szervezet, mely a társadalom vagy az egyén szükségleteinek kielégítéséhez megfelelő erőforrásokkal rendelkezik és megfelelő társadalmi támogatottsága kimutatható. Maga a közhasznú tevékenység az a létesítő okiratban megjelölt közfeladat teljesítését közvetve, vagy közvetlenül kell, hogy szolgálja, mely által hozzájárul a  társadalom, vagy az egyén vagy akár mindkettő szükségleteinek kielégítéséhez. elégséges erőforrásról akkor beszélhetünk, ha

 • a szervezet utolsó 2 lezárt üzleti év vonatkozásában árbevétel tekintetében meghaladta az egymillió forintot,
 • nem volt veszteséges,
 • és a személyi jellegű ráfordításai elérik az összes ráfordítás egy negyedét.

Nonprofit támogatottság

A megfelelő társadalmi támogatottságra is szükség van a közhasznú jogállás megszerzéséhez ezek lehetnek az alábbiak:

 • a felajánlott SZJA 1%-ból a szervezet részére juttatott összegek együttesen elérik az összes bevételének 2%-át.
 • A közhasznú tevékenység működésének érdekében felmerült költségek és ráfordítások meghaladják az összes ráfordítás felét 2 év átlagában.
 • A társadalmi támogatottság meghatározó tényezője lehet az, hogy a szervezetnél a közhasznú tevékenység ellátásban tartósan 2 év átlagában legalább 10 közérdekű, önkéntes személy végez tevékenységet.

Közhasznú szervezetté minősítéshez elégséges a társadalmi támogatottság, valamint az erőforrás ellátottság feltételei közül (külön-külön) legalább 1-1 határérték elérése.

Nonprofit pályázatok

Milyen pályázatokra tudnak Nonprofit szerveztek jelentkezni?

A Nonprofit jellege szerint a következő területek ellátásának stabilitása szerinti feladatokhoz tudnak forrást igényelni ezek a szervezzetek:

 • szociális ellátás keretében teljesített szolgáltatás nyújtás,
 • gyermek és ifjúság védelem,
 • köz- és felsőoktatás,
 • népművészeti, iparművészeti termékek kiállításának, vásárának, bemutatójának szervezése,
 • humán egészségügyi ellátás keretében teljesített szolgáltatás, stb.

A listát lehetne még folytatni, hiszen feladat lenne bőven amit át kell vállalni az államtól. Viszont ezeknek a feladatoknak az ellátása nem kis emberi teljesítményt igényel. Leszámítva azokat a szervezeteket ahol nincs működés, foglalkozni kell a projekt managementtel, a szervezet működtetésével, hosszútávú pénzügyi stabilitással, Non-Profit bevétel szerzéssel vagy forrásteremtéssel.

Mivel a 21. században élünk a digitális robbanás időszakában, elmondható az utolsó 20 évben annyira megváltozott a piac hogy új eszközökre van szükség a szervezetek működtetéséhez. A világ felgyorsult a gondok és a problémák növekedtek.

Viszont előnyt jelenthet hogy a digitális megjelenésben a 2 legnagyobb platformról (Google és Facebook) szinte mindenki elérhető és megcélozható programunkkal.

A TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft a civil szférában tevékenykedik. Fő célterülete:

 • a Látássérült emberek IT Elemi rehabilitációja. Ez annyit takar, hogy vak embereket megtanítunk számítógépek és okos készülékek használatára.
 • A másik fő célterület a Greenlight pályázati támogatások.

Nonprofit szervezeteknek is írunk ki pályázatokat, hogy minél többen kitudják használni a technológiákban rejlő erőt.

Olyan megoldást dolgoztunk ki amivel a szervezetek nem csak elérni tudják célközönségeiket hanem nonprofit bevételre is szert tudnak tenni, ezáltal stabilizálni tudják a működésüket. Továbbá igyekszünk partnereinktől minél nagyobb számban Pc számítógép eszközöket biztosítani vagy Ingyen tablet készülékeket, mivel ezek a legfontosabbak hogy ténylegesen eltudják végezni az alapítói okiratban vállalt kötelezettségüket.

Természetesen a Magyar Állam is segít a szervezetek támogatásában de ez kb a túlélésre elég csak. Ezért mi a nonprofit pályázatunkban 150 ezer forint vissza nem térítendő pályázati támogatást biztosítunk minden jelentkezőnek, így jelentős pénzt megspórolhatnak, modernizálhatják honlapjaikat vagy számítástechnikai eszközeiket cserélhetik le a feladatok hatékony ellátása végett.

Elsősorban olyan pályázatokat támogatunk akikkel látunk a jövőben együttműködési lehetőséget.

A Greenlight pályázati kiírás záródátumhoz van kötve. További információ a honlapon olvasható. A pályázatok piaci értéke egyenként 150 ezer forint, amely Vissza nem térítendő. Mi ezekkel az eszközökkel amikkel támogatjuk a nonprofit szervezeteket több millió forint stabil bevételt tud nekünk produkálni.

Lépjen egy lépcsőfokkal feljebb a Greenlight pályázatokkal.

Kik jelentkezhetnek?

A cikk elején írt definició szerint, Egyesületek, érdekvédelmi szervezetek, Alapítványok, Nonprofit gazdasági társaságok.

Közhasznú fokozatú szervezetek automatikusan megkapják a Honlap pályázati támogatást, a PR Publikációs támogatást EDM hírlevéllel (ez jól jön mondjuk adó 1% kampányoknál) melyek együttes piaci értéke több mint 500 ezer forint.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup