Nonprofit pályázatok - GreenLight pályázatok 2018-2024

nonprofit pályázatok


Minden, a civil szervezetek számára elérhető aktuális pályázat egy helyen.

Mi a Nonprofit szervezet?

Valamilyen nemes társadalmi célért létrehozott nonprofit szervezetek bármennyire is jószándékúak, a törvénynek és a hatóságoknak így is meg kell felelniük.

Nonprofit szervezeteknek minősülnek:

 • az egyesületek,
 • alapítványok, közalapítványok és
 • a köztestületek.

Ahhoz, hogy egy nonprofit szervezetet közhasznú szervezetnek minősüljön, ahhoz közhasznú szervezetként kell hogy nyilvántartásba rögzítsék.

Mikor közhasznú Nonprofit?

Közhasznú szervezetnek minősíthető közhasznú tevékenységet végző szervezet, mely a társadalom vagy az egyén szükségleteinek kielégítéséhez megfelelő erőforrásokkal rendelkezik és megfelelő társadalmi támogatottsága kimutatható. Maga a közhasznú tevékenység az a létesítő okiratban megjelölt közfeladat teljesítését közvetve, vagy közvetlenül kell, hogy szolgálja, mely által hozzájárul a  társadalom, vagy az egyén vagy akár mindkettő szükségleteinek kielégítéséhez. elégséges erőforrásról akkor beszélhetünk, ha

 • a szervezet utolsó 2 lezárt üzleti év vonatkozásában árbevétel tekintetében meghaladta az egymillió forintot,
 • nem volt veszteséges,
 • és a személyi jellegű ráfordításai elérik az összes ráfordítás egy negyedét.

Nonprofit támogatottság

A megfelelő társadalmi támogatottságra is szükség van a közhasznú jogállás megszerzéséhez ezek lehetnek az alábbiak:

 • a felajánlott SZJA 1%-ból a szervezet részére juttatott összegek együttesen elérik az összes bevételének 2%-át.
 • A közhasznú tevékenység működésének érdekében felmerült költségek és ráfordítások meghaladják az összes ráfordítás felét 2 év átlagában.
 • A társadalmi támogatottság meghatározó tényezője lehet az, hogy a szervezetnél a közhasznú tevékenység ellátásban tartósan 2 év átlagában legalább 10 közérdekű, önkéntes személy végez tevékenységet.

Közhasznú szervezetté minősítéshez elégséges a társadalmi támogatottság, valamint az erőforrás ellátottság feltételei közül (külön-külön) legalább 1-1 határérték elérése.

Nonprofit pályázatok

Milyen pályázatokra tudnak Nonprofit szerveztek jelentkezni?

A Nonprofit jellege szerint a következő területek ellátásának stabilitása szerinti feladatokhoz tudnak forrást igényelni ezek a szervezzetek:

 • szociális ellátás keretében teljesített szolgáltatás nyújtás,
 • gyermek és ifjúság védelem,
 • köz- és felsőoktatás,
 • népművészeti, iparművészeti termékek kiállításának, vásárának, bemutatójának szervezése,
 • humán egészségügyi ellátás keretében teljesített szolgáltatás, stb.

A listát lehetne még folytatni, hiszen feladat lenne bőven amit át kell vállalni az államtól. Viszont ezeknek a feladatoknak az ellátása nem kis emberi teljesítményt igényel. Leszámítva azokat a szervezeteket ahol nincs működés, foglalkozni kell a projekt managementtel, a szervezet működtetésével, hosszútávú pénzügyi stabilitással, Non-Profit bevétel szerzéssel vagy forrásteremtéssel.

Mivel a 21. században élünk a digitális robbanás időszakában, elmondható az utolsó 20 évben annyira megváltozott a piac hogy új eszközökre van szükség a szervezetek működtetéséhez. A világ felgyorsult a gondok és a problémák növekedtek.

Viszont előnyt jelenthet hogy a digitális megjelenésben a 2 legnagyobb platformról (Google és Facebook) szinte mindenki elérhető és megcélozható programunkkal.

A TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft a civil szférában tevékenykedik. Fő célterülete:

 • a Látássérült emberek IT Elemi rehabilitációja. Ez annyit takar, hogy vak embereket megtanítunk számítógépek és okos készülékek használatára.
 • A másik fő célterület a Greenlight pályázati támogatások.

Nonprofit szervezeteknek is írunk ki pályázatokat, hogy minél többen kitudják használni a technológiákban rejlő erőt.

Olyan megoldást dolgoztunk ki amivel a szervezetek nem csak elérni tudják célközönségeiket hanem nonprofit bevételre is szert tudnak tenni, ezáltal stabilizálni tudják a működésüket. Továbbá igyekszünk partnereinktől minél nagyobb számban Pc számítógép eszközöket biztosítani vagy Ingyen tablet készülékeket, mivel ezek a legfontosabbak hogy ténylegesen eltudják végezni az alapítói okiratban vállalt kötelezettségüket.

Természetesen a Magyar Állam is segít a szervezetek támogatásában de ez kb a túlélésre elég csak. Ezért mi a nonprofit pályázatunkban 150 ezer forint vissza nem térítendő pályázati támogatást biztosítunk minden jelentkezőnek, így jelentős pénzt megspórolhatnak, modernizálhatják honlapjaikat vagy számítástechnikai eszközeiket cserélhetik le a feladatok hatékony ellátása végett.

Elsősorban olyan pályázatokat támogatunk akikkel látunk a jövőben együttműködési lehetőséget.

A Greenlight pályázati kiírás záródátumhoz van kötve. További információ a honlapon olvasható. A pályázatok piaci értéke egyenként 150 ezer forint, amely Vissza nem térítendő. Mi ezekkel az eszközökkel amikkel támogatjuk a nonprofit szervezeteket több millió forint stabil bevételt tud nekünk produkálni.

Lépjen egy lépcsőfokkal feljebb a Greenlight pályázatokkal.

Kik jelentkezhetnek?

A cikk elején írt definició szerint, Egyesületek, érdekvédelmi szervezetek, Alapítványok, Nonprofit gazdasági társaságok.

Közhasznú fokozatú szervezetek automatikusan megkapják a Honlap pályázati támogatást, a PR Publikációs támogatást EDM hírlevéllel (ez jól jön mondjuk adó 1% kampányoknál) melyek együttes piaci értéke több mint 500 ezer forint.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!