Nyertes pályázatok - GreenLight pályázatok 2016-2020

Nyertes pályázatok

Kik viszik előre a vállalkozást?

Greenlight nyertesek

A pályázat során kiemelt hangsúlyt fektetünk abba ahogy korábban írtuk hogy a pályázati erőforrásainkat le tudjuk kötni. Ezért a lehető legtöbb pályázatot igyekszünk támogatni.

Ehhez nagyon bölcsen kell elosztani az erőforrásainkat, hiszen minden projekt és minden kedvezményezett más megoldásban érdekelt.

Mondanom sem kell, hogy szinte kizárólagosan csak a “nyertes” pályázók szoktak minket tovább ajánlani. Egyértelműen akik nem kapnak támogatást vagy résztámogatást azoknál elvágtuk magunkat.

Támogatott ügyfelek

A projekt végrehajtás során mi is azokat az ügyfeleket szeretjük akikkel a legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb munkát tudjuk kivitelezni. Sajnos előfordul hogy egy -egy ügyféllel hónapokat is dolgozunk mire a projekt végére kerül. Olyan is volt aki a 3 hónapot meghaladóan másfél év alatt tudtuk elkészíteni szimplán jófejségből a pályázatban vállaltakat.

Projekt idő

A kedvezményezetteknek a pályázat megvalósítási időszak 3 hónapra van tervezve. Ez idő alatt kell összeszedni a pályázati projekthez szükséges összes információt amiből építkezünk.

A 3 hónapot mi sem szeretnénk túllépni mivel negyedévente újabb és újabb támogatásokra kell az erőforrásainkat fordítani. Mivel rugalmasan kezeljük projekt megoldásokat és nem szeretjük a félkész munkát, ezért a 3 hónap nálunk csak papírforma.

Legyél te is Kedvezményezett és mond el mindenkinek milyen nagyszerű lehetőségeket kínálunk!

Itt találja a Nyertes pályázatokat

Egyébként nem olyan nehéz megtalálni honlapunkon a nyertes pályázatokat hiszen mind a menüpontban kiemelt színnel jelezzük mind a főoldalról is oda lehet navigálni!

Itt olvashatja eddigi kedvezményezettjeinket!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!