Online vállalkozások támogatása - GreenLight pályázatok 2018-2024

Nincs tőkéd vállalkozás indításához? Akkor kezdj online vállalkozásba!

Milyen vállalkozások indíthatók viszonylag kevés befektetéssel? Egyértelműen az internet alapú értékesítések, mint 1-2 termékes eladói landing oldalak vagy többtermékes webáruházak.

Hogyan álljunk neki és milyen támogatási lehetőségeink vannak?

Jelentős állami támogatás vehető igénybe 2019-ben vállalkozás indításhoz a munkanélküliek vállalkozóvá válása és a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásán keresztül. A jelentkező leendő vállalkozók jelentős része online termékek és szolgáltatások értékesítésére helyezi a hangsúlyt.

Mégis mennyibe kerül egy ilyen vállalkozás beindítása?

Számszerűsítve pár dolgot felsorolnánk, mivel azért figyelme kell venni hogy nem 1-2 hónap alatt fog felpörögni a vállalkozás. Inkább a 2-3 év a reális tervezhető befektetett munka.

  • Domain név levédése: max 5000 forint / év [Greenlight pályázati támogatások]
  • Tárhely bérlés: 5-30 ezer forint / év szolgáltatástól függő [Greenlight pályázati támogatások]
  • Honlapkészítés: 150 ezer – 300 ezer forint ( design, tartalom feltöltés, tesztelés, rendszerek bekötése …stb.) [Greenlight pályázati támogatások]
  • Telefon költség: 5 ezer – 10 ezer forint / hó
  • Üzemanyag költség: 25 ezer – 75 ezer forint / hó
  • Bér és járulék költségek / hó 12 hónapon keresztül [GINOP]
  • Marketing és online megjelenés és hirdetés támogatás: 50 ezer – 150 ezer forint [Greenlight pályázati támogatások]
  • Könyvelés: 5000 – 25 ezer forint / hó
  • Adó és járulék: 50 ezer forint / hó KATA
  • Eszköz (Pc, Laptop, Tablet) készülékek a munkához: 50 ezer – 300 ezer forint [Greenlight pályázati támogatások]

Ezek a költségek a vállalkozásonként eltérhetnek. Ötletek a megvalósításhoz itt a minner.hu oldalon.

Hogyan tovább?

Miután meg van az ötlet és azt hogy mikre nyújtjuk be a pályázatot fontos, hogy tervezzünk a költségekkel felelősségteljesen. A Greenlight pályázatban az online megjelenés támogatására hatalmas jelentős segítséget jelenthet hogy a költségeinket optimalizáljuk.
Másik oldalról mivel pénzre is szükségünk van, így vagy elsődlegesen családtagok akik támogathatnak vagy az említett Ginop pályázatok valamelyike tud jelentős pénzbeli forrást biztosítani számunkra.

Sok lehetőség vár, amit akár már holnap elkezdhetsz

Amíg itt olvasod a sorokat éppen mások azon dolgoznak hogy piacot szerezzenek. Hidd el hogy valaki éppen a TE szolgáltatásod keresi éppen. Ha kiszámolod hogy  ténylegesen mennyi költségedbe kerül mindez az összes támogatással amit igénybe vehetsz nálunk, akkor nem kérdés hogy belevágj akár másodállásban is a vállalkozáslétbe.

Magyarország Adóparadicsom

A Magyar Állam és a jelenlegi kormány lehetővé tette a kis emberek számára hogy éves szinten 12 millió forint árbevételig versenyképesek és adómentesek legyenek. Gondolj bele! 12 millió forint elegendő …sőt több mint a nyugat európai átlag kereset. Miért dolgoznál kint 1000 Eurós havi fizetésért ha itthon vállalkozóként 3300 Eurós fizetésed lehet?

Óriási kereslet van most szakemberekre. Online hirdetheted magad hiszen mindenkit el lehet érni az internet előtt a 2 legnagyobb hálózaton keresztül. Te is így kerültél ide.

A szakmunkásokra (villanyszerelő, hegesztő, gázszerelő, kőműves …stb) heteket és hónapokat kell várni, kb mint az egészségügyben. Hogyan lehet ez? (Az egészségügyet leszámítva) az emberek jelentős részének van pénzük, megtakarításuk így nagyon sokan költenek. Nagyon sok támogatás igényelhető pályázat útján.

Valahol el kell kezdened.

A Greenlight pályázat keretében mi biztosítjuk számodra a megfelelő hátteret és szakmai tapasztalatot hogy jól működő gyors professzionális egyedi megjelenésű honlapod legyen. A piacon egyedülálló módon csak mi adunk ilyen támogatást az ügyfeleinknek.

Kedvezményezettjeink között megtalálhatók, nagyvállalatok, egyéni vállalkozók, magánszemélyek, Alapítványok, Egyesületek, Intézmények, Egyházak ….stb. Ne a körülményekre figyelj vagy állandóan a jó fej ismerősök véleményére várj. A sikeres emberek (vállalkozók) döntéseket hoznak és attól sikeresebbek másoknál hogy tanulnak és több jó döntést hoznak mint rosszat. Használd ki a Greenlight támogatási lehetőséget amíg elérhetők. Most közel 1 millió forint piaci értékű támogatást biztosítunk a pályázat keretében a Digitális megjelenés támogatására!

Kérdésed van?

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!