Otthon Melege Program 2019 - GreenLight pályázatok 2016-2020

Folytatódik az Otthon Melege Program

Az Otthon Melege Program új pályázattal folytatódik, amelyre keddtől lehet pályázni. A támogatás a társasházi távfűtéses lakások fűtési rendszereinek szabályozhatóságát szolgálja majd, valamint a radiátorcserét.

A keretösszeg 2 milliárd forint. A vissza nem térítendő támogatás mértéke az elszámolható költségek 10 és 50 százaléka között lehet, lakásonként maximum 350 ezer, pályázatonként maximum 75 millió forint értékben. A pályázat részletei az nfsi.hu weboldalon elérhetők el.

Az Otthon Melege Program “okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátorcsere” alprogramra távfűtéssel ellátott lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot 2019. szeptember 24-től.

Vissza nem térítendő támogatások magánszemélyeknek

Prémium pályázati lehetőségben van lehetőség maximum 500 ezer forint piaci értékű támogatást igénybe venni magánszemélyeknek. A pályázati lehetőség Számítástechnikai gépcsere program Digitális megjelenésének támogatása kiírásban igényelhető!

Azok akik az NFSI Otthon Melege Programban is részt kívánnak venni, azok 500 ezer forint piaci értékű támogatási csomagban PC vásárlás támogatása 30%, Google ADS kerettámogatásban és Ingyen honlap fejlesztési támogatást vehetnek igénybe.

Az eszközök a Prémium támogatásban rendelkezésre állnak. A támogatás mértéke és megvalósítandó projektekről a pályázati útmutató és feltételek menüpontban olvashat!

A Greenlight pályázatok Prémium támogatási csomagra maximum 500 ezer forint támogatásig nyújthatnak be pályázatot 2019 Szeptember 22-től – a Záródátumig!

Legyen az Otthon Melege mellett új és Garanciális számítógépe további támogatási lehetőségekkel!

PRÉMIUM pályázat – 500E HUF Támogatásra

Feladatunk a magyar társadalmi szerepvállalás során a digitális megjelenés támogatása.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!