Otthon Melege Programról - GreenLight pályázatok 2016-2020

 

Otthon melege

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felkérésére újonnan alapított állami tulajdonú cég 2015. február 1-jén kezdte meg működését.  A társaság a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal kötött megbízási megállapodás alapján jelenleg a Zöldgazdaság Finanszírozási Rendszer keretében újonnan meghirdetett Otthon Melege Program alprogramját, a „Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” pályázatot kezeli.

A pályázók részéről tapasztalható nagyfokú érdeklődés és fókuszáltság szükségessé teszi a pályázatkezelői feladat lehető legmagasabb magas színvonalú ellátását, ezért első lépésként megteremtettük az ehhez szükséges s személyi és infrastrukturális feltételeket.

A pályázat keretében magánszemélyek pályázhatnak földgázüzemű konvektorok cseréjének támogatására. A támogatás az elszámolható bruttó költségek 60%-a, de maximum 750.000 Ft. Az alprogram 2019. évi újranyitásakor pályázatot elektronikusan benyújtani 2019. május 20. 10:00 órától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges.

Álhírek is vannak

Az interneten tavaly az Origo hírportál közzétett egy cikket hogy az Otthon Melege Programmal visszaélnek, bár nem nevezték nevén a portált de mi is elkezdtük utánanézni miről is van szó. Egy buzgó kommentelő több cikkünk alá belinkelte az Origo hírportálnak ezt linkjét.

Mivel a Greenlight pályázat keretében sem hőszigetelés, sem konvektor, sem fűtéskorszerűsítés, de még csak háztartási nagy gépek cseréjét sem vállaljuk így kijelentjük hogy mi ilyen pályázati kiírást nem publikáltunk és nem is fogunk a jövőben ehhez hasonló támogatásokra pályázatot kiírni.

A Greenlight pályázatok

Pályázataink a Digitális megjelenés elősegítése és korszerű informatikai eszközök terjesztésével összhangban kerülnek kiírásra! Ugyanakkor támogatunk minden olyan kezdeményezést és ha szükséges lehozzuk a portáljainkon ami a magyar társadalom felemelését erősítését tűzte ki célul.

Milyen pályázatok léteznek 2019-ben?

EU pályázatok:

  • Álláskereső vállalkozóvá válása
  • Fiatalok vállalkozóvá válása
  • Telephely fejlesztések
  • Foglalkoztatási pályázatok

Állami lakossági pályázatok:

Ezek talán a legnépszerűbbek, de van még rengeteg Innováció, Startup pályázat is, illetve a For Profit szektorban a Greenlight pályázatok

Mivel elég széles piacot ölel fel a pályázati szegmens ezért mindenki megtalálhatja a számára megfelelő pályázatokat a napipályázati hírportálon.

Digitális Megjelenés Támogatása

A TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft pályázatot hirdet
100% vissza nem térítendő:

Ingyen Weboldal – Webáruház készítés Ingyen tartalom feltöltéssel. Professzionális Honlapok elkészítése gyors SSD tárhelyen és ingyen domain regisztrációval biztosítva
PC Számítógép konfiguráció vásárlásának támogatására egyszeri pénzbeli támogatás, így a támogatott részt a TEES Nonprofit Kft egyenlíti ki a szolgáltatónál
Ingyen Publikációs tevékenység és (PR) támogatására hírportálon való megjelenésre ha nézettséget szeretnél
E-Mail (EDM) kampány támogatása egy széles érdeklődés alapú ügyfélbázissal, szintén nézettség növelés céljából
Ingyen Amazon Fire Tablet készülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
Grafikai arculat támogatás, névjegyek, Rollup, Plakát, Könyvborító, Logókészítés támogatása
Promóciós Videók készítése online kampányhoz, vagy üzleted terméked bemutatásához

ÚJ! Bértámogatás IT és Online megjelenés elősegítésére 50% vissza nem térítendő, maximum 1 millió 320 ezer forint piaci értékű támogatás

150 ezer forint piaci értékű szolgáltatások és eszközök együttes elnyerése összesen 500 -900 ezer forint piaci értékű támogatás biztosítanak!

A pályázatok megvalósítását az Xpertstudio Média – Informatika Kft fogja kivitelezni.

A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!

Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött! A pályázatfeldolgozási díj 5000 Forint AAM.
Maximum: 99db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

 

Tehát ha ebben a szegmensben szükséged van bármilyen eszközre vagy szolgáltatásra, akkor várjuk a támogatási kérelmed!

Részletezve a Greenlight pályázatok

A legfontosabb amit tudni érdemes a projektről hogy ez egy üzleti pályázat. Partnereink és támogatóinknak köszönhetően sikerült egy olyan megoldást piacra dobni ami amellett hogy nem veszteséget termel a kiíró szervezetnek, jelentő többlet forrást tud biztosítani a Kedvezményezettjeinknek.

Eddig több mint 400 kedvezményezett és több száz projekt valósult meg pályázataink által!

Ingyen Tablet pályázatban az Amazon által forgalmazott Tableteket biztosítjuk kedvezményezettjeink számára. A tabletek önmagában költségbe nem kerül, továbbá a szállításnál is mi vállaljuk át a költségeket. Ezek az eszközök elsősorban idősebb embertársaink számára jelent segítséget, de használják innovatív megoldásoknál is mint prezentációk, foglalási rendszer, vagy helyszíni dokumentálás egy építkezésen vagy rendezvényen. Ami miatt nagyon kedvelik hogy gyorsan és könnyedén tanulható a használata, így a technológia nem bonyolult rendszerek működése hanem nagyon is logikus

Tabletekkel kapcsolatos információk a pályázati kiírásban találhat!

Pc számítógépek vásárlásának támogatás esetén  már nem rendelkezünk készlettel. A Kedvezményezettnek a számítógép alkatrészeket nagykereskedelmi partnereinktől szerezzük be, majd szereljük össze és teszteljük a konfigurációt. Ha minden rendben zajlott és a kedvezményezett által választott konfiguráció stabil és működőképes akkor kollégáink értesítik a pályázót a konfiguráció szállításának napjáról, majd átadjuk az MPL futárszolgálatnak szállításra.

Ezzel egyébként le is zajlik egy projekt nincs utánakövetés, így bízunk benne hogy a Kedvezményezettjeink nagy hasznát veszik ezeknek az új és garanciális számítógépeknek.

Mivel ezek a konfigurációk már a nagy értékű eszköz kategóriába tartoznak, így a pályázónak kiírástól függően valamennyi önrészt vállalnia kell a konfigurációk beszerzésénél.

Kik szokták a Pc számítógép beszerzést választani?

Elsősorban tőkés vállalatok vagy egyéni vállalkozók munkára, de több pályázónk is igénybe vette ezt a támogatást hogy 10-15 éves számítógépüket lecseréljék.

Eszköz pályázatból csak ezt két kiírást szoktuk publikálni. Laptopra nem szoktunk pályázatot kiírni ebben a cikkben részleteztük miért.

Greenlight és Otthon melege

A két pályázatban ami közös csupán csak annyi hogy korszerű, új garanciális készülékeket biztosítanak. Innentől viszont már minden más teljesen teljesen különböző, így nem célszerű senkinek sem a Greenlight pályázatokat összekeverni a népszerű Állami kiírással ami a lakossági szektort célozza meg.

Viszont azok akik az Otthon melege programra nem vagy már részt vettek abban a pályázatban, azoknak egyszerűbb pályázati lehetőséget kínál a Greenlight elektronikus pályázati felület. Azoknak érdemes pályázni akik valamilyen módon, akár csak hobbi, szórakozás vagy komoly munka vagy vállalkozás miatt szeretnének ilyen készülékekre szert tenni!

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!