Nevezési díj

A pályázatfeldolgozási díj vagy pályázatra való nevezési díj egy egyszeri adminisztrációs költség. Ez egy ugyanolyan egyenértékű szolgáltatás megrendelés mint egy műszaki cikk vagy tanácsadási díj.

Miután a pályázó benyújtotta pályázatát, a pályázatok feldolgozásához mi a pályázatfeldolgozási díjat kérjük elektronikus Díjbekérő formájában. A számla kiegyenlítésekor a Díjbekérőből generált számlát a szamlazz.hu rendszere küldi meg a pályázatban megadott Elektronikus postafiókjába.

Mire fordítjuk a pályázatfeldolgozási díjat?

Eszköz beszerzésre, hardver és szoftver fejlesztésre, működési költségre, hirdetési költségre és a kedvezményezettek projekt megvalósítására

Mivel a Greenlight pályázatok elsősorban üzleti pályázat ezért a pályázati kiírásoknál a profit elérése a cél, míg a kedvezményezetteknek a projekt támogatások során jelentősen olcsóbb szolgáltatások biztosítása a piaci ár alatt.

Az egész üzleti modell létrehozására 3 fő szempontból volt szükség:

  • Digitális Innováció elősegítése
  • Új piaci rés nyitása
  • Üzleti partnerek szerzése

Ez a fajta üzleti modell már régóta meglévő megoldásokat gyúrt egybe és dolgozott át egy sikeresen működő üzleti stratégiává.

Pályázati Profit

A pályázatunk versenykiírás. Így akik szeretnék megmérettetni magukat azoknak egyszeri pályázatfeldolgozási díjat kell megfizetni. Kedvezményezettként pedig a pályázati kiírásban meghirdetett projekteket valósítjuk meg.

A profit érdekében 3 különböző pályázati csomagot hoztunk létre, így lefedve 3 különböző vásárlási szándékkal rendelkező réteget.

Az első pályázati csomaggal csak 1db pályázatra lehet jelentkezni. Ennek díja 5000 forint. Ezt a legtöbb átlag ember bőven kitudja spórolni, így nem jelent akadályt a jelentkezésben.

Ennél egyébként jóval többet elköltenek az emberek haszontalan dolgokra

A 2. pályázati csomagra már bármennyi kiírásunkra lehet jelentkezni. Ennek díj a duplája az első csomagnak vagyis 10000 forint, viszont itt már 99%-os támogatást biztosítunk amiben tényleg nagyon jók vagyunk!

A 3. pályázati csomag egy Prémium csomag ami 29000 forint pályázatfeldolgozási díj megfizetése mellett 100% támogatást biztosít a pályázónak a záródátumot követően. A csomag piaci értéke 500 ezer forint.

Ez egy igazán versenyképes összeállítás nem csak nekünk, hanem a pályázóinknak is, hiszen mi teljesen kipörgetjük a készleteinket és lefoglaljuk erőforrásainkat, a pályázók meg ingyen jutnak eszközökhöz és szolgáltatásokhoz.

Mit kapnak a pályázatifeldolgozási díjjal a vásárlók?

Elsősorban ahogy hangsúlyozzuk az erőforrásainkért versenyezhetnek! Ahogy korábban írtuk nálunk csak drágább “nevezési díjas” pályázatok vannak, így ezen pályázati csomagokon egyenlőre változtatni nem kívánunk!

Továbbá csomagonként FIX soundtracket és egy Greenlight EBOOK könyvet lehet letölteni amely önmagában megéri az árát!

Komolyság faktor

Utolsó és legfontosabb szempont hogy ezzel mi is látjuk kik azok akiknek tényleg komoly a szándék vagy az elköteleződés. Azok akik csak beküldik a pályázatot de nem fizetnek feldolgozási díjat azokkal mi sem foglalkozunk.

Ez a valamit valamiért elven annyit jelent hogy az a cél amit szeretne a pályázó elérni és nem képes érte áldozatot hozni, mi sem fogunk érte áldozatot hozni!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup