Pályázatfeldolgozási díj - GreenLight pályázatok 2016-2020

Nevezési díj

A pályázatfeldolgozási díj vagy pályázatra való nevezési díj egy egyszeri adminisztrációs költség. Ez egy ugyanolyan egyenértékű szolgáltatás megrendelés mint egy műszaki cikk vagy tanácsadási díj.

Miután a pályázó benyújtotta pályázatát, a pályázatok feldolgozásához mi a pályázatfeldolgozási díjat kérjük elektronikus Díjbekérő formájában. A számla kiegyenlítésekor a Díjbekérőből generált számlát a szamlazz.hu rendszere küldi meg a pályázatban megadott Elektronikus postafiókjába.

Tapasztalataink szerint egy ingyenes pályázat gyorsan káoszba fulladhat. Ezért szükségesnek láttuk bevezetni egy hatékony szűrőt a komolytalan pályázók kiküszöbölésére.

Mire fordítjuk a pályázatfeldolgozási díjat?

Eszköz beszerzésre, hardver és szoftver fejlesztésre, működési költségre, hirdetési költségre és a kedvezményezettek projekt megvalósítására

Mivel a Greenlight pályázatok elsősorban üzleti pályázat ezért a pályázati kiírásoknál a profit elérése a cél, míg a kedvezményezetteknek a projekt támogatások során jelentősen olcsóbb szolgáltatások biztosítása a piaci ár alatt.

Az egész üzleti modell létrehozására 3 fő szempontból volt szükség:

  • Digitális Innováció elősegítése
  • Új piaci rés nyitása
  • Üzleti partnerek szerzése

Ez a fajta üzleti modell már régóta meglévő megoldásokat gyúrt egybe és dolgozott át egy sikeresen működő üzleti stratégiává.

Pályázati Profit

A pályázatunk versenykiírás. Így akik szeretnék megmérettetni magukat azoknak egyszeri pályázatfeldolgozási díjat kell megfizetni. Kedvezményezettként pedig a pályázati kiírásban meghirdetett projekteket valósítjuk meg.

A profit érdekében 3 különböző pályázati csomagot hoztunk létre, így lefedve 3 különböző vásárlási szándékkal rendelkező réteget.

Az alap pályázati csomaggal csak 1db pályázatra lehet jelentkezni. Ennek díja 5000 forint. Ezt a legtöbb átlag ember bőven kitudja spórolni, így nem jelent akadályt a jelentkezésben.

Ennél egyébként jóval többet elköltenek az emberek haszontalan dolgokra

A 5db pályázati csomagra már bármennyi kiírásunkra lehet jelentkezni. Ennek díja csomagonként vagyis 5000 forint.

A Prémium pályázati csomag egy Prémium csomag ami 10000 forint pályázatfeldolgozási díj megfizetése mellett 100% támogatást biztosít a pályázónak a záródátumot követően. A csomag piaci értéke 500 ezer forint.

Ez egy igazán versenyképes összeállítás nem csak nekünk, hanem a pályázóinknak is, hiszen mi teljesen kipörgetjük a készleteinket és lefoglaljuk erőforrásainkat, a pályázók meg ingyen jutnak eszközökhöz és szolgáltatásokhoz.

Mit kapnak a pályázatifeldolgozási díjjal a vásárlók?

Elsősorban ahogy hangsúlyozzuk az erőforrásainkért versenyezhetnek! Ahogy korábban írtuk nálunk csak drágább “nevezési díjas” pályázatok vannak, így ezen pályázati csomagokon egyenlőre változtatni nem kívánunk!

Továbbá csomagonként FIX 6db soundtracket (zeneszámot) és egy Greenlight EBOOK könyvet lehet letölteni amely önmagában megéri az árát!

Pályázatfeldogozás díjas pályázatok

Szeretnék pár pályázatfeldolgozás díjas pályázatot bemutatni.

Pályázati eszköz témákban a Mitev Kutató és Fejlesztő Kft kiírása a Jeladó Internet Kommunikációval vagy korábban Látássérült személyeknek az Informatika a Látássérült Alapítvány majdnem tízezer forint nevezési díjjal írt ki (FS2015) pályázatot beszélő szoftverekre. Ide sorolhatnám a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft ahol a (LSER2017-től és FOF2017-től) pályázatokban valló részvétel több tízezer forint, vagy a Magyar Marketing Szövetség Év honlapja pályázata is. Még egy példát említve a Nemzeti Kulturális Alap könnykiadási pályázatra való jelentkezésnél a nevezési díj 100 ezer forint is lehet. Továbbá ilyen volt még a Holdkő Kultúrális Alapítvány pályázata és a Cuki cicák Alapítványnak felajánlott támogatások és a Pairdime Kft könykiadási pályázatai is.

Szóval látható hogy nem mi vagyunk az egyetlenek akik pályázatfeldolgozás díjas pályázatot írunk ki, de mi vagyunk a leginnovatívabbak az eszközök és megoldások alkalmazása terén.

Komolyság faktor

Utolsó és legfontosabb szempont hogy ezzel mi is látjuk kik azok akiknek tényleg komoly a szándék vagy az elköteleződés. Azok akik csak beküldik a pályázatot de nem fizetnek feldolgozási díjat azokkal mi sem foglalkozunk.

Ez a valamit valamiért elven annyit jelent hogy az a cél amit szeretne a pályázó elérni és nem képes érte áldozatot hozni, mi sem fogunk érte áldozatot hozni!

A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint piaci értékű is lehet.

Tapasztalataink szerint egy ingyenes pályázat gyorsan káoszba fulladhat. Ezért szükségesnek láttuk bevezetni ezt a hatékony szűrőt a komolytalan pályázók kiküszöbölésére.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!