Pályázati cégek listája - GreenLight pályázatok 2016-2020

Összegyűjtöttünk pár céget akik pályázatokkal foglalkoznak. Nézzük meg hogy a pályázati piac milyen szegmensekre oszlik és milyen cégek képviselik.

Pályázati cégek

Xpertstudio Kft Greenlight vissza nem térítendő pályázatok. Professzionális WordPress CMS alapú honlapok fejlesztése ingyen, Webáruház indítás támogatása, Online vállalkozások támogatása, Digitális megjelenés támogatása Facebook és Google hirdetési rendszerben, Eszköz támogatások.
Eddig több mint 500 kedvezményezettet 100 millió forint piaci értékben támogatott!

TEES Nonprofit KftNapi pályázati portál üzemeltetése. Havi 30 ezer – 50 ezer egyedi látogató. 0% rezsicsökkentő hitel napenergia felhasználásával! Hamarosan!

Pairdime KftPairdime könyvkiadási pályázatok. Elektronikus könyvek, reklámok, eszköz támogatások biztosítása. Projektek pénzbeli finanszírozása.

NIOK Alapítvány – Magyarország legnagyobb és legerősebb civileket összefogó platformjával rendelkezik. Továbbá adományszervezés és forrásteremtés. Szoftver adományok a legnagyobb multi cégektől. Microsoft és Google Techsoup  partner.

ECOPROFIN Pályázati és Pénzügyi Tanácsadó Kft – Pályázatírás Európai uniós támogatások Mikro, – Kis és Középvállalatok számára. Eszközbeszerzés, Telephelyfejlesztés, Gyakornoki program ..stb.

Kovarszki Andrea – Legnagyobb pályázati hírportál üzemelétetése. Pályázati- és projekt tanácsadással,  projektmenedzsmenttel foglalkozik, fő profilja kulturális örökségi-, és turisztikai projektek tervezése.

Jelado Internet és Kommunikáció – Ingyenes Joomla alapú honlapok készítése.

I&I Kulturális Informatikai és Innovációs Kft – Pályázatfigyelő, az első hazai pályázatközlő kiadvány, a pályázati támogatások gyűjteménye, 1991 augusztusa óta folyamatosan megjelenő havilap és 1998 óta az interneten is megjelenik www.pafi.hu címen.
A Pályázatfigyelő Szerkesztőség célja, hogy a hazai, a határon túli és nemzetközi pályázati kiírásokat összegyűjtse, ennek érdekében rendszeres kapcsolatot tart fenn a pályázatkiíró szervezetekkel.

MATERal Group Kft. – Pályázatfigyelés és pályázatírás. 

Rolling Consulting Group Kft. – Projekttervezés, Pályázatírás, Ingyenes pályázati előminősítés.  Európai Uniós pályázat-és tenderírási, valamint az Európai Uniós pénzügyi tanácsadási és projektmenedzsment szolgáltatások

Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. – Közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyert el ügyfelei részére, mindezt sikerdíjas konstrukcióban.

Itt most csak szemezgettünk a fellelhető legnagyobb szereplőkről, de rengeteg egyéni vállalkozó és kis cég található még akiknek a tevékenysége helyi érdekeltségű! 

Legyen képben a legújabb pályázatokkal, figyelje a kiírásokat. A pályázati kiírásoknál mind igen magas feltételeknek kell megfelelni. A piac egyetlen szereplője ami mind a piaci a nonprofit és a lakossági szegmensben tevékenykédig a Greenlight pályázatok. Egész évben folyamatosan nyitva van. Negyedévente elbírálás és döntés. A pályázatok kitöltése 5 perc. A pályázaton minden 18. életévét betöltött személy indulhat.

További információ a honlapon, Emailen és a pályázati információs vonalon:

+36 90 900-352

Az emeltdíjas szolgáltatás díja bruttó 900 Ft az Ön havi telefonszámla kivonatán lesz elérhető! A hívással egyidejűleg az ASZF-t is elfogadom!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!