Pályázati portál [Frissítve] - GreenLight pályázatok 2018-2024

Pályázati portál

Pályázati híreket fürkészve jutnak el hozzánk az emberek. Nagyon fontosnak tartjuk hogy szabadon hozzáférhető legyen mindenki számára az épp aktuális pályázatok.

A pályázatok fontossága abban rejlik, hogy a városokban és a vidéken élő emberek életszínvonala minél inkább közelítsen egymáshoz.

A pályázók számára elengedhetetlen, hogy tisztába legyenek azzal, hogy a saját környezetükben milyen lehetőségek vannak, hogy gazdaságukat fejleszteni tudják. Rá kell világítani arra, hogy aki nem él a felkínált lehetőségekkel, az lemarad és a többiekkel szemben behozhatatlan hátrányba kerül.

Tudatosítani kell a pályázókban, hogy a  fejlesztés az egész nemzetgazdaság érdekét szolgálják. Nem szabad leragadni egy bizonyos termék termelésénél, vagy egyfajta tevékenységnél, hanem igenis ha az igények azt mutatják, akkor tudni kell váltani.
Ezekhez a váltásokhoz és a korszerűsítések megvalósításához nyújtanak segítséget a pályáztok.
Összeállítottunk egy rövid összefoglalót a most fellelhető pályázati információkból. Keresd meg és pályázd meg! Milyen pályázatokat jelenítünk meg?

Greenlight pályázatokat

100% Vissza nem térítendő támogatások, Weboldal pályázat, Ingyen Tablet pályázat, Pc számítógép vásárlásának támogatása [Eszköz támogatások]

EU pályázati kiírások

GINOP, EFOP, VEKOP, TOP pályázatok, Széchenyi 2020 pályázatok

Vállalkozásoknak pályázatok

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása, Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása, vállalkozásfejlesztés pályázatok

Civil és Nonprofit szervezeteknek pályázat

Működés alapú támogatás, társadalmi célú támogatás, közösségi támogatások, fogyatékos személyeknek pályázat

Pályázatok magánszemélyeknek

Otthon Melege Program
A kormány kiemelt céljának tekinti, hogy mindenki be tudja szerezni az igényelt gépet, ezért a program 2 milliárd forintos keretösszegét 5 milliárd forintra emelték – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Erzsébet Program
Magyarország kormánya célul tűzte ki, hogy rászorulók számára kedvezményes pihenési lehetőséget biztosít. Ennek érdekében indította útjára 2012-ben az Erzsébet-programot, amely kiemelt figyelmet fordít azon családosok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és nyugdíjasok pihenésének támogatására, akiknek ez másként nem lenne elérhető. A program keretén belül számos pályázati lehetőség nyílik a nyugdíjas, a fogyatékossággal élők, továbbá a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok, illetve a nagy családos pályázók számára.

Pályázatok fajtái

Kulturális pályázatok, Irodalmi pályázatok, művészeti pályázatok, mezőgazdasági pályázatok, gyermek és ifjúsági pályázatok, magánszemély pályázatok

Pályázatoknak hogyan álljunk neki!

Legfontosabb dolog az, hogy a projekt és a pályázat fogalma nem cserélhető össze. Először minidig a projekt ötlet születik meg, ezután kell megkeresnünk, azt a pályázati forrást, melyhez a tervezett tevékenységünk megvalósításához támogatásra számíthatunk.

Nem szabad összekeverni a projekttervezést és a pályázatírás sorrendjét, mivel a projekt meghatározott  célok elérése érdekében gondosan megtervezett tevékenységsorozat, a pályázat viszont egy  dokumentum, melynek az a funkciója, hogy a projektünkhöz pénzügyi forrást szerezzünk. A pályázat tehát akkor születik, amikor már kidolgozott projekttervünk van. A sorrend nem cserélhető fel.

A pályázatot mindig a pályázati kiírásnak megfelelően kell elkészíteni. A pályázati kiírás minden esetben tartalmazza, hogy milyen űrlapokat és előírt mellékleteket kell tartalmazzon a beadandó pályázat. A pályázati űrlap célja, hogy a megvalósítandó projektünkről lényegre törő, egyértelmű és átfogó információt adjunk.

Mindig a projektünknek megfelelő pályázatot kell keresni, nem pedig a pályázathoz projektet felállítani. Mindig követni kell a pályázati kiírásban közölt feltételeket.

Pályázati kisokost itt

Napipályázat Pályázatfigyelő portál

A honlap 2018 közepén indult útnak. Célunk nem csak a Greenlight pályázatok hirdetése hanem egy szélesebb olvasótábor megszólítása. Havi átlagban 15 ezer és 60 ezer találat között érünk el embereket. Ez elég jelentős előrelépés egy alig 1 éves honlapnak, így a cél természetesen hogy felkússzunk a konkurenciáinkhoz.

Egyértelműen látható hogy a Greenlight pályázatoknak is van helye a piacon és vannak akik tudnak élni ezzel a lehetőséggel.

Azt hozzá kell tenni hogy a konkurenciáink jó 10 éves előnyben vannak mind domain életkorával kapcsoltban, mind ezekhez kapcsolódó tartalom és viszont linkeléssel kapcsoltban. Senkit ne tévesszen meg a nézettség önmagában még nem elég egy portál működtetésében és a profit maximalizálásában.

Mit tegyél ha te is részesülni szeretnél a támogatásból?

Te is pályázati témákat böngészve jutottál el idáig és azon gondolkodol milyen jó is lenne ha plusz forráshoz juthatnál és egy olyan eszközt adnánk a kezedbe ami komolyan képes konvertálni, pl: eladni, feliratkoztatni …stb.

Nincs más dolgod mint a kiírásunkat mérlegelni és kitaláld mire szeretnél pályázni, majd ehhez megválasztva a pályázati csomagot kitöltve benyújtani elbírálásra hozzánk!

A pályázatokat az elektronikus felületünkön nyújthatod be! Itt olvashatsz az elektronikus pályázati felületről többet.

Használd ki pályázatunk adta lehetőséget és légy nyertese a pályázati innovációnak!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!