Pályázati záródátum - GreenLight pályázatok 2016-2020

Ismét eltelt egy kis idő.

Közelebb kerültünk a záródátumhoz

Azok akik még nem pályáztak nekik össze szedtünk pár információt hogyan miként lehet benyújtani a támogatási kérelmet!

Az első és legfontosabb hogy felmenjél a honlapunkra tájékozódni olvasni.

Ezután közben az embernek a képzelete szárnyal, tervez és számol majd döntést hoz.

A döntés előtt gondolom te is találkoztál már a Greenlight pályázatban meghirdetett eszközökkel és szolgáltatásokkal.

Pár cikket összeszedtünk amiben részleteztük ezeket így ha már jól megizzasztottuk az agytekervényeidet akkor már könnyebben fogod tudni a támogatási kérelem benyújtásakor összefoglalni mire pályázol és azt mire szeretnéd felhasználni!

Igen van még idő jól gondold át, csak neked szeretnénk ezzel segíteni. A pályázati záródátum: Szeptember 30. éjjfél!

Támogatási kérelem

Mire lehet pályázni?

Ingyen Tablet készülékekre. Ezek a készülékek záródátum előtt érkeznek be raktárunkba. Jelenleg folyamatban van a beszerzésük, így mielött a pályázatok feldolgozásának nekifognánk addigra már fizikailag is fellelhetők lesznek, erről fogunk majd további tájékoztatást adni.

Továbbra is az Amazon Fire 7-es készülékeket részesítjük előnyben! Hangsúlyozom ezek nem gagyi noname vagy kínai tabletek!!! Több információt itt olvashatsz róla.

CSAPJ LE IDŐBEN AZ AMAZON TABLET KÉSZÜLÉKRE! MEGTEKINTEM A CIKKET

Mire lehet még pályázni?

Nagyértékű PC számítógép konfigurációkra. Igen ezek a készülékek Új és garanciális nagyteljesítményű számítógépek. Korábbi cikkünkben leírtuk mire is lehet igazából használni … mindenre!

A PC számítógéphez igénybe vehető maximum támogatás 150 ezer forint. Olvass több infót miért is jobb a PC számítógép mint a Laptop! MEGTEKINTEM A CIKKET

És még mire lehet pályázni?

DELL Üzleti LAPTOP készülékekre. Ugyanazok a feltelek mint a PC számítógép pályázatnál. Prémium pályázati csomagnál eldöntheted hogy PC vagy Laptop készüléket választod inkább!

A pontos típusról és a Laptop pályázatról is olvashatsz honlapunkon.

Ha már munka és szórakozás akkor legyen könnyű és hordozható! MEGTEKINTEM A LAPTOP PÁLYÁZATRÓL A CIKKET

Lehet még valamire pályázni?

Igen! Egy komplett weboldal fejlesztés támogatásra! A legtöbb embernek komoly kiadást jelent egy honlap fejlesztés, mind idő, képesség és pénz tekintetében. Mi arra vállalkoztunk hogy ezt az egészet áthidaljuk és teljesen ingyen készítsük el pályázóinknak azt a honlapot amire vágyott! Gondolom fontos hogy a honlap figyelemfelkeltő legyen és ha van üzleti tevékenységünk akkor jelentős pénzt is termeljen!

Minden honlap mellé ingyen ssd tárhely és domain regisztrációt is biztosítunk! A honlapok full responsiv (képrenyő független) mobil, tablet és monitorra optimalizált.

Mindezek mellett fő a biztonság és a megfelelő support. Erről is olvashatsz egy összefoglalót. MEGTEKINTEM A HONLAPRÓL A CIKKET

Szóval a visszaszámlálás elindult! Most rajtad a sor! MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

Kik jelentkezhetnek?

Pályázatainkon való részvételnél minden induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

A kiírt pályázat záró időpontjában véglegesítjük a támogatottak listáját és megkezdjük a támogatások kiosztását, elektronikus kézbesítését.

Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját.

 

Ha Prémium pályázatunkra jelentkezel 100% Mindenben támogatunk! Az összes garantált támogatás piaci értéke 500 ezer forint!!!

PRÉMIUM pályázat – 500E HUF Támogatásra

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!