Pályázatírás sikerdíjért - GreenLight pályázatok 2018-2024

Vállalkozása van? Alapítvány vagy Egyesület munkájában vesz részt? Van egy elképzelése de nincs hozzá forrása? Előzetes jelentkezést biztosítunk a 2020-as legnépszerűbb Uniós és Állami pályázatokhoz.

Pályázatírás

Most már a Greenlight mellett jelentkezni lehet 2020-2024-es programozási időszakra kiírt Uniós pályázatokra.

Előzetes igényfelméréshez a cikk alján csatolt űrlapon lehet beküldeni az adatokat. Ez teljesen ingyenes. A megfelelő forrás biztosítása esetén elkezdhetjük a közös munkát!

Pályázatírás folyamata:

A pályázatírást megelőző, előkészítő tevékenység a pályázati tanácsadás. ennek a tevékenységnek kulcsszerepe van abban, hogy a pályázóhoz és az ő projektötletéhez legjobban illő pályázati kiírást megtaláljuk. Elemei a következők:

  • Igényfelmérés: Itt mérjük fel, hogy mire van szüksége a pályázónak, a megvizsgáljuk a fejlesztési tervek gazdasági megalapozottságát a megtérülési lehetőségek, projektfinanszírozási képességek szempontjából.
  • Pályázatfigyelés: Megvizsgáljuk az újonnan megjelent tervezeteket, valamint pályázati kiírásokat abból a szempontból, hogy mennyire illeszkednek a pályázó projektötleteihez.
  • Pályázat kiválasztás: A pályázónak segítünk eldönteni, hogy a pályázatok közül melyik illeszkedik a legjobban a vállalkozás fejlesztési céljaihoz, finanszírozási képességeihez.
  • Előminősítés: Ellenőrizzük, hogy megfelel-e a cég a pályázati kiírásban megfogalmazott jogi és gazdasági feltételeknek, pontozásos pályázat esetén kiszámítjuk a várható pontszámot. Megvizsgáljuk érdemes-e az adott pályázaton elindulni (van-e esély nyerni).

Az előkészítő szakasz után következik a sikerdíjas pályázatírás.

Sikerdíj

Szeretné tudni, hogyan szerezhet cégének akár több 10 vagy 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást? Szeretné tudni, hogy miért előnyös Önnek, ha a pályázatírással egy profi céget bíz meg?

  • A vissza nem térítendő támogatás megnyerése egy egyszerű folyamattá válik, így Önnek kizárólag a cége fejlesztésével kell foglalkoznia
  • A pályázatírást és a projektmanagementet egybe csináljuk, és levesszük a fölösleges adminisztrációs terhet a válláról

A beküldött ajánlat nem minősül üzleti megállapodásnak!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!