pályázat 2019

2018 December 20-án zárjuk utolsó negyedéves pályázatunkat! Így a jövőre nézve szeretném megosztani hogy 2019-ben hogyan lesznek új pályázati kiírásaink.

2019 pályázatok

Pályázataink bárki számára elérhetőek a következő év folyamán. Januárban nyitjuk meg az első negyedéves pályázatainkat.

Ami biztos lesz az a Weboldal támogatás lehetősége, PC számítógép beszerzésének támogatása és PR megjelenés (link-erő ha szükséges weboldalhoz) támogatása.

Azt még nem tudjuk hogy tablet, Laptop lesz-e és ha igen melyik milyen típusok, de ezt is majd időben kifogjuk írni. A pályázói visszajelzésekből kiderült, hogy más informatikai eszközökre is szükség lenne.

A 2019 első negyedév pályázatát Januártól Március végéig fogjuk futtatni. Ezt követően három havonta folyamatosan a pályázatok kiírásával párhuzamosan zajlanak majd a projektek megvalósítása és az eszközök kiszállítása.

2019 pályázataink egyébként az év második részében elérhető lesz Szlovák, Román, Német és Angol nyelven is. Ezt persze csak fokozatosan hiszen mindig nagyon sok munkánk van, de igyekszünk továbbra is tartani magunkat a meghatározott ütemtervekhez.

Még 2019-ben szeretnénk megduplázni a támogatások számát is ehhez jelentős keretemelést kell végrehajtani, de bízunk abban hogy megmarad az érdeklődés és ezáltal nagyobb lendületet adhatunk a vissza nem térítendő pályázati támogatásainknak.

Ha érdekel a pályázati kiírásunk, itt a honlapon a pályázat aloldalon elolvashatod és onnan is jelentkezhetsz.

Csatlakozz facebook csoportunkhoz vagy írj ránk!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet