Pályázatok egyéni vállalkozásoknak - GreenLight pályázatok 2018-2024

Greenlight pályázatok

Vállalkozóvá válásának támogatása Greenlight pályázattal kombinálva

Megjelent a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című kiemelt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében. A programok sikeres megvalósítása eredményeként mintegy 5200 fiatal és 2600 30 év feletti álláskereső nyer majd el támogatást az újonnan alapított vállalkozás indításához és az első éves működéséhez. A TEES Nonprofit Kft hozzájárul ezen induló vállalkozásoknak PC Számítógép beszerzésének támogatásához, Továbbá segíteni szeretné Weboldal pályázat kiírás szerint új honlapok fejlesztésével.

A kezdeti pénzügyi kiadásaik kompenzálására a TEES Nonprofit Kft biztosítja az online megjelenést akár hirdetéssel is.

Azok akik részt vesznek és elindulnak a vállalkozás alapítás lépésein a Greenlight pályázattal kombinálható a két pályázat. A szolgáltatásaink ingyenesek, de csak pályázat útján vehető igénybe itt.

Egyéni vállalkozók, valamint mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek támogatására 

Nagy mennyiségben tudunk biztosítani PC Számítógép konfigurációkat vállalkozások számára. Minden konfigurációt jelentős támogatással tudunk rendelkezésre bocsátani. A számítógépek Windows 10 támogatással, modern gyors DDR4 memóriákkal, 2 -4 -8 magos processzor szerelt konfigurációkban válaszhatók.

Vállalkozásokat versenyképességét minőségi számítógépekkel biztosítjuk. A támogatás vissza nem térítendő, a benyújtott pályázatokat 100% támogatjuk, azonban pályázathoz van kötve. A pályázatokat itt nyújthatja be.

Digitális jólét pénzügyi program – hitelprogram

Hitel támogatások kiírás mellett csökkenteni tudjuk az elköltendő forrásait a digitális megjelenés területén. A Greenlight pályázatok alkalmasak EU és Állami hitelprogramokkal való kombinálással. Amennyiben részt vesz ilyen támogatott hitelprogramban pályázatainkkal továbbá növekedést tudunk biztosítani vállalkozása számára.

Mikrovállalkozások fejlesztésének támogatása

Magyarország Kormányának felhívása a Vidékünk a Jövőnk Szövetség, mint helyi LEADER akciócsoport (HACS) tervezési területén működő mikrovállalkozások támogatása céljából, térségi gazdasági potenciál növekedése, új szolgáltatások bevezetése vagy meglévő szolgáltatások költséghatékonnyá tétele érdekében.

A HFS helyzetfeltárása alapján elmondható, hogy a térségben nagy számban vannak jelen a kényszervállalkozók, de többségük csak vegetál. A vállalkozói bevételek alacsonyak, ezért a szolgáltatásaik minősége fejlesztésre szorul. A térség vállalkozásainál elmaradtak az eszközbeszerzések és ingatlanfejlesztések, illetve hiányoznak az innovációs tevékenységek. Az intézkedés célja olyan vállalkozások támogatása, amelyek a térségi gazdasági potenciál növekedéséhez járulnak hozzá, új szolgáltatások bevezetésével, vagy a meglévő szolgáltatásaik költséghatékonnyá tételével, színvonal emelésével.

A Vállalkozások fejlesztésének összhangjában a TEES Nonprofit Kft elősegiti ezen vállalkozások digitális megjelenésének támogatását, ezáltal több ügyfél és több bevétel érhető el. Korszerűbb eszközöket és modernebb megjelenést tudunk számukra biztosítani.

Jelentkezz még ma a Greenlight támogatásokra és indulj el a siker útján velünk!

A teljes pályázati kiírás itt olvasható: http://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

Pályázat benyújtása itt: http://greenlightpalyazatok.hu/#palyazat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!