Greenlight pályázatok

Vállalkozóvá válásának támogatása Greenlight pályázattal kombinálva

Megjelent a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című kiemelt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében. A programok sikeres megvalósítása eredményeként mintegy 5200 fiatal és 2600 30 év feletti álláskereső nyer majd el támogatást az újonnan alapított vállalkozás indításához és az első éves működéséhez. A TEES Nonprofit Kft hozzájárul ezen induló vállalkozásoknak PC Számítógép beszerzésének támogatásához, Továbbá segíteni szeretné Weboldal pályázat kiírás szerint új honlapok fejlesztésével.

A kezdeti pénzügyi kiadásaik kompenzálására a TEES Nonprofit Kft biztosítja az online megjelenést akár hirdetéssel is.

Azok akik részt vesznek és elindulnak a vállalkozás alapítás lépésein a Greenlight pályázattal kombinálható a két pályázat. A szolgáltatásaink ingyenesek, de csak pályázat útján vehető igénybe itt.

Egyéni vállalkozók, valamint mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek támogatására 

Nagy mennyiségben tudunk biztosítani PC Számítógép konfigurációkat vállalkozások számára. Minden konfigurációt jelentős támogatással tudunk rendelkezésre bocsátani. A számítógépek Windows 10 támogatással, modern gyors DDR4 memóriákkal, 2 -4 -8 magos processzor szerelt konfigurációkban válaszhatók.

Vállalkozásokat versenyképességét minőségi számítógépekkel biztosítjuk. A támogatás vissza nem térítendő, a benyújtott pályázatokat 100% támogatjuk, azonban pályázathoz van kötve. A pályázatokat itt nyújthatja be.

Digitális jólét pénzügyi program – hitelprogram

Hitel támogatások kiírás mellett csökkenteni tudjuk az elköltendő forrásait a digitális megjelenés területén. A Greenlight pályázatok alkalmasak EU és Állami hitelprogramokkal való kombinálással. Amennyiben részt vesz ilyen támogatott hitelprogramban pályázatainkkal továbbá növekedést tudunk biztosítani vállalkozása számára.

Mikrovállalkozások fejlesztésének támogatása

Magyarország Kormányának felhívása a Vidékünk a Jövőnk Szövetség, mint helyi LEADER akciócsoport (HACS) tervezési területén működő mikrovállalkozások támogatása céljából, térségi gazdasági potenciál növekedése, új szolgáltatások bevezetése vagy meglévő szolgáltatások költséghatékonnyá tétele érdekében.

A HFS helyzetfeltárása alapján elmondható, hogy a térségben nagy számban vannak jelen a kényszervállalkozók, de többségük csak vegetál. A vállalkozói bevételek alacsonyak, ezért a szolgáltatásaik minősége fejlesztésre szorul. A térség vállalkozásainál elmaradtak az eszközbeszerzések és ingatlanfejlesztések, illetve hiányoznak az innovációs tevékenységek. Az intézkedés célja olyan vállalkozások támogatása, amelyek a térségi gazdasági potenciál növekedéséhez járulnak hozzá, új szolgáltatások bevezetésével, vagy a meglévő szolgáltatásaik költséghatékonnyá tételével, színvonal emelésével.

A Vállalkozások fejlesztésének összhangjában a TEES Nonprofit Kft elősegiti ezen vállalkozások digitális megjelenésének támogatását, ezáltal több ügyfél és több bevétel érhető el. Korszerűbb eszközöket és modernebb megjelenést tudunk számukra biztosítani.

Jelentkezz még ma a Greenlight támogatásokra és indulj el a siker útján velünk!

A teljes pályázati kiírás itt olvasható: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat

Pályázat benyújtása itt: https://greenlightpalyazatok.hu/#palyazat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup